Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trak

addikt

válasz Fade_Away #13 üzenetére

Szerintem ne általánosítsunk... Akinek van minimális tapasztalata házsszerelésben, az nemhiszem, hogy elvágja a kezét egy Chieftec házzal. Aki meg igen, arra nem tudok mit mondani. Ebben az évben csak magamnak 3 Chieftec házat szereltem össze. Nem is csak egyszer mindegyikbe, hanem volt amelyikbe többször. Egyikkel sem volt semmi gond...
    De biztos velem van a baj:D

Az meg hogy vlaki azt hitte, hogy a Dragon már csavar nélkül szerelhető, annak annyit tudok mondani, hogy hinni a templomban kell:U 3 kattintásból meg lehet tudni netről, hogy nem szerelhető csavarhűzó nélkül, mert a Dragon széria már több mint 2-3 éves! Az
    új szériák tényleg ilyenek, de az már nem Dragon.

Táp: többször le lett írva, hogy általában 360-as tápokat adak hozzá, de nem kell parázni, mert nagyon sokat bír az a 360-as. Ha vlaki mégis kevésnek gondolná, akkor zsír újan 9-10k-ért bármikor eladhatja itt a fórumon, és vehet egy kicsit többért egy nagyobbat.
    Az én gépemet (adataimnál) eggyel kevesebb (4) winyóval elvitte a táp...
    Még egyetléen tápomban lévő ventillátort sem kötöttem rá az alaplapra, erről nem tudok nyilatkozni.

Ajtó: nekem egyik házban sem sikerült letörni az ajtót, pedig a Dragon házéba egyszer sikerült alulról belerúgnom egy acélbetés bakanccsal:)

Viszont a címben szereplő Matrix tipusú házat nem igazán ismerem, ezek a dolgok nem is erre vonatkoztak, hanem a többi hsz.-re.

Szerk.: Mivel a topik címe megváltozott, átteszem OFF-ba a hsz.-t.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák