- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Bazz, ennyire nem ment a szerelés... Akkor esetleg azt is kérdezhetted volna, hogy hogyan kell megoldani
Szerintem vegyetek Thermaltake házat, az jobb lesz az csillog-villog, stb
(Bár szerintem az is Made in China...)
Ezek szerint megoldva a vágás mivel akkor vágtad el az újjad, mikor a floppytartó keretet akartad kivenni. De ugye ezek szerint nem csavaroztad ki
Szóval neked (nektek) rosszul szerelhető, rezeg a teteje, rossz a szellőzése, mit is hagytam ki.... Szar ez a Chieftec, ki is dobom mindjárt.
Inkább nem olvasom a topikot a jövőben, sok sikert a szereléshez... -
Trak
addikt
OK így már tudom
A mostani házamban nincs ilyen, de a Dragonban volt, abban felcserélhetőek voltak, tudom, mert akinek eladtam, azt direkt megkérdezte, és ki is próbáltuk.
Közben rájöttem mi az eltávolítható floppyrackAz miután kicsavaroztam nálam akár két ujjal is kiszedhető volt.
Úgy tűnik, neked sikerült kifogni vlami nagyon ''érdekes'' darabot -
Trak
addikt
''Eltávolítható flopirekk'' ?? Ez mi?
'' vincsesztetartó'' ? Alsó, felső?? Ezeket sem tudom mi.
Nem igazán tudom elképzelni. A legjobb tudomásom szerint az 5.25''-os helyre szerelehető cuccok ebben is, mint a Dragonban sínekkel behelyezhetőek...
Ezek kközül melyik a házad?
Bővebben: link -
MikeMyers
tag
Csíftek dragon: 2. napon alőlapi ajtó le. Nem tom, hogy lehet a nagyobb meghajtókat rögzíteni, se csavar se alternatíva, se leírás. Azt hittem ez már csavar nélkül szerelhető, de nem az. A tápventiknek nincs kivezetése, hogy a fordulatot lássam a gépen. És a 360-as táp már rendesen izad a mai gépekkel, a fesz terhelés alatt leesik, a ventillátorai meg majd kiesnek belőle ilyenkor. Lehet, h jobb vétel valami más ház+nagyobb csiftek táp.
-
TexT-BoY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest