- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Chuwi Hi10 Bios programozást vállal valaki?
-
Exian
addikt
válasz
user112 #1012 üzenetére
Akkut lehet, hogy le kellene forrasztani egy kis időre. Esetleg halott az akku. Méginkább lehet, hogy az USB port kontakt hibás és nem veszi a töltést. Vagy töltést azt jelzi? Tehát mutatja, hogy töltődik az akku?
Nekem még mindig az a gondom, hogy nem tudom elindítani a tabot, mert kér jelszót. Sehogy sem tudom kitörölni. HOGYAN LEHET HARD RESETET CSINÁLNI?
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem indult be a tablet?
Töltőn volt többször is, de nem akar indulni semmire. -
Exian
addikt
Gyerekeim kezébe került a tablet. Beállítottak véletlenül valami jelszót, amit bekapcsoláskor kér.
Hogyan tudok hard resetet csinálni, anélkül, hogy be tudnék lépni a rendszerbe?
Köszi!
-
BcHuNgArY
csendes tag
Üdv mindenkinek! A minap beszereztem egy Chuwi v88-QUAD-ot ,egy oma KK rommal,ezt szerettem volna egy 5.1-re változtatni. mindent úgy csináltam,ahogy le volt írva,de az RKDevTool-nál,ahogya downloadra kapcsoltam,és lefutott az egész,kikapcsolt a tablet és azóta nem ismeri fel semmi,meg be sem kapcsol,csak hallom,a hangot ,amikor új eszközt csatlakoztatok. Mi lehet a probléma? helyrehozható még,vagy sikeresen tégláztam a készüléket? válaszotokat előre is köszönöm!
-
szkornel
csendes tag
Köszi a választ coll! A wifi most épp megjavult magától. Most a képernyő szopat! Legtöbbször csak fekete képernyő van, de az lcd világít a háttérben. Aztán pár másodpercre nagy ritkán megjön a kép és néhány pillanat múlva szépen becsíkozódik az egész kijelző és vissza a fekete képernyőhöz. Annyit szívtam már ezzel a készülékkel (mikor megjött kínából kb 2 óra múlva produkálta a fent említett jelenséget, de általában egy flashelés segít rajta, csak ott tartunk, hogy 3 havonta előjön újra és újra) Nem tudom, hogy mi okozhatja. Gyanakszom a kijelző vagy grafikus vezérlő csatlakozási problémájára, mert szétszedve megtaláltam és amikor megpróbáltam odanyomni a csatlakozóhoz néha visszajött a kép. Bárkinek van-e hasonló tapasztalata?
-
mcskot
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék:
Van egy 1genes, 1Gb-os v88-am, OMA-val. Mikor vettük, már repedt volt a kijelzője, de úgy gondoltuk, majd vigyázunk rá.
Természetesen a repedés szép lassan végigkúszott a kijelzőn, de még ez sem zavart túlságosan (forgattuk).
Majd a régiből újabb repedés indult. Rádugtunk egy mini tapis billentyűt, minden ok.
Aztán az asszony megyomott "valamit"!?
És most sem a billentyűzetre, sem egérre nem reagál.
A bill megkapja tápot (világítanak a ledek), mégsem műkszik.
Hogyan tudnám ismét használatra bírni?
El volt pakolva, már vagy 2 éve csak töltögetni vettem elő. Most már nem volt hajlandó tölteni sem (mérem a töltőt= 0).
Másikkal próbálom, mutatja a töltési folyamatot, mégse halad 1ről a 2re (szó szerint). Akku ki, direktbe töltöm, 2 nap alatt töltődött fel. Akku vissza, szép lassan merül, rádugott töltővel is. -
szkornel
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná esetleg mondani, hogy a v88s-ben milyen wifi-modul van? percenként dobja le a hálózatot és kicsit sokkallom az árat, amit a cserére mondtak alcor-szervízben, uh szeretnék inkább alkatrészt rendelni hozzá!
Előre is köszi!
Üdv -
etooo
senior tag
Chuwinál onnan lehetett tudni, hogy van-e "quad" szó a sorozatszámban, amiben volt, az első generációs, amiben nem, az második, de Alcornál ez valószínűleg nem játszik. Esetleg ha tettél már rá korábban valamilyen romot, és az még megvan, akkor ha azt betallózod RKDevTool-ba, az kiírja a bootloader verzióját.
A hivatalos romokat többnyire linkeltem ide, ha visszakeresel a hozzászólásaimra, akkor megtalálod őket.
Próbáltam minden félét, bekapcsolni az összes gombkombinációval, aztán ugyan ez töltővel is, még a nand lábainak rövidre zárásával is próbálkoztam, de semmi sem segített, semmilyen formában nem látja már a gép a tabot. Driverekkel természetesen nincs gond, régen ment minden.
-
Exian
addikt
Köszi itt is.
" második generációs bootloadert kellett lecserélni első generációsra. Ezt persze csak akkor kell, ha nem első generációs van rajta."
Ez honnan is derül ki?
Egyébként a leírásod alapján inkább úgy vagyok vele, hogy nem erőltetném a próbát... végül is most a KitKat-tel teljesen jó minden, álom sebességű és stabilitású most a tabletem (ne felejtsük el, nekem Alcor Q813IS-em van, ami persze ugyan az, mint a V88).
A hivatalos Chuwi féle KitKat honnan tölthető le? Úgy tudom, hogy ahhoz van végleges, kész kiadás, az én Alcoromhoz csak béta van, bár úgy tudom csak egyetlen hibája van, hogy a Skype-ban nem jó a kép videóhívásnál, meg hogy fagy a Skype, de az engem nem érdekel egyáltalán.
Egyébként nem próbáltad RKbatchtool-lal rendberakni? Ugyanis az én tabom is egyszer teljesen kakukk lett, az Android Tool is már csak "MASKROM device"-ként ismerte fel, semmilyen szinten nem lehetett bekapcsolni, tök üres volt a NAND-ja, de ennek ellenére fel tudtam rá rakni a ROM-ot RKbatchtoolban az Upgrade funkcióval.
-
etooo
senior tag
Felraktam, de a wifi nálam bugos volt (nem tudott magától visszacsatlakozni ismert hálózatra, mindig újra meg kellett adnom a jelszót, vagy elfelejtetni a kapcsolatot, és újra megadni mindent), így vissza is raktam a kitkatet, ami után rövid időn belül elhalálozott a tabom. Másoltam rá vissza a dolgokat, a másolás megszakadt, a tab pedig nem kelt életre többet. Ebből azt feltételezem, hogy a telepítgetés, és a halálozás nincs összefüggésben egymással, de azért a "mi lett volna ha inkább hozzá sem nyúlok" ott motoszkál bennem
A telepítésnek egyébként csak annyi trükkje volt, hogy a második generációs bootloadert kellett lecserélni első generációsra. Ezt persze csak akkor kell, ha nem első generációs van rajta.
-
Exian
addikt
Én végül felraktam a 4.4.2-es rendszert (gyári Alcor féle béta), mert kiderült, hogy jó az USB port, igaz a kábel meg hibás volt, amivel próbáltam, úgyhogy először sikerült elcsesznem az egészet.
Most KitKat-tal álom az egész, nincs fagyás, nincs újraindulgatás, gyors és stabil az egész, és látszik, hogy sokkal optimalizáltabb.
-
bigrob
őstag
Enyémen Oma féle 4.4 van, elég stabil most.
-
Exian
addikt
Most, hogy használom pár napja a tabletet, azt tapasztalom, hogy nagyon sokszor kifagy, resetel, vagy csak bezáródnak az alkalmazások. Minek lehet baja? Nekem tehát Alcor Q813IS-em van, ami ugyanaz, mint a Chuwi V88 (2gb ramos).
4.2.2-es Android van rajta, gyári.
Létezik erre újabb, mondjuk 4.4-es rendszer? Vagy amelyikkel stabilabb lenne? Az az érzésem, hogy nem eléggé optimalizált a rajta lévő rendszer, főleg alklmazások indításánál, váltásánál szokott kifagyni, ha már elindul egy alkalmazás jól, utána már nincs gond, játékok is mennek szépen, videólejátszás is, de maga a rendszer eléggé döcögősnek tűnik.
A gyengébb Navon Predator 1GB ramos tabletem százszor stabilabb.
-
Exian
addikt
Van ennek a tabletnek olyan frissítési lehetősége, hogy SD kártyára rakom a ROM-ot és megfelelő gombokat nyomva indítva lehessen SD kártyáról rakni a rendszert?
Mert szeretnék rá 4.4-est, de sajnos az USB portom tönkrement a gépben, úgyhogy az USB-s mókolás kizárva.
Lehet SD kártyáról valahogy?
-
Exian
addikt
Nos tegnap megjött az üveg nekem is, ma kicseréltem, szuper lett, működik
Én ilyen ragasztóval raktam fel, ezt ajánlotta valaki. Ebből nyomtam vékonyka csíkot körbe.
Jó ez a tablet (nekem is az Alcor van, a 4 magos, 2GB ramos, 16GB tárhelyes verzió), de mivel én törötten kaptam eleve, csak a lányom videózott rajta egérrel irányítva, én csak most így működő érintőpanellal kezdtem el használni és nagyon jónak és gyorsnak tűnik. Jó lesz ez
-
bigrob
őstag
Ez az új oma féle rom egy kalap fos nálam...
vlcben egy videót nem tudok lejátszani, vagy kilép vagy laggol. néha random kikapcsol újraindul.. lassan visszarakom a régi kitkatet... -
Exian
addikt
Köszi ezt az infót, hasznos volt. Nekem is Alcor Q813S tabom van, ma rendeltem meg én is ezt a panelt, illetve másik szállítótól, gondolom/remélem jó lesz az is.
Mivel ragasztottad vissza?
-
bigrob
őstag
5.x lollipop verzió nem jött ki még sehol? Nézegettem xda-n de én hülye vagyok ehhez
-
kaliber
aktív tag
Na megválaszolom a kérdésemet hátha valakinek még szüksége lenne erre az infora
Igen jó lett az érintőpanel, hőlégfúvóval meg kell melegíteni az előlap széleit (óvatosan) és úgy elengedi a ragasztás és utána már "csak" vissza kell ragasztani van róla video a neten 10dolcsiból kijött 2800ft, itthon 10.000 lett volna az érintőpanel (gyanítom ugyaninnen megrendelve) plusz a szerelés.
üdv
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Alcor Q813 IS gépem van, sajna a digitizer eltört a chuwi v88 érintőpanel jó lehet hozzá?
-
lazasas
csendes tag
Sziasztok! Van egy Chuwi v88-am aminek tönkrement az usbje. Szeretnék egy újabb romot rárakni, lehet sd kártyáról is valahogy? Ha valaki tudna segíteni kérem írja le nekem részletesen a lépéseket, mert annyira nem értek hozzá! Előre is köszi!
-
han_lev
senior tag
Kicsit régen vettem elő a tabletemet.
Az a gondom, hogy tönkre ment a töltőm. Nincs valakinek egy fölösleges?
Illetve végigolvasnám a fórumot, de ha valaki segitene hogy jelenleg melyik a legjob rom szerintetek amit érdemes feltenni, akkor azt nagyon megköszönném. -
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Üveg kijelzővédő lelőhelyet tud valaki? Esetleg melyik másik tábláé lehet jó rá? A Lenovo Miix 3-830-re való pl. gyanús...
-
okiDoki
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az AnTuTu az írja a processzorra, hogy ARMv7 (VFPv3 NEON).
2GB RAM 16GB ROM egyébként és a tesztben bőven 22000 fölött teljesít.
De akkor ez nem Rockchip 3188, ha jól sejtem, de akkor mi??? -
etooo
senior tag
Amire tudok válaszolok:
-netezésre mindenképpen elég, de ez gondolom nem nagy szó, játékoknál a Mali400 a behatároló tényező, nem mondanám se rossznak, se jónak.
-belenyúlni kb. annyira lehet, amennyire a root megléte engedi.
-"hibája" a sima v88-nak, hogy a teljes fém hátlap miatt gyengébb a wifije, mint pl. a v88s-nek. Illetve a jack-ből az egyik típust nem szereti (most meg nem mondom melyiket), annál bűvészkedni kell a bedugással, hogy szóljon rendesen.
-már rég nem szoktam figyelgetni, hogy mennyit bír, és "igazán használni" se szoktam, főleg csak netre, és twitchre, így napi ~fél óra használattal bírja egy hétig. Ha nem játszik vele az ember, akkor olyan 5-6-7 óra kijelző időt mondanék rá folyamatos használat mellett.
-kijelző ips, így a betekintési szögek jók, egy hd film nagyon szépen mutat rajta, de ha jó az ember szeme, akkor az 1024x768at már kevésnek érezheti. Egyébként a kijelző elvileg megegyezik az első iPad miniével.
-belső tárhelyből 2 giga van az appoknak, és 12 giga szabadon felhasználható háttértárként. -
balzs12
tag
Sziasztok..
Mennyit ér ez a tablet mostanság?
És mire elég?
Mennyire lehet bele nyúlni esetleg tuningolni?
Van valami hibája ? Aksi kb mennyit bír ha már igazán használva van?
És a kijelző mennyire jó?
Belső tárhely mennyi pontosan ami felhasználható? -
etooo
senior tag
válasz
csrobert1981 #968 üzenetére
Elképzelhető, hogy ez a baj, alapból ugyebár nem rootolt a rendszer, ilyenkor azt sem látni, hogy jogot kérne.
[link] ezzel lehetett rootolni, ha jól emlékszem. -
etooo
senior tag
válasz
csrobert1981 #965 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt is: [link].
-
csrobert1981
csendes tag
válasz
csrobert1981 #964 üzenetére
Nos másik kábellel sikerült úgy rádugni a tabletet a PC-re, hogy már megjelenik az eszközkezelőben mint ismeretlen eszköz, de utána hiába adom meg manuálisan a driver elérési útját azt írja hogy nem talál drivert az eszközhöz. A komplett csomagot leszedtem amit korábban linkelt etooo, ez lenne az: [link]
Tud valaki segíteni?
Köszi előre is! -
csrobert1981
csendes tag
Na megpróbáltam a leírás szerint az eszközkezelőben manuálisan telepíteni az USB drivert, de nem jelenik meg a tablet mint ismeretlen eszköz. Egyszer lefutott az automatikus driver telepítés a win7 alatt, de nem sikerült települnie és manuálisan sem lehet. Mi lehet a baj?
-
yodee_
őstag
Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy a superSU miért nem tudja frissíteni a binary-t? Megpróbáltam már mindent de nem sikerül... Van valakinek ötlete?
Köszönöm
-
-
szkornel
csendes tag
Sziasztok. Mi a megoldás arra,hogy a wifi ikon szürkére válr kékről? Ilyenkor csatlakozva van ugyan a hálózathoz,de mégsem műkődik. Akkor jelentkezik a probléma, ha bekapcsolt állapotban nem használom a tabletet. A wifi ki és bekapcsolása megoldja,de elég idegesítő.
További kérdésem még az,hogy a tablet nem érzékeli az sd kártyát,ha berakom, szerintetek lehet cserélni benne a kártyaolvasót (alcor szervízben mondjuk) ?
Előre is köszi
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Valmikor kb fél éve felraktam a 4.4 et, és nincs vele különösebb gond. Talán attól eltekintve, hogy a gyorskapcsoló sávot néha valamiért nehézkes lehúzni..
No mindegy. Azon gondolkodom, hogy lecserélem.
Viszont ez az ipedmini méret, clon bejött. Esetleg valakinek valami tipp hogy ugyanebben a stilusban méretben mostanában mit lehet kapni.
Illetve lehet hogy ujabb rom marasztalná.
Mi a legstabilabb mostanában.
Visszaolvastam, de nem tudtam kisilabizálni, vagy nincs egy egy bizonytalanságra válasz.
Szoval. Most bob&bob 4.4.2 van rajta (vagy mi)
Köszi! -
DecebaL.rex
csendes tag
Sziasztok!
Fel szeretném rakni ezt a romot, de sajnos az angol nem megy egyáltalán.
Nem szeretném tönkretenni a kis gépemet ezért ha valaki lenne olyan kedves és leírná lépésről lépére, hogy hogyan csináljam azt nagyon szépen köszönöm. -
C0R0
csendes tag
Sziasztok!
Ma fel szerettem volna rakni ezt a romot a q813IS-emre, mindent a leírtak szerint csináltam (gen2-t loaderrel telepítettem). Végül viszont, amikor ezt a lépést hajtottam végre:
3) change the loader (skip when the firmware has the same loader generation)
a) run RKDevelopTool.exe
b) button with the 3 points: load the loader (gen1 = v1.24, gen 2 = v2.16)
c) Erase ID Block
d) Erase All Blocks
e) Downloadakkor a download befejezte utána a tablet nem kapcsolódott vissza a gépre, semmire nem reagál azóta. Nincs ötletetek, hogy mit lehetne vele kezdeni? Már próbáltam ez alapján mindent, de nem javít a helyzeten.
Az lehet a baj, hogy gen2-t raktam rá?
Köszi!
-
etooo
senior tag
-
bayliner
csendes tag
Most frissitettem 4.4re, nagyon jó lett, sokkal stabilabb, memóriakezelés is mintha javult lett volna.Viszon ezeddig a háttérbe futó programok leállnak, torrent, cpu figyelő, amik a 4.2vel ezeddig szépen megvoltak a háttérben, s elmentek.
Hol lehet állítani vmit ezzel kapcsolatban.
Továbbá keresek olyan progit, amia kijelzőt nem hagyja kikapcsolni, ha töltön van, most ezt a beállításokban alapból nem tudom megtenni -
hercsi
tag
Sziasztok!
Kb. 2-3 hónapja (mindenféle ROM frissítés nélkül, ill. most a stock 4.4 van rajta) elkezdte azt játszani a V88-am (töltője?), hogy töltést mutat, de csak kb. 1%-ot tölt óránként az akksin, máskor meg beindul és a megszokott tempóban nyomja bele a kraftot.
BatterySpy-al csekkolva, mintha ugrálni a töltési fesz, amikor az 1% per órát produkálja...fűrészfog mintája van és nem konstans magas (mint amikor "rendesen" tölti).Tapasztaltatok Ti is hasonlót esetleg?
Ha vki közületek budapesti, akkor nem futhatnánk össze 1 gyors kölcsöntöltő-csekkre?
Üdv és előre is köszi,
hercsi -
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Szeretném a segítségetek kérni. Meg tudnátok mondani nekem, hogy az Alcor Zest Q883H és Q813i tableteknek melyik pontosan a Chuwi megfelelője? Illetve honnan lehet letölteni a chuwi firmwaret. Kísérleteznék.
Köszönöm
-
nyosz
csendes tag
Eladó a CHUWI V88-om! Érd.: privátban!
-
Petike6
tag
Sziasztok.
Leszedte a V88at,amit itt linkeltetek.
A kérdésem az lenne,hogy van a kínai leíráson kívül más is? Mert én nem találtam a pakkban.
Sajnos nem értek hozzá,mégInkább kérdezek,mint hülyeséget csinálok.
De gondolom ez garivesztéssel nem jár nem? Vissza lehet rá tenni az eredetit is.
Köszönöm!
-
bach66
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám újratelepíteni a ROM-ot (még az eredeti 4.2-es van rajta), vagy egy már bevált 4.4-es ROM-ot tudnátok ajánlani?
Elég kezdő vagyok, rootolva van a Chuwim, de ROM-ot még nem telepítettem.
Hol találom a szükséges fájlokat és a leírást hozzá, hogy hogyan kell csinálni?V88S Quad 16G1130801817 -es tabom van.
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
etooo
senior tag
Ha nem ragad be semmilyen app, ami leszívja az akksit, akkor talán egy rom újratelepítéssel megpróbálkozhatsz, ennél jobb ötletem hirtelen nincs.
Topicban eddig olvasottak alapján az Alcor szervizben meg tudják oldani a hardveres problémákat, ha jól emlékszem volt akinél épp akksit cseréltek. -
bach66
tag
S.O.S.
SZiasztok!
Egyszercsak elkezdett nagyon gyorsan merülni a Chuwim (V88S), most az a helyzet, hogy net nélkül használva (nem játékokkal) jó, ha fél órát kibír egy töltéssel.
- Ez így gyakorlatilag használhatatlan....Az akksi ment tönkre? Hol lehet akksit szerezni hozzá? Hogyan lehet kicserélni benne?
S.O.S. !!!
A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm!
-
Hungarikum87
tag
válasz
Hungarikum87 #932 üzenetére
maxra van véve minden hang, de csak értesítési hangok mennek a tableten
-
nyosz
csendes tag
válasz
Hungarikum87 #932 üzenetére
Előfordulhat. Az értesítés hangerejét külön lehet állítani. Lehet, hogy a többi le van húzva.
-
Hungarikum87
tag
gyerekek az létezik h semmifélre hang, se fülesen se hangszórón nincs a tableten, de ha üzenetem jön, vagy értesítésem akkor csilingel a hang rajta?
-
han_lev
senior tag
Nekem is történt ilyen.
Usb-vel tegyél rá egy egeret és egy billencset (sima otg kábellel egy egeret felismer, vagy egy wifis, vagy blútúszos egér-billentyűzet kombót)
Aztán azzal gyakorlatilag mindent megtudsz rajta csinálni, a gyári beállítások visszaállítását is. Az mindent letöröl a gépről.
Aztán vidd el az Alcore Digital szervizbe, ott nekem 14-ezerért kicserélték a képernyőt.
Nem tudom, hogy már sikerült a megcsinálni, de csak most olvastam amit írtál.
Üdv! -
szkornel
csendes tag
Sziasztok!
Kijelzővédő fólia ügyben mit tudtok mondani? Lehet itthon is kapni rá? Ipadmini fòlia jó-e rá?
-
nahrok
csendes tag
Üdv.Mindekinek!
Nem bisztos hogy ide való, ezért elnézést, de végül is kapcsolódik a témához.
Eladó védőfólia.
http://hardverapro.hu/apro/vedofolia_alcor_zest_q813_chuwi_v88_stb_tablet -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok fel szeretném raknia CWM et a tabra root meg van viszont nem találok Recoveryt hozzá.
-
jtzk
tag
Sziasztok. Romot tudok frissíteni usb kábel nélkül? Sajnos nincs nálam, és nagyon belassult a gép. Nyomtam rajta gyári beállítást, de valami nem okés.
Ha megoldható, egy leírást is kérnék. Köszönöm előre is. -
nyosz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne most a v88-as tabommal, hogy elkezdem bekacsolni, minden rendben addig amíg feljön a chuwi-s felirat aztán ott megáll a dolog, tehát nem kapcsol be. Mit kéne tennem?
Előre is köszi! -
kraver
újonc
Sziasztok
(CHUWI) V88 Mini 7.9" tabletemet leejettem, par helyen berepedt a kepernyo, valamint csak az 1/10 reszen tudom iranyitani az erintokepernyot.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Hogy tudnam torolni rola az adatokat? Mert igy nem vinnem szervizbe.
Koszonom a valaszokat -
Hungarikum87
tag
válasz
Hungarikum87 #910 üzenetére
meg is van
köszönöm
-
etooo
senior tag
válasz
Hungarikum87 #910 üzenetére
Megnyitod a fogaskereket (beállítások), aztán megkeresed bal oldalon az A betű ikonos menüt, és azon belül a legfelső opció.
-
nyosz
csendes tag
válasz
Hungarikum87 #907 üzenetére
Szia!
Én etooo által feltöltött gyári firmware-t tettem fel és teljesen jól megy vele. A packban benne van minden ami kell! ez lenne az -
Hungarikum87
tag
jó napot uraim. Segítséget szeretnék kérni. Jó ideje használom a gépezetemet (V88), de kezd kicsit össze kuszálódni a rendszer, és újra kéne rakni. Jelenleg 4.2.2 van rajta, Oma RK31 Multi-window 5.1 verzió, még 2013.08.01 féle .
Nagyon nem értek hozzá, kedves öcsém fogja újra rakni, de nekem kell utána járni mit és honnan tegyen rá
Szóval tudnátok egy kis segítséget nyújtani h milyen jól bevált romot tudnátok nekem ajánlani hozzá ami újabb és jobb a mostaninál?
-
fuze
őstag
Kihasználatlanság miatt eladtam a chuwim. Nem tudom, hogy mikor lesz újra egy ilyen remek tablet a kezemben
. Mindenki használja továbbra is egészséggel!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest