- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Bazz, ennyire nem ment a szerelés... Akkor esetleg azt is kérdezhetted volna, hogy hogyan kell megoldani
Szerintem vegyetek Thermaltake házat, az jobb lesz az csillog-villog, stb
(Bár szerintem az is Made in China...)
Ezek szerint megoldva a vágás mivel akkor vágtad el az újjad, mikor a floppytartó keretet akartad kivenni. De ugye ezek szerint nem csavaroztad ki
Szóval neked (nektek) rosszul szerelhető, rezeg a teteje, rossz a szellőzése, mit is hagytam ki.... Szar ez a Chieftec, ki is dobom mindjárt.
Inkább nem olvasom a topikot a jövőben, sok sikert a szereléshez... -
Trak
addikt
válasz
Fade_Away #28 üzenetére
A példával csak érzékeltetni akartam, azt, hogy estleg körül lehet nézni mielött vásárolok, ezt nem konkrétan neked szántam, hanem a csavar nélküli szerelhetőségre írtam, mert egy hsz. ben foglaltam össze a válaszaimat, de tényleg félreérthető voltam, bocs.
Igazad van alapkövetelmény a kéz nem összeszabdalása.... nekem eddig az összes általam látott CT házban meg is volt. Ezek szerint vagy bennetek van a hiba, vagy nekem volt eddig mákom. Mivel nem feltételezek senkiről semmit, ezért biztosan nekem (és az ismerősnek) volt mákom, az eddig szerelt vagy 20 Chieftec házzal. Ezek szerint nem mindegyik ilyen jó minőségű -
Trak
addikt
OK így már tudom
A mostani házamban nincs ilyen, de a Dragonban volt, abban felcserélhetőek voltak, tudom, mert akinek eladtam, azt direkt megkérdezte, és ki is próbáltuk.
Közben rájöttem mi az eltávolítható floppyrackAz miután kicsavaroztam nálam akár két ujjal is kiszedhető volt.
Úgy tűnik, neked sikerült kifogni vlami nagyon ''érdekes'' darabot -
Trak
addikt
''Eltávolítható flopirekk'' ?? Ez mi?
'' vincsesztetartó'' ? Alsó, felső?? Ezeket sem tudom mi.
Nem igazán tudom elképzelni. A legjobb tudomásom szerint az 5.25''-os helyre szerelehető cuccok ebben is, mint a Dragonban sínekkel behelyezhetőek...
Ezek kközül melyik a házad?
Bővebben: link -
Trak
addikt
válasz
MikeMyers #22 üzenetére
Az hogy ma árulnak egy boltban egy házat, azt nem azt jelenti, hogy az egy mostani gyártás. Ebben az évben sokat foglalkoztam a Chieftec házakkal, és ne tudd meg milyen állapotú házakat találtam némely boltban... 2-3-4 éve a kirakatban, vagy vlamelyik polcon rohadó, minden ottjáró által összetapogatott, szétszedett, érdekes állapotú darabokat... És ekkor gondol egyet vlamelyik nagyokos boltvezető, és ezeket a darabokat jól megtisztítják, összedobják amyennyire lehet, hogy nagyjából olyannak tűnjön, ami épphogy csak kint van a polcon, és akcióban eladják jó pénzért. Ezt külföldön nem nagyon engedné meg magának senki, de ez M.O. Így ne csodálkozzunk ha vlakinek vlamiért szétesik a háza.
A fenti eset megrtörtént.
Ez olyan mintha gyorsan megnézném vlamelyik asztali DVD gyártó honlapját, ahol azt látnám az egyik új modellnél, hogy 2004 első negyedévtől csakis olyan lejátszót gyártanak, ami lejátszik DivX-es filmeket, erre elrohanok a boltba, és veszek egyet, aztán meglepődve tapasztalom, hogy nem játsza le... Esetleg lehet, hogya boltban még van régebbi model nem?
Azért adhatnál egy linket, hogy hol láttad a Chieftec honlapon ezt a csavar nélküli szerelhetőséget, mert már érdekel, hogy hol volt pontosan.
Az előző két Chieftecem használt volt, az egyikben volt is egy kis hiba, amin jól látszott, hogy az előző tulaj csinálta, de még így jó állapotú volt, semmi panaszom nem lehetett rá, de a harmadikra nagyon készültem, azt már újonnan vettem, mégpedig a nagykerből a legújabb típust, ami csak pár napja volt nekik, tehát biztos voltam, hogy senki nem nyúlt hozzá, nem lett szétbarmolva. Elötte az összes Chieftec weboldalt jól átnéztem, elolvastam jópár fórumot, kérdeztem is, tájékozódtam. És láss csodát, tökéletes állapotban kaptam meg, látszott, hogy a gyári összeszerelés óta nem igazán volt még kint a dobozából. És ezen sem találtam kivetnivalót, főleg hogy tudtam, hogyha ezen vlami hiba keletkezik, azt már csakis magamnak köszönhetem
De még mindig fenntartom, hogy mivel a Matrix szériát nem nagyon ismerem (mert sohasem tetszett igazán), ezért arról konkrétan nem tudok nyilatkozni, ezért még mindig OFF ban maradok -
Trak
addikt
válasz
Fade_Away #13 üzenetére
Szerintem ne általánosítsunk... Akinek van minimális tapasztalata házsszerelésben, az nemhiszem, hogy elvágja a kezét egy Chieftec házzal. Aki meg igen, arra nem tudok mit mondani. Ebben az évben csak magamnak 3 Chieftec házat szereltem össze. Nem is csak egyszer mindegyikbe, hanem volt amelyikbe többször. Egyikkel sem volt semmi gond...
De biztos velem van a baj
Az meg hogy vlaki azt hitte, hogy a Dragon már csavar nélkül szerelhető, annak annyit tudok mondani, hogy hinni a templomban kell3 kattintásból meg lehet tudni netről, hogy nem szerelhető csavarhűzó nélkül, mert a Dragon széria már több mint 2-3 éves! Az
új szériák tényleg ilyenek, de az már nem Dragon.
Táp: többször le lett írva, hogy általában 360-as tápokat adak hozzá, de nem kell parázni, mert nagyon sokat bír az a 360-as. Ha vlaki mégis kevésnek gondolná, akkor zsír újan 9-10k-ért bármikor eladhatja itt a fórumon, és vehet egy kicsit többért egy nagyobbat.
Az én gépemet (adataimnál) eggyel kevesebb (4) winyóval elvitte a táp...
Még egyetléen tápomban lévő ventillátort sem kötöttem rá az alaplapra, erről nem tudok nyilatkozni.
Ajtó: nekem egyik házban sem sikerült letörni az ajtót, pedig a Dragon házéba egyszer sikerült alulról belerúgnom egy acélbetés bakanccsal
Viszont a címben szereplő Matrix tipusú házat nem igazán ismerem, ezek a dolgok nem is erre vonatkoztak, hanem a többi hsz.-re.
Szerk.: Mivel a topik címe megváltozott, átteszem OFF-ba a hsz.-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest