Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
Fade_Away #13 üzenetére
Szerintem ne általánosítsunk... Akinek van minimális tapasztalata házsszerelésben, az nemhiszem, hogy elvágja a kezét egy Chieftec házzal. Aki meg igen, arra nem tudok mit mondani. Ebben az évben csak magamnak 3 Chieftec házat szereltem össze. Nem is csak egyszer mindegyikbe, hanem volt amelyikbe többször. Egyikkel sem volt semmi gond...
De biztos velem van a baj
Az meg hogy vlaki azt hitte, hogy a Dragon már csavar nélkül szerelhető, annak annyit tudok mondani, hogy hinni a templomban kell3 kattintásból meg lehet tudni netről, hogy nem szerelhető csavarhűzó nélkül, mert a Dragon széria már több mint 2-3 éves! Az
új szériák tényleg ilyenek, de az már nem Dragon.
Táp: többször le lett írva, hogy általában 360-as tápokat adak hozzá, de nem kell parázni, mert nagyon sokat bír az a 360-as. Ha vlaki mégis kevésnek gondolná, akkor zsír újan 9-10k-ért bármikor eladhatja itt a fórumon, és vehet egy kicsit többért egy nagyobbat.
Az én gépemet (adataimnál) eggyel kevesebb (4) winyóval elvitte a táp...
Még egyetléen tápomban lévő ventillátort sem kötöttem rá az alaplapra, erről nem tudok nyilatkozni.
Ajtó: nekem egyik házban sem sikerült letörni az ajtót, pedig a Dragon házéba egyszer sikerült alulról belerúgnom egy acélbetés bakanccsal
Viszont a címben szereplő Matrix tipusú házat nem igazán ismerem, ezek a dolgok nem is erre vonatkoztak, hanem a többi hsz.-re.
Szerk.: Mivel a topik címe megváltozott, átteszem OFF-ba a hsz.-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest