Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban-tu
csendes tag
Bocs az újabb hozzá nem értő megnyilvánulásomért, de tényleg nem értek hozzá:
A böngészés menüben van az NFS könyvjelzők szerkesztése. Cím és mappa írható be.
A neten most már megpróbáltam utánanézni: "Network File System", ami úgy tűnik számomra, hogy a neten megosztott mappa tartalmát böngészhetem vele? S ha van ott médiafájl, lejátszhatom?
Ismertek erre általam is kipróbálható helyet?Persze ki akartam cselezni a kütyüt
, hogy stream rádió elérési címét írom be, de a cím utáni portot nem tudom megadni (a fránya kütyü beteszi a "/" jelet, s nem találtam ":" sem a virtuális billentyűzeten. Persze, ha lenne is, nem is tenné be a "/" jelet, lehet, hogy akkor sem menne a dolog.
-
törölt tag
Szia!
Sajnos a legtöbb mediaplayer ilyen, ez nem a csak a chili sajátossága. Tesztek szerint a gigabites lan-nal rendelkezőknél se sokkal jobb a helyzet. Én inkább géppel másolom fel az anyagot az usb tárra, nagyságrendekkel gyorsabb.
Amúgy kellemes csalódás a készülék, hálózatról is szinte mindent simán játszik. (1-2 nagy bitrátájú 1080p-s film azért kifog rajta, de usb-s lemezről az is akadás mentesen megy.)
DVD iso-t teljeskörűen, BD iso-t kompromisszumokkal (hang, felirat váltható, de menü nincs) is lejátszik.
A felirat mérete, színe, pozíciója, kódtáblája, időzítése is változtatható. Az előnézet kikapcsolható. Menüje is gyors. Sajnos a tuner részét nem tudom próbálgatni, itt még nem elérhető a digitális műsorszórás.
Pár napos teszt után még nem találtam komoly negatívumot, valaki írjon már valami hibát, amit felfedezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged