Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
onegaben
csendes tag
Sziasztok, hozzám került egy Chiligreen MR3 készülék, és nem indul el , csak a kék led villog. Álítólag nem boot-ol be . Valakinek valami tapasztalata?
-
Pozsi85
tag
Sziasztok!
Eladó az én ilyen (Chiligeen mr 1210) típusú lejátszóm.
Kifogástalanul működik, de okos tv vásárlása miatt szükségtelenné vált.
Ára 10.000 Ft.
Üdv:
Dani
-
snowdog
veterán
Nem ismerem az MR1210-et, ezért csak találgatok.
Letöltöttem a GPL_-_MR1210.zip-et, és belenéztem. Tele van Linux állománnyal, ebből arra következtetek, hogy az MR1210-nek ez lehet az oprendszere. Ehhez tettek közzé nyílforráskódú állományokat. Aki programozni akarja a gépet, feltételezem tudja mi mire való.
-
Ban-tu
csendes tag
Sziasztok!
Az MR1210 gyártói oldalán (http://download.chiligreen.com/treiber.asp?s=Externe_HDD&m=MediaDisks&k=MR_1210) megjelent egy új mappa (GPL_SourceCode), melyben tömörített programok(?) vannak.
Tudja valaki, hogy mire valók? Új firmware-t kerestem volna, s most ezt a mappát találtam.
-
snowdog
veterán
A miénk MR 1210 típusú, és szerencsére még nem jártunk így (mondjuk nincs is benne HDD).
Ha gondolod, csakis saját felelősségedre. esetleg frissítsd a firmware-t (Firmware der MR3 Rev. 272) [link]
Leírás a frissítéshez: (Firmware Update Anleitung (English)) [link]
Ugyanitt megtalálod a magyarnyelvű leírást is (Anleitung für die MR3, enthält (Deutsch, Magyar, Slovenski)) -
-
snowdog
veterán
Firmware frissítés és kézikönyvek (magyarul is!) itt találhatók [link]
Firmware verziószámot nem találtam.
-
snowdog
veterán
Az első hozzászólásból: "felvevő felbontás az AV-bemenetnél: 720 x 480 pixel (30 fps) vagy 720 x 576 pixel (25 fps)"
Hozzászólásokból kijegyezve:
"video magnóról az AV in-be kapcsolódtam és az USB-re kötött wincheszterre készítettem felvételt mpg-ben... Ugyanerre a wincheszterre (chiliGREEN EF 351210 2TB) a DVB-T tunerról HD-ben hibátlanul rögzít."Úgy emlékszem magyar menű csak a frissítés után lett. Egyébként erre a gépre már nem igen érdemes várni, mert szerintem ez már nem lesz kapható.
-
gid
tag
Sziasztok
Érdemes még ilyen médiaboxot venni, vagy van amit már jobban ajánlanátok?
Elsősorban egy műholdas upc beltériről szeretnék adásokat rögzíteni (Milyen formátumban készül a felvétel?).
A felvett adást simán le lehet másolni asztali gépre?
köszi.
-
Pozsi85
tag
Nos, ki meri fel rakni az egyik firmware-t? http://www.playonhd.com/en/?upn=support
Látszólag ha a fórumot nézitek ugyanez a menü. Sőt, a haverom vett egy csuda Asus play on!-t és annak is detto ugyanez a menüje, csak szarabb. De az nem poén mert abban nincs youtube, ebben amit linkeltem meg elvileg van... meg minden més is...
na merészek, gyerünk! Én belevágnék, ha tudnám biztosra, hogy a gyári fw visszakúszik a power gombos megoldással ha baj lenne. Amit linkeltem ott is van ilyen frissitési mód, ugyhogy sanszos.
Szerintetek? -
XTaki
tag
Az Aldi-ban mar nem volt akcios [ 19k] chiligreen cucc, de igertek, hogy ezen az aron beszereznek egyet szamomra.
es lass csodat, ma visszahivtak, hogy ime, itt van, lehet vinni, termeszetesen akcios aron.
viszont nem vagyok biztos, hogy kell-e nekem...ha ugy dontok[ HA ], hogy megsem kell, akkor kell valakinek?
-
Greenbook
tag
Az eszköz használható Digikábel digitális adásához illetve vannak-e erre a célra történő alkalmazásához tapasztalatok?
( DVB-C ) -
Gabor076
csendes tag
A torrent klienst próbáltátok már? Használható? Youtube elérés lehetséges már vele? Milyen egyéb netes tartalmakat tudok rajta kereszül megjeleníteni?
Örömmel olvastam, hogy már volt 19.900,- Ft-ért is. Még nálunk is van, de sajna eredeti áron, alig várom, hogy akciós legyen.
-
leitnor
csendes tag
válasz
torekizsolt #58 üzenetére
"a tv-el össze van kötve hdmi kábellel és az erősítővel pedig optikai kábellel. és akármilyen DTS hangú filmet nézek akkor is az erősítő stereó jelet ír ki, pedig az tudja a DTS-t.???"
Nekem is volt ilyen problémám. A megoldás, hogy a Setupban a hangbeállításnál az SPDIF OUT-ot LPCM DUAL CH-ről Passtrough-ra állítod. A lejátszó a jelet így tömörítetlenül küldi az erősítőre.
-
leitnor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen készülékem van és elégedett vagyok vele, bár nekem már megjárta a szervízt is, ahol kicserélték.
A kérdésem az volna, hogy ti milyen wifi dongle-lel használjátok?
Köszi,
N -
Pikkpakk1
csendes tag
Ez engem is nagyon érdekelne. Szóljon, aki kipróbálta esetleg más tipussal!
Ma szereztem be egy ilyen készüléket, a Bp., XIII. Pannónia u. 59-63. alatti új Aldi nyitási akciójának köszönhetően 19.900 Ft-ért. Hogy ezt az árat meddig tartják, ki tudja...
Gondolom érdemes sietni, a bolt ma nyílt. -
XTaki
tag
Sziasztok!
Alkalmas ez a keszulek, hogy analog kabelTV jelrol felvegyen?
alapvetoen a regi videomagnot akarnem vele kivaltani... -
torekizsolt
csendes tag
Van egy ilyen készülékem,sikerült frissíteni. Annyit szeretnék kérdezni,hogy nekem a központi gépen Windows 7 van és a gép nincs lekódolva (bekapcsoláskor nem kér jelszót). Azt a mappát amit meg szeretnék vele osztani azt látja is a Chili csak a mappa megnyitáskor bedob egy ablakot és felhasználónevet és jelszót kér. Ide mit kell beírni? A másik problémám az hogy a tv-el össze van kötve hdmi kábellel és az erősítővel pedig optikai kábellel. és akármilyen DTS hangú filmet nézek akkor is az erősítő stereó jelet ír ki, pedig az tudja a DTS-t.???
-
ttanai
csendes tag
Hol lehet hozzá itthon USB dongle-t venni? Jó hozzá más is vagy csak a gyári?
[link] -
snowdog
veterán
A NAS csak a firmware frissítés után megy. Frissítetted a firmware-t? Én semilyen hálózati azonosítást nem adtam meg, magától felismerte.
Hogy érted hogy a "winrar-os divx fájlok" nem mennek? Úgy érted a divx winrar-ba van csomagolva, és azt nem játsza le? Mert akkor azon ne csodálkozz.
-
willywin
csendes tag
hali ma vettem egy ilyet.
Még így január végén is akadt.
viszont problémáim vannak.
Tud valaki segíteni?
1) LAN-hoz való csatlakozás nem akar menni... ip cím van, de dhcp nem megy
2) WIFI adapterből milyet lehet belerakni?
3) vannak bizonyos fájlok amik nem mennek.tipikusan a winrar-os divx fájlok.valakinek valamilyen ötlete?
-
pomy
csendes tag
Sziasztok!
A fenti készülékkel egy problémám van. Érdekelne, hogy más is tapasztalja a lentebb leírt problémát.
A probléma akkor jelentkezik, hogy a video bemenetről akarok egy időzített felvételt készíteni. Eddig azt tapasztaltam, hogyha következő napra beállítok egy vagy több időzített felvételt, akkor a következő napi első felvétel nem sikerül. Ugyan azon a napon a következő időzített felvétel(ek), már rendesen működnek. Ezt már többször kipróbáltam, és mindig ugyan az volt a hiba jelenség. A problémám a decemberben új kiadott firmware-el van.Várom mások tapasztalatát/visszajelzését!
-
snowdog
veterán
A leírás szerint, ha távszabályzó nélkül használom, akkor az előlapon található gombokkal tudok a menüpontok között mozogni. Ez nálam nem működik, csak a hangerőt lehet szabályozni, a másik két gombra (csatornaváltó) nem csinál semmit.
-
akala
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült, szert tenni egy ilyen készülékre és kérdésem a DVB-T tunnerre vonatkozik.
A leírások szerint Mpeg2 a tunnerre. Így aki kipróbálta az milyen helyi adottsággal rendelkezik?Mert tudtommal Magyarországon csak Mpeg4 formátumban sugároznak.Köszönettel
-
Jenci_S
csendes tag
Elvileg a szoftver aktualizálása után tudja a time shiftet. Természetesen felvesz a belső digitális tunerről (is).
Hálózat: nem vagyok nagy guru, de nálam azonnal látta a routeremhez csatlakoztatott gépek megosztott mappáit. (WIN7 64bit, XP, Ubuntu) Az egyes gépekhez tartozó belépési jelszavakat kellett csak egy alkalommal megadni és a shortcuts-ból később már a jelszó nélkül lehet belépni a gépekre.
Youtube-al még senki sem hozta össze? Mennyire lenne kockázatos más 1283DD chipsetes firmware-el próbálkozni? -
Iscsu68
csendes tag
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen csatlakozások vannak a készüléken (ha van valakinek képe az szivesen venném) . Time shift funkciót tud-e, illetve beltéri egységről is tudja-e . Beltéri egységről tud e felvenni. Köszi.
-
fenyőke
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap én is vettem egy ilyen készüléket és rögtön bele ütköztem egy nagy hibájába!
Nekem itthon tartományi hálózat van, és sajnos a tartományba léptetett gépeket nem látja a hálózaton. A domain nevet felismeri, de mincs mögötte egy gép sem. Ha kiléptetem a gépet a domainből akkor már látja. Viszont ez itt nekem egy jól működő hálózat, és nem szeretném megváltoztatni az új szerzemény miatt. Arra keresek megoldást, hogyan lehet a megosztott mappákat valahogy láthatóvá tenni számára..
Ha valakinek van ötlete ,ne kiméljen!! -
Ban-tu
csendes tag
Bocs az újabb hozzá nem értő megnyilvánulásomért, de tényleg nem értek hozzá:
A böngészés menüben van az NFS könyvjelzők szerkesztése. Cím és mappa írható be.
A neten most már megpróbáltam utánanézni: "Network File System", ami úgy tűnik számomra, hogy a neten megosztott mappa tartalmát böngészhetem vele? S ha van ott médiafájl, lejátszhatom?
Ismertek erre általam is kipróbálható helyet?Persze ki akartam cselezni a kütyüt
, hogy stream rádió elérési címét írom be, de a cím utáni portot nem tudom megadni (a fránya kütyü beteszi a "/" jelet, s nem találtam ":" sem a virtuális billentyűzeten. Persze, ha lenne is, nem is tenné be a "/" jelet, lehet, hogy akkor sem menne a dolog.
-
makiverem
csendes tag
Sziasztok!
1.Nekem egy olyan kérdésem lenne, ha letöltöm az uj Frimware elötte a régiről (ami alapból rajta volt a médiaboxon) tudok biztonsági mentés csinálni hátha valami gáz lenne a frissitéssel?
2.Lenne még egy problémám ha nincs fent az új Frimware (addig nincs NAS funkció) tehát nem tudom elérni a gépről az usb vinyom erre nincs más lehetőség? NFS-en keresztül nem lehet?
Köszi elöre is!
-
kri37
csendes tag
Igen csak a shoutcast.com -ra felvitt rádiókat tudod jelenleg halgatni.
Ez azért bosszantó mert csak minimális módosítás lenne, hogy bármit lehessen halgatni
Így néz ki a kedvencet eltároló file:[favorite_1]
rank=1
href=/sbin/tunein-station.pls?id=1270867&k=sh1P810EGO9ZaYTQ
genre=Info Radio
description=Info Radio
listeners=1
max=1
bitrate=128
type=audio[favorite_2]
rank=2
href=/sbin/tunein-station.pls?id=551052&k=sh1P810EGO9ZaYTQ
...
Ami letölt egy pps filet (amiben már közvetlenül van a rádió elérhetősége) a 'href' alapján.
Csakhogy belül hozzácsap az elejéhez a shoutcast.com -ot.
Ha így lenne a fileban: 'href=shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=1270867&k=sh1P810EGO9ZaYTQ' akkor simán lehetne saját pps file-ra hivatkozni.
Arról nem beszélve, hogy a soudcast.com bármikor elérhetetlen lehet.>>Ugyanígy stream videót, TV-ét, you tube
Ilyeneket nem tud, én azért bízok a fejlesztésekbea hardver adott.
-
snowdog
veterán
Network-attached storage (NAS) is file-level computer data storage connected to a computer network providing data access to heterogeneous clients.
Vagyis hálózathoz csatolt tároló. A mi esetünkben az jelenti, ha a media boxhoz csatolsz bármilyen tárolót (USB-n külső HDD-t vagy beleteszel egy SD kártyát), akkor azt a hálózaton található összes gépen (pl. a PC-den) látni fogod.
-
Ban-tu
csendes tag
Sziasztok!
Tőlem tapasztaltabb, no meg hozzáértőbb segítségét kérném!
Mi az a NAS funkció? Az internetrádió üzemmódban valószynűleg valami szerverről veszi a rádiókat. Olyan rádiót, aminek én az elérhetőségét ismerem, de ő nem, hogyan tudom hallgatni? Ugyanígy stream videót, TV-ét, you tube???
Előre is köszi a segítséget!
-
Pio720
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem:
1. Veszi-e a mindig TV-t, van-e magyar hangja?
2. A FULL HD adásról milyen felbontásban tud felvételt készíteni? Lehet-e többféle felbontás közül választani?
3. Lehet-e időzített felvételt készíteni vele akár egy hétre többet is?Van-e magyar használati utasítása manualja esetleg pdf-ben?
Tud-e valaki olyan media lejátszót, amelyik FullHD-ban is tud felvenni kameráról?
Köszi a választ
-
pomy
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég óta nekem is van egy ilyen médialejátszóm. A médialejátszót egy CRT TV-n keresztül nézem. Egy olyan gondom van vele, hogy a TV-n, csak akkor van színes kép, ha a képformátumot 480p-re állítom, vagy valamelyik 60 HZ-es nagyobb felbontást választom ki.
Ez ezért zavaró, mert 480p-n elég ronda a kép. Valamint itthon 50 HZ-es (25) adások vannak és a 60 HZ-en nézve a TV-t néha lehet látni, hogy néha meg-meg akad a mozgókép ( de csak egy picit). Ha valamelyik 50 HZ-re állítom be a felbontást, akkor nincsen semmilyen akadás, csak feket-fehér a kép.Másnál is jelentkezett ez a probléma? Vagy csak a TV-mmel van vmi.
Sajnos itthon, nincsen semmilyen lapos TV, így azon nem tudom kipróbálni.
Üdv:
Pomy
-
snowdog
veterán
Igen alkalmas, mert a hivatalos honlapon konkrét típust is ajánlanak hozzá.
Torrent kliens nincs benne. Hálózaton keresztül láthatod a saját hálózatodban található eszközöket (PC, külső USB egységek, stb). Illetve ha a firmware-t frissíted, akkor a hálózatban megjelennek azok az eszközök is, melyeket a media box-hoz csatlakoztattál.
-
Gabor076
csendes tag
Köszönöm a részletes választ! Azért amit belinkeltem is ismer jónéhány video formátumot, ezért is gondoltam, hogy összevethető a kettő.
Azt nem tudod esetleg, hogy alkalmas-e wifi-re a chiligreen (usb dongle-lal), és milyen netes dolgokat ismer (pl bittorrent, youtube,...)? -
snowdog
veterán
Nem egészen!
Alapvető különbség van a két gép között.
A ChiliGreen egy média lejátszó, ami felvételre is képes, kezeli a hálózatot, USB host, és emelett van benne egy digitális TV vevő. Az Alcor pedig egy egyszerű digitális TV vevő.
Kb. annyi a különbség közöttük, mint egy HD lejátszó (+ videorögzítő) és egy TV vevő (monitor nélkül) között. Teljesen más a funkciójuk. Ezért kerül fele annyiba az Alcor.
A ChiliGreen esetében a TV vevő számomra teljesen mellékes, nagy valószínűséggel soha nem is fogom használni, tőlem akár ki is hagyhatták volna belőle. Amért megvettem, az a média lejátszás HD-ben, bármit, bármiről.
-
Gabor076
csendes tag
Ehhez mit szóltok? Mintha ugyanazokat tudná, de nagyjából fele áron...
http://www.edigital.hu/TV_antenna_digitalis_vevo/Alcor_HD1500_MPEG4_digitalis_DVB-T_vevo_keszulek-p51464.html?gclid=CM6J8MKaqqYCFYOIDgodQk8y2Q
-
Gabor076
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a DVB-T tunerről? USB dongle hálózati eléréshez alkalmazható hozzá? Írjatok még tapasztalatokat, mert én is vennék egyet, de valamiért vacilálok még rajta.
(bár tetszett, amit eddig írtatok róla)
-
snowdog
veterán
Aki feltette a firmware frissítést (magyar nyelvü) az legyen szíves nézze meg, hogy HDMI-n keresztül nála van-e hang, és ha van, akkor milyen beállítással.
Ugyanis mióta frissítettem nekem egyik hang beállítással sincs HDMI-n keresztül hang. Frissítés előtt még HDMI-n keresztül is volt hang.
Köszönöm.
-
harsanyiz
aktív tag
Sziasztok!
Ez a masina a kódolt adások vételére is alkalmas?
-
RGB0
csendes tag
Sziasztok!
Én kipróbáltam a következőt: video magnóról az AV in-be kapcsolódtam és az USB-re kötött wincheszterre készítettem felvételt mpg-ben. A rec gombra elindul a felvétel de menet közben többször kiírja a képernyőre, hogy no signal és a rec pause jelenik meg, majd magától újra a rec és folytatja a felvételt. Így időnként 1-2 másodperces részletet nem vesz fel. A felvett anyag egyébként jó lenne, de nem tudom, hogy miért akad meg a folyamat. Ugyanerre a wincheszterre (chiliGREEN EF 351210 2TB) a DVB-T tunerról HD-ben hibátlanul rögzít.
Az újévi bécsi koncert teljes kb. 7.5 GB lett kifogástalan képpel és hanggal az M1-ről.Van valakinek ötlete?
RGB0
-
Pozsi85
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, ás nagyon tetszik, de a hálózattal nem boldogulok.
Tudnátok segíteni?
Beállítottam minden ipt meg minden, de mégsem tudok a laptopomban turkálni. Több próbálkozásom volt, a legtöbb amíg eljutottam, hogy jelszót kér a gépemhez, pedig NINCS rajta! Ötlet?
Negatívum: kár hogy nem megy a time shift funkció set-top boxxal (:
Szerk: ja és géppel látom a boxba dugott usb-t és még net is van mert épp netrádiót hallgatok... csak a laptopba nem tudok bemászni. (Win7)
-
rlazar
csendes tag
Igen!
Ebben már több nyelv van mint az eredetiben, köztük a magyar is!
-
rlazar
csendes tag
A TV rész rendben működik, még a rádió adókat is korrekten megtalálta.
Sajnos még HD adásokat nem tudtam megvizslatni, mert még nem vettem meg álmaim Tv-jét... -
kri37
csendes tag
válasz
#16155904 #11 üzenetére
Nem hiszem hogy a lan résznél van a probléma, mert fordított irányba a másolás egész jó sebességgel történik (5000 kb/s) . A lejátszóra történő másoláskor viszont a hasonló kezdeti sebesség hamar leesik 100-200 kb/s-ra ami viszont használhatatlan. Nálad is hasonló értékek vannak?
A TV egész jó, érzékenysége sokkal jobb mint az USB-s DVB-T vevőmé (Mondjuk ez nem biztos hogy meglepő)
-
rlazar
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem! Tetszik!
Firmware aktualizálás megvolt v.8.3.67 r4992
Igaz nem a leírás szerinti 15 percig tartott, hanem csak kb. 1,5 percig
Így van magyar menü is!
Ma DVB-T tesztet tervezek délután, remélem összejön! -
törölt tag
Szia!
Sajnos a legtöbb mediaplayer ilyen, ez nem a csak a chili sajátossága. Tesztek szerint a gigabites lan-nal rendelkezőknél se sokkal jobb a helyzet. Én inkább géppel másolom fel az anyagot az usb tárra, nagyságrendekkel gyorsabb.
Amúgy kellemes csalódás a készülék, hálózatról is szinte mindent simán játszik. (1-2 nagy bitrátájú 1080p-s film azért kifog rajta, de usb-s lemezről az is akadás mentesen megy.)
DVD iso-t teljeskörűen, BD iso-t kompromisszumokkal (hang, felirat váltható, de menü nincs) is lejátszik.
A felirat mérete, színe, pozíciója, kódtáblája, időzítése is változtatható. Az előnézet kikapcsolható. Menüje is gyors. Sajnos a tuner részét nem tudom próbálgatni, itt még nem elérhető a digitális műsorszórás.
Pár napos teszt után még nem találtam komoly negatívumot, valaki írjon már valami hibát, amit felfedezett. -
kri37
csendes tag
Sziasztok!
Az új firmware (http://www.chiligreen.com/site/hofer.asp) lehetővé teszi a NAS funkciót.
Viszont az eszközre kapcsolt USB tárra történő másoláskor (mondjuk számítógépről)
a kezdeti jó értékekről hirtelen leesik a sebesség (nagy file esetén)
Kipróbálná vki hogy nála is u.ez a helyzet? -
rlazar
csendes tag
Köszi!
Így már én is megtaláltam
[link]
Nekem is kábel TV-m van, de le akarom váltani a MINDIGTV-re ami úgye ingyen van, plusz a hálózati NAS-ról nézném a filmeketMa megnézem van-e még és ha igen akkor azt hiszem én is megveszem
-
rlazar
csendes tag
Érdeklődnék, hogy mi a konkrét típusa? A chiligreen.com-on nem találtam meg...
DVB-T-t probáltad?Még pénteken 12.31 láttam az Aldiban
-
snowdog
veterán
A felvételt még nem próbáltam. Elvileg bármiről fel is vesz, amit felismer: SD kártya, USB-n keresztűl HDD-ről, hálózaton keresztül amit lát, külső DVD-ről, és a beépített digitális földi vevőről.
Merevlemezt nem lehet bele tenni, elég kicsi a doboz mérete (persze nem csak ezért). USB-n vagy hálózaton keresztül tud HDD-t kezelni.
Gyönyörűen lejátsza a full HD (1080p) filmeket, különösen szép a kép, ha HDMI-vel van a TV-hez csatlakoztatva!
-
verba
csendes tag
nézegettem én is ezt a masinát. hogyan fesz fel usb-keresztűl?
van benne beépitet tuner?
merevlemezt lehet bele teni?
köszi. -
snowdog
veterán
Az Aldi hálózat árulja ezt a gépet: ChiliGreen Media-Box felvevő funkcióval 29.990 Ft/darab [link]
A paraméterei nagyon jónak tűnnek (ezért az árért):
videó: AVI, VOB, ISO, MKV, MOV, MP4, MPG, TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVB, Xvid Hochauflösende Videowiedergabe mit bis zu 1080p–FullHD
audio: MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
felírat: SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
kép: JPG, JPEG, BMP, GIF, TIFF, PNG
kártyák: SD/SDHC/MMC/MS
hálózat: 10/100 MbitLAN
TV: DVB-T Singlebeépített kártyaolvasó (SD/MC/MMS)
csatlakozások: HDMI 1.3-as kimenet (1 080p-ig), A/V (CVBS – sárga, piros, fehér), sztereó (L/R), SPIDF (optikai), USB 2.0
2 x USB-Interface külső memóriamédiák csatlakoztatásához
felvevő felbontás az AV-bemenetnél: 720 x 480 pixel (30 fps) vagy 720 x 576 pixel (25 fps)
minden szokásos audió- és videóformátumot támogat
NTSC-/PAL-támogatás
felirattámogatás: SRT, SSA, SUB, SMI
támogatott képformátumok: JPEG, BMP, GIF, TIFF
távirányítóval, AV-kábellel, Scart-csatlakozóval, tápegységgel
méret: kb. 19 x 4,3 x 13,9 cm (szé x ma x mé)
felvevő funkció külső USB-memóriamédiára
mint pl. külső merevlemez vagy USB-Stick (nem képezi az ajánlat részét)DVB-T-Tuner EPG-vel és teletexttel
felvett videók visszajátszása Full HD-felbontásban
támogatja a legújabb videóformátumokat, mint pl. MKV, H.264 stb.
videófelvevő funkció
HDMI-kimenet az egyszerű kábelezésért
CVBS-kimenet régebbi TV-készülékek csatlakoztatásához
audió-/videó-StreamingKi tud róla gyakorlati tapasztalatokat mondani? Szándékomban áll venni egy ilyen gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest