- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeMyers
tag
Azt azért nem lehet mondani, hogy rosz házak lennének, de azt meg talán lehet mondani, hogy nem tökéletesek. Én átnéztem a ct weblapját vásárlás előtt, és ott volt szó a csavar néküli szerelhetőségről, nem néztem meg konkrétan típusonként, de azt mertem feltételezni, hogy már minden házuk amiket most árulnak az ilyen, végülis attól még, hogy 2-3 éves design, ez még simán módosítható lett volna rajta.Masszívitásban is többet vártam tőle, lehet, h én vagyok az egyetlen akinek ez az ajtó letört, de nem valószínű. Ahogy elnéztem a megoldását, 1-2 héten belül akkor is letört volna, ha páncélszekrényben tartom.
-
-
TexT-BoY
addikt
jaja ajtorugdosos vandálos szerintem
nekem egy dragon ''clonom'' van és nem sikerült még megsérteni magam 14éves nem nagy tapasztalt ember volnnék és igyse sikerült... szal elnemtudom hinni hogy ez a matrix széria ennyire szar... dőt ha Ordasi azt mongya hogy jo akkor szerintem abban egyetérhetünk. Amugy akinek ez a ház megváhja a kezét az MONYON le
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest