Új hozzászólás Aktív témák
-
motor
tag
teccik az új cím
a jobb kezemen középső újján akkor szereztem a sérüléseket amikor ki akartam szedni (2 kézzel) az !eltávolítható! flopirekket - sikertelenül ;
a bal hüvelykujjam meg mikor az atx hásót próbáltam eltávolítani (ebben kicsit én is hibás vagyok, mert nem léptem fel elég keményen a makrancoskodó vasbetét ellenében )
a két vincsesztetartó sem kompatibilis egymással vagyis a felsőt nem igen lehet az alsó helyére rakni és fordítva (könnyen nem) ami a ''van benne anyag'' deformáltságára utal
hely az van benne..
.. ahol nem kéne
az alaplapon (2 éves) 1 (ht101 hadneragozzam) hűtővel már elég nehezen lehet hozzáférni a középen elválasztó vaslemeztől a táp és egyéb csatikhoz
pozitívumként emelném ki, hogy az alaplapot az összes felfüggesztési helyén be tudtam csavarozni (ilyen még nem volt)
hja és a hűtésről még annyit, hogy a hátulján tátongó hatalmas likak miatt nem igazán lesz meg az ''elölalulbehátulfelülki'' légáramlás de gond nélkül elhelyezhető benne 5db
8 cm papst venti (csak úgy kívánja a sok ventit) +1 nagyobbmégnemmértem
úgy biztos jó halk
volna ha nem zörögne amúgy a teteje mint 1 cintányér
köszönöm, hogy végigolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest