Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban-tu
csendes tag
Sziasztok!
Az MR1210 gyártói oldalán (http://download.chiligreen.com/treiber.asp?s=Externe_HDD&m=MediaDisks&k=MR_1210) megjelent egy új mappa (GPL_SourceCode), melyben tömörített programok(?) vannak.
Tudja valaki, hogy mire valók? Új firmware-t kerestem volna, s most ezt a mappát találtam.
-
Ban-tu
csendes tag
Bocs az újabb hozzá nem értő megnyilvánulásomért, de tényleg nem értek hozzá:
A böngészés menüben van az NFS könyvjelzők szerkesztése. Cím és mappa írható be.
A neten most már megpróbáltam utánanézni: "Network File System", ami úgy tűnik számomra, hogy a neten megosztott mappa tartalmát böngészhetem vele? S ha van ott médiafájl, lejátszhatom?
Ismertek erre általam is kipróbálható helyet?Persze ki akartam cselezni a kütyüt
, hogy stream rádió elérési címét írom be, de a cím utáni portot nem tudom megadni (a fránya kütyü beteszi a "/" jelet, s nem találtam ":" sem a virtuális billentyűzeten. Persze, ha lenne is, nem is tenné be a "/" jelet, lehet, hogy akkor sem menne a dolog.
-
Ban-tu
csendes tag
Sziasztok!
Tőlem tapasztaltabb, no meg hozzáértőbb segítségét kérném!
Mi az a NAS funkció? Az internetrádió üzemmódban valószynűleg valami szerverről veszi a rádiókat. Olyan rádiót, aminek én az elérhetőségét ismerem, de ő nem, hogyan tudom hallgatni? Ugyanígy stream videót, TV-ét, you tube???
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest