- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
smilecat #894 üzenetére
Az a pattano hang a kamera autofokusz hangja. Átlagos dolog az.
Szerintem nem akksi hiba. Meg kéne próbálni egy uj romot felrakni, vagy a jelenlegit resetelni. Elő kéne hivni a recoveryt, ott el lehet végezni a factory resetet.
Vagy rkbatchtoollal egy masik szoftvert rátenni. Mondjuk a 4.4et. -
sagesz93
addikt
Ha esetleg valakinek kijelzőre lenne szüksége: [link]
-
sagesz93
addikt
sziasztok
valaki a gyári 4.4-re működőképes root metódust tudna linkelni? -
sagesz93
addikt
nincs sok választás, ez a legjobb tok ami létezik chuwira, és kompatibilis is vele. Ebből meg csak ez a zöldes kék van, fehéret égen földön nem lelni.
Az ipad mini tokok egyike se jó a chuwival, méretben más a két tablet. -
sagesz93
addikt
valaki cserélt/cseréltetett már kijelzőpanelt a gépben? az enyémhez megérkezett a cseredarab, esetleg valaki tud lehetőséget, ahol megcsinálják? az alcor szervízt tudom egyelőre.
-
sagesz93
addikt
jajj nem, a rom teljes mértékben magyar, és sok nyelvet tartalmaz. Arra gondoltam, hogy a hozzá tartozó leírások és egyebeket kicsit kínaiak
én csak annyit tudtam róla ami itt elhangzott, konkrétan csak a link. sorry, de most nincs lehetőségem feltenni sehova, max jövő hét elején.
madmike: ez kellemetlen, ha tényleg mindent megpróbáltál, akkor nem igazán tudom rá a gyógyírt...Én innen szedtem a batchtoolt, van hozzá mellékelve driver, amikor kiírja hogy ismeretlen eszköz, ebben a driver mappáját betallózva simán mennie kéne a dolognak. Amikor beteszed download módba akkor meg pláne mennie kéne ennek így.
Mondjuk már kb. 2éve elhagytam az androidosok táborát, azelőtt meg elég nagy mágus voltam ilyen téren, ennek az eszköznek(v88,v88s,v88hd is) ilyen téren történő kezelése nagyon egyszerű.zolda: én azon a véleményen vagyok, hogy ezek a gyári kiadások sokkal jobbak mint az OMA romjai. bár így, hogy kijött a gyári kitkat, ha erre alapuló romot ad ki OMA is, akkor máris más a helyzet. de nekem ez a gyári tökéletesen megfelel! Azt, hogy milyen verzióju chuwira lehet rátenni, arról fogalmam sincs.
-
sagesz93
addikt
az első kép is olyasmi zagyvaságra vált át egy idő után.
GPU hibára gyanakodok, szeretnék neki egy kicsit több feszt adni, vagy órajelet levenni(akinek lesz annak nem számít a nagy teljesítmény), de ezt nem tudom megtenni a kernel korlátozás miatta proci órajelet meg hiába vettem le, a hiba megmaradt.
-
sagesz93
addikt
sziasztok
oma v2.2 kitkat romnál hogy lehet megoldani hogy a belső ~300 megás tárhelyet kicseréljem a ~14gigásra a számítógépre csatlakoztatásnál? -
sagesz93
addikt
Akkor volt mar valaki, aki egy "igazi" v88ra tette mar az uj fw-t?
Mert felraknám en is, ha ugy van. Anyumnak a v88s-re is tennék uj fw-t, de az nem tudom milyen generációs jelenleg megnézni se tudom. -
sagesz93
addikt
Nem kopik
amibe bele kell tenni az egy kicsit ki van bélelve. Az fogja meg neha egy kicsit a tablagepet, de kart nem tesz benne. Nagyon jo kis dolog. Tokot nem is neztem, nekem ez igy boven eleg védelmet biztosít.
Esett mar kavicsos talajra a gép, meg is latszik egy helyen, de a femnek hála sok kar nem esett. -
sagesz93
addikt
ilyet kell venni
Nagy megelegedettseggel használom szeptember ota, a géppel egyutt -
sagesz93
addikt
válasz
expendables #458 üzenetére
Felraktam a legfrissebb OMA romot, ebben van multiwindow és nagyon be is jön. Meg magával a rommal sincs baj szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest