- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
jaja ajtorugdosos vandálos szerintem
nekem egy dragon ''clonom'' van és nem sikerült még megsérteni magam 14éves nem nagy tapasztalt ember volnnék és igyse sikerült... szal elnemtudom hinni hogy ez a matrix széria ennyire szar... dőt ha Ordasi azt mongya hogy jo akkor szerintem abban egyetérhetünk. Amugy akinek ez a ház megváhja a kezét az MONYON le
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
PLs első HSZ utolso mondatát is...
többieknek:
Bővebben: link
ezen bizony nem kell kitörögetni semmmmmit és tök korekt ...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
nem lehettek ennyire LOLok
a házzal semi baj ventik 1000Ft darab áron kaphatok halkak és jok mérhető ford számmal
360as tápos mizéria is LOL nekem az adatomban lévő configot vitte egy 350W-s CT táp +3db 80gigás vinyóval raid nemtom hányba... ennyit erröl( abban igazadvan hogy egy SLI 6600GT, A64+ 3800 konfighoz kevés de akinek olyan konfja van evgyen jovv tápot)
Dragon ház ( nekem egy ANtec Plus wiew van ez ugyan az mint a CT ) tökéletesen elégedett vagyok vele 24fokos az alaplapom jelenleg elöl egy 12cm-es venti van hátul 1db YStech oldalt 1 és a vinyó elött 1... 40fokos a proci ami szerintem nem rossz
én is ugy vettem a házam ocsoé hogy ajto levolt törve de viszaragasztottam és 1éve igy megy
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest