- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
Na most biztos rengetegen fújjolni fognak rám..nézzétek,tökéletesen igaza van Arkinak,én pont ezekért a dolgokért mert elegem lett a comodoból és beállitgatási dolgaiból hogy mikor lesz már olyan mint más tűzfal meg virusirtó alapból,fogtam magam és töröltem az egészet,feltettem a jó öreg kis avastomat meg spyware doctort,azóta kuss van,háttérben csinál mindent és nincs egy virusom és kémprogramom se.A comodot programozó cégnek elkéne azon gondolkodnia hogy egy átlag usernek ez nem való,és nem érti még ha magyar is,illetve nem tudhatja mi a jó beállitás,mert vagy bekapunk mindent,vagy túl erős a védelem és még az oldal se jön be stb...ráadásul 14 éve foglalkozom számitástechnikával igy abszolút nem kezdő vagyok mégis nem tudom megérteni a működését sokszor és nem bizom benne hiszen nincs tökéletes beállitás illetve ha van 10-9 ember nem tudja!És egy tűzfalat zonelarm meg társai úgy irnak meg meg egy virusirtót is általában a cégek hogy a szerencsétlen usernek ne sok dolga legyen,ne sokat bajlódjon mi mikor jó a beállitás,az még belefér hogy néha rákérdez dolgokra,de ezen réges rég túlment a comodo és rengeteg macer van vele.Majd ha kijön a 4-es akkor talán visszateszem,remélem az jobb lesz,és totál egyetértek Arkival.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest