- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeMyers
tag
Amúgy meg megnéztem, hogy mi lehet, ami vág benne, de nem sok mindent találtam, amivel akár direkt is meg tudnám magam vágni.
''A ház remekül szerelhető, sok benne a hely és a lekerekített élek vigyáznak kezünk épségére.''
Bővebben: link -
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
MikeMyers
tag
Gagyibb tápokban én is cserélgettem már ventillátort, de egy jobban hadd ne kelljen már.
Amúgy meg a konfigomhoz akkor kevés, ha minden kihajtok annyira, amennyire még normálisan elmegy, akkor a táp fesze lemegy az 5% határ alá, és elkezd izzani. Valamiért alapban is csak 11.6 voltot ad 12 helyett. Én amúgy nagyon szeretem a ct tápokat, azzal semmi gond nincs, csak a háztól nem vagyok elájulva, és újabb gépekhez, főleg túlhatjtva, nem árt ha ott van egy 420-as ct, ezért nem tartom túl jó vételnek a 360-as táppal szerelt ct házakat. -
MikeMyers
tag
Csíftek dragon: 2. napon alőlapi ajtó le. Nem tom, hogy lehet a nagyobb meghajtókat rögzíteni, se csavar se alternatíva, se leírás. Azt hittem ez már csavar nélkül szerelhető, de nem az. A tápventiknek nincs kivezetése, hogy a fordulatot lássam a gépen. És a 360-as táp már rendesen izad a mai gépekkel, a fesz terhelés alatt leesik, a ventillátorai meg majd kiesnek belőle ilyenkor. Lehet, h jobb vétel valami más ház+nagyobb csiftek táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Revolut
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest