- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
veresp
tag
válasz
TommyGun #585 üzenetére
Hali!
En is házhűtők vásárlását tervezem.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen régen vannak neked azak a hűtők? Mivel a csuszocsapagyasoknak elobb utobb tapasztalatom szerint fortelmes lesz a hangjuk!
En eddig a GlaciaTech hutoire voksoltam azok a hangjukrol hiresek! (Marmint hogy az nincs nekik)
-
Dephnull
tag
válasz
TommyGun #612 üzenetére
Akkor marad a Nexus SP802512L-03 venti. Próba képpen 1et veszek belőle mer azé kicsit drága.
Bővebben: link -
Trak
addikt
válasz
TommyGun #591 üzenetére
Nekem 2 db Zalman van a gépemben, azok hűtik a winyókat.
Tényleg jó ventik, de sajnos még a hozzájuk adott ellenállással is hangos volt nekem, pedig a leghangosabb dolog a gépemben a 19db-es procihűző.
Így az ellenállás is rajta van, és előlapi szabályzóval is lejjebb van véve. Így már tényleg nincs hangja, de a winyók hűtéséhez még épp elég levegőt szállít.
Volt szerencsém YS-tech ventihez, és tényleg jobbak, mint a Zalman, vlahogy jobban össze vannak rakva, nem hallani hogy működnek.
Hozzá kell tennem, hogy sosincs fent a gépem oldala, tehát így a tényleges hangot mondom, nem azt ami kihallatszott a felrakott oldallap mögül.
Ha vlakinek nem az ár az elsődleges szempont, vagy a legjobbat akarja, akkor vegye az YS techet, de ha van ventiszabályzó, és nem gond a kicsivel hangosabb működés, akkor nagyon jó a Zalman F2, főleg hogy csak 1k-ba kerül. -
Trak
addikt
válasz
TommyGun #569 üzenetére
Ezt sajnos én sem tudom, még nekem is csak tervben van a vétele
Dephnull: Dehogy akartalak én leugatni (bocs, ha így lehetett érteni), nekem is Dragon nagytornyom volt (A Matrix majdnem ugyanaz) egy darabig, nincs azzal semmi baj, csak azért szóltam, nehogy letörjön vlamit az Ő házán.
Ha szent a béke, akkor iszunk -
Dephnull
tag
válasz
TommyGun #566 üzenetére
Hy Trak
Nem sértődtem meg, félreértesz.
Csak (szerintem) egyértelműen leírtam, hogy mivel találkoztam Én.
A Te hozzászólásodat olvasva meg olyan érzésem támadt, mintha le akarnál ugatni, hogy hogy jövök Én egy Dragon nagytoronnyal (ami egyébként Mátrix) egy BXes házhoz ? Ennyi.....
Részemről szent a béke. -
Trak
addikt
-
TeeJay
félisten
válasz
TommyGun #553 üzenetére
oké értem.
én is néztem hogy a mélysége és szélessége egyforma csak a nagy torony 2 hellyel magasabb.
ja meg abba 2darab 12es ventit lehet rakni.
még majd meglátom nekem most szép nagy Codegen házam van de múltkor mikor hozzámértem a Chieftec méreteit már akkor majdnem lefordultam a székről.
A mostani házamban az alaplap mellett simán elfér minden a Chieftec meg vagy jó 7-8centivel mélyebb és a magasságot már nem is mondom.
majd meglátom milyen ház lesz akkor mikor venni akarok és ha lesz akkor választok.
egyenlőre még most csak olvasgatok tapasztalatok után meg nézelődöm.
de azért kösz -
TeeJay
félisten
válasz
TommyGun #550 üzenetére
mennyire éri meg az a pár ezer forint a Bravo LONG és a Bravo Nagy torony között???
Mert nekem nagyon impozáns és nagyon tetszik a nagy torony bár tudom hogy átlag felhasználónak teljesen felesleges.
Mégis tetszik a nagy légtér benne meg hogy abba tuti el lehet férni.
Vagy a Bravo Long verzió is bőven elég egy átlag embernek?
abba is lehet rakni 1-2 ventit és azzal totál minden okés.
meg még masszív is szerintem
de nekem még most is az tetszik amit a Mistralba láttam
bár ez nem is Bravo hanem valami UNI modell de ez is nagyon szupi -
ESP
őstag
válasz
TommyGun #539 üzenetére
Nem lesz itt led, meg villogás...
Über-gagyi, amikor egy gép úgy néz ki mint Las Vegas...
A DPS-em is idegesít, de nem akarom kivenni...
Amúgy lehet, hogy nem plexizek...még átgondolom...bár az 5k nem tűnik túlzónak...
Még egy kérdés...a neten láttam lépeket ilyen vinyó-ölelő-műanyagnak/szivacsnak-kinéző izékről...
Lehet ilyeneket utólag venni? -
braunz
tag
válasz
TommyGun #520 üzenetére
Mivel elég nagy a ház nekem le kellett cserélni a IDE kábeleket mert a régiek rövidek voltak , és ha már vennem kellett , 90cm-es kerek csatlakozót vettem...
Igaz drágább mint a hagyományos de jobban formálható és helytakarékosabb.
Nekem nem volt gondom vele, simán elfért..
Viszont azon gondolkozok vegyek-e bele hűtőventiket..Ahogy így elnéztem elég jó a szellőzése alapból is.. És ha veszek is milyen kell bele?
[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
válasz
TommyGun #509 üzenetére
Kössz.Hát mondjuk már van 1,5-2 éves a táp.Biztosra nem tudom,mert használtan vettem itt a PH-n.Bár a régi topikot már nem találom,de ha jól emlékszem,egy éves volt,amikor megvettem tavaly ősszel.Végülis minden fesz stabil,és a venti is nagyon halk,nem zörög kicsit sem.Csak amióta a 6600-as kártya van a gépben és azt húzva használom játékok alatt,akkor a táp is jobban melegszik,mint régen az 5900XT kártyámmal.Alapon 26 fok.De sok játék után 48-50 fok is volt.Ha nem játszok,akkor nem melegszik a táp több óra után sem.
-
somodisoma
senior tag
válasz
TommyGun #494 üzenetére
Arlista alapjan akartam egy tapot megkeresni, (meg is talaltam), keserves, az info meg igenis keves a cuccokrol (nezz meg egy konkurens nevesebb gyarto mi mindent kozol a cuccairol), mondjuk, ha nezelodni akarsz az oldalon, es a vasarlasi kriteriumod, hogy 400-asnal nagyobb legyen, akkor igencsak sokat kell klikkelned, mire megtalalod mindet, es ossze is tudod hasonlitani...
-
e.vid
senior tag
válasz
TommyGun #465 üzenetére
Csavart a csavarboltból
De biztos van az OBI -ban is. Kb. tudod, hogy milyen csavarra gondolok? Lemezcsavar Bővebben: link
vagy műanyagba hajtható, önmetsző csavar Bővebben: link, valamelyik a kettő közül, a megfelelő méretben, jó lesz neked -
Calogero
addikt
-
Trak
addikt
válasz
TommyGun #427 üzenetére
Kinek mi a hangos...
Nekem hangos lenne, mert 19 db a leghangosabb dolog a gépemben.
De másnak a 30 db-es hűtés is megszokott dolog.
Ezt Neked magadnak kell letesztelned. Halgass meg egy-egy 20-25-30db-en múködő hűtőt, és meglátod Neked melyik ami még elfogadható.
Látom Zalman 7000B-d van, az le van halkítva, vagy maxon megy?
A vid kártyán gyári hűtés van? -
Lockstock
aktív tag
válasz
TommyGun #405 üzenetére
Erről a SATA Backplane-ről tud valkai valamit?
Lehet egyáltalán nálunk kapni... vagy nem?
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jogász topic
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest