- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
Teljesen mind1! 4éve se szabadott volna olyan házat gyártan egy nem-low end gyártónak ami össze vissza szabdalhatja a kezed.
...és a tudja a divxet nemtudja a divxet erre nagyon szar példa. Az, hogy ne szabdalja szét a kezed szerelés közbe ALAPKÖVETELMÉNY minden még low end gyártóktol is nemhogy CTtől. -
motor
tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
-
TexT-BoY
addikt
jaja ajtorugdosos vandálos szerintem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem egy dragon ''clonom'' van és nem sikerült még megsérteni magam 14éves nem nagy tapasztalt ember volnnék és igyse sikerült... szal elnemtudom hinni hogy ez a matrix széria ennyire szar... dőt ha Ordasi azt mongya hogy jo akkor szerintem abban egyetérhetünk. Amugy akinek ez a ház megváhja a kezét az MONYON le
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)