- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Jol latom a chellonal, hogy ebben a honapban uj elofizetes eseten nincs semmi extra ajandek?
-
Racecam
nagyúr
Nem hiszem el, hogy a sok reklamáló idejön sírni, közben meg fogalma sincs semmiről, de vissza nem olvasna a világ minden kincséért még két hozzászólást sem.
A dolgozónet tizenhatmilliószor ki lett tárgyalva, csak rá kell keresni!!
Ahogy az is, hogy a fejlesztés folyamatos. A Chello honlapján el lehet olvasni az ütemtervet: [link] -
-
dscholtz
tag
Azt hol tudom megnézni, hogy nekem mire emelik? Egyébként ha nekem normál Classic-om van/volt, akkor 10 megára kéne emelniük, nem?
-
OFF
Sajna nem otthoni
/OFF
Tegnap este nagyon ingadozott a sebesség, ftp-re is nagyon gyér sebességgel tudtam feltölteni. Torrent sebesség is változó volt.
[Szerkesztve] -
foxyr
tag
Sracok! Lenne egy kerdesem....gondolkodom azon, hogy bevezettetem a Chellot. Lehetoseg adott ra (kabel be van vezetve, regen volt kabeltv-m toluk), viszont szeretnem tudni, hogy milyen stabil az adatatvitel...ha pl. egy adott oldal nincs leterhelve (ergo a szervere ki tudja szolgalni a klienseket), akkor konstans tudja a sebessegeket? Itt az emelt 10Mbit-re gondolok. Mert ADSL-nel az tetszik, hogy ott mindig tudja nekem a max. 6.9Mbit/s-et. Most jar le a husegem, s ugyanezert az arert lenne a 10/1Mbit-es csomag.
Helyileg Csepel belvarosa, tehat ha van itt csepeli, akkor az o velemenyet is kivancsian varom. Koszi! -
ballington
addikt
na beszéltem telefonon egy ügyfélszolgálatossal, nagyon rendes volt...
az van, h a dolgozónet miatt - hiába volt classic sávszélesség - csak medium-ra emelik...csak most felötlött bennem a kérdés, mi van azokkal, akik a mostani csomagrendszerben fognak dolgozónetre előfizetni....azok is automatikusan a mediumot kapják? mert ha nem, akkor csunya világ lesz -
Macilaci457
őstag
Az előbb még azt írtad, hogy nem tudod elérni a routered... ami kölcsönben van.
Jól értem?
Jó lenne neki egy factory reset, ha már nem tudod elérni a config menüt. Elvégre lehet, hogy más beállítások vannak benne tárolva, mint ami neked kéne.
Talán utána nagyobb szerencsével járnál. A Router biztos, hogy megy crosslinkkel is?
Factory reset után pedig Mac address beállítás, mert le fog tiltani azonnal a Chello.
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Hát az hogy a Google lassan jön be az millió+1 dologtól is lehet. Ha a speedtest 8000+ mutat akkor azzal nincs gond, neted megemelték, de mint sokan írták és várható is volt az első nap lehet nem lesz akadásmentes. Várni kell. Router ügyben sajnos nem tok segíteni mert üveghülye vagyok belőle, de ha 2Mbit es sebességnél működött akkor 10 MBit nél miért romlana el. . .
Nekem pl a torrentes feltőltés az istennek nem akar 30 kbit nél magasabbra menni... pedig van bőven ki szedné a cuccot (100+). Várok.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
megcsináltam ezt aspeddtestet vagy mit.a sepeednet.comon ha jól emlékszem..és kijött vmi 8900letöltésnek felnek meg 921..talán..
de nálam ettől még kurva lassú a net..tehát most a 2048-as netem durván 4x-re emelték?ami azt jelenti hogy simán tölthetnék 600kb-seccel?
mertz el-sl.netről semmi nem jön gyorsabban..tehát mik azok az oldalak amik ezt engedik...tegnap pl mininován 120-al ment fel,az tehát kb-ra ok.
de miért lassú a google.és miért nem jó a routerem?vki az előző hszket pls olvassa el hátha okosabb mint én.thx -
o0tomy0o
tag
Mi a baj? A sebesség emelésekről nem mi hanem az UPC honlapja a leghivatalosabb forrás, ott 2 perc böngézés után meglátod neked mennyire emelték. Ha a router/switch problémáid vannak akkor iktasd ki ha tudod és kiderül az e a hibás vagy sem. Ha az akkor meg átugrasz a megfelelő routeres topicba ahol biztosan készségesen segítenek beállítani.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
pls help me...........................................
-
bsz
csendes tag
Hali!
Zuglóban ma reggel restart után a 20M-es csomagra 15.000 kbit-t fölötti eredményt hozott! Nem kellene ennek többnek lennie?
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dscholtz
tag
Ez érdekes. Nekem is Classic-om van, IV. Káposztáson, reggel kipróbáltam de csak vmi 6200 / 600 kbit/s volt. Ez vajon mitől lehet? Többeknek a környéken fullon megy már.
Pedig még a modemet is restartoltam...lehet, estére beáll jóra...?
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
skacok csak most olvasom,,mi van sávszél emelés lett???????
2048-ast is emelik???mennyire?
ja és a google nálam is 1 perc alatt jön be....miért?mit csináljak,pont most akartam ez miatt xp reinstallt.
másnál is volt ez?fennt vki írt ugyanilyet..
akkor lehet nem ios a router a ludas?mit tegyek pls help,mert atom ideg vagyok..itt baszakodok közben achello baszaksazik velem?
engem már 2-szer megszivattak,pont azon a reggelen amikor egyetemen orafelvétel lett volna reggel úgy döntöttek hogy kikapcsolják itt kertvárosban..vagy vmi akkor csináltak..de ez 2 egymást követő félkévben megvolt.és jól lemaradtam az órkáról,a jó helykeről
ésmég mindig előfizető vagyok,jah már 2 éve és még semmit sem kaptam.először nem volt semmilyen akció,újításnál,meg adtak vmi 400ft kedvezményt))vicc
-
o0tomy0o
tag
Csepel city:
[/URL]
Én meg vagyok elégedve
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
jerry311 #2972 üzenetére
van 2 gép..integrált hálókarival.
eddig crossal voltak összekötve,így néha játszottunk hálón.
most került hozzám egy stlab router,és sehogy sem sikerül megcsinálni a netet...
edimaxokkal nem volt gondom.!!
ugye a 2hálókarinál a tcp/ip-nél a ic-m lekérés automatára kell hogy legyen állítva..de a 192.168.1.1-en ami 100 hogy a config menüje a erouternek egyszerűen nem jön be..
ha a dns címnek vagy átjárónak írom be a 192.168.1.1-et akkor sem jön be..
kapcsolat nélküli modban bejön a kezdőlap,azaz a login ahol simán jelszó nélkül tovább kéne mennie.
de utána nem lép tovább ha pl csatlakoznék.
ha vmelyik patch kábel nincsen benne a routerbe akkor belép a setup-ba kapcs nélkül de így érdekes lesz beállítani ,mert utána is befagy...
????????????????????????????????????????????????????
mi lehet a gond
st lab broadband router -
Bandus99
őstag
válasz
ballington #2971 üzenetére
Nem feltetlen kell extremnek lennie, ha DN elofizetesed van.
Fugg attol, hol dolgozol. -
Kiskutya
veterán
-
ballington
addikt
hát ez nem egészen olyan, mint amit a 10/1-től el lehetne várni
asszem írok nekik mailt, h banyeg, ez a medium, holott nekem extreme-t küldtek a levélben. biztos összetévesztették, mert dolgozónetes classic volt, gondolom ettől még ugyanúgy extrem-nek kellene lennie.
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
Nálam egyelőre megakadt a letöltés valamivel 5 mega alatt. A feltöltés majdnem 1 megás. Kíváncsi leszek változik-e még ez. Sima classic csomag volt.
-
Georgexy
csendes tag
Jupiii
Nekem is megtörténtpedig Eger mellett vagyok!
És Április 30-ig vltam tervben!
De örülök neki!
Hali -
EQMontoya
veterán
Az, hogy Pozsony, München és Róma is lényegesen jobb upload értékeket ad (650-750), mint BP (450-550, változó), szerintetek is vicces?
-
Zenty
őstag
Modemet ,hogy kell frissiteni?
Mások azt mondja az útán jött nekik?
Modemet kihuzni azt kész? De hol a magát a kabel részt vagy az ethernet is elég? -
gbela
senior tag
7kerben még semmi
-
achon
aktív tag
Na, a 4.ker-ben is megemelték.
Ugy látszik betartják a márc.1-re igért emelést
a 3Mb most 10Mb-lett éjféltől -
magi20
senior tag
pls help.....
2 hálókártya van automata ip-re állítva mindkettő....jah int hálókarik
és a 192.168.1.1-en nem jön be a konfig...eygszer bejött amikor az egyiken átírtuk a kari ip-jét....
tűzfal,ki van lőve.
rendesen össze van dugva..minden elött volt reset..
én egyszerűen nem jövök rá..ja patch kábelek vannak
elött a két gép crossal hálóban volt..mi lehet a gond??????????????????????
gyorsan kéen a segítség mert próbában van nálam -
Jessus81
tag
na Bp. 8.ker is rendben, egyenlőre, habár néha kicsit szakadozik...
[/URL]
ja, és nekem is bejön az a bizonyos oldal firefoxxal)
[Szerkesztve] -
Kiskutya
veterán
chelloval miert nem lehet ezt az oldalt megnezni?
www.vikopeu.hu
az oldal egyebkent intronetes! csak azert lenne fontos mert a haverom az en gepemen keresztul netezik es ez az o oldala igy nem tudja megneznija es adsl-el mindenkinek bejon..... probaltam mar exp 6,7 firefox de semmi tuti a chelloval van gaz!
-
Dictator^
veterán
3mbit-et mennyire emelik?
-
vittuka
aktív tag
Beszallok, Bp. 4. ker Kaposztasmegyer, 9808/974
-
Zenty
őstag
Király Budapest ficsur kertes részénél hagyák itt is útoljára az emelést mint az adsl-nél.
( kapják be )
Zugló suxx -
Nkboy
senior tag
Nagykanizsa:
-
törölt tag
válasz
Tepi csávÓ #2946 üzenetére
Torrentről ? Nekem kb 3 hete szart be, amita fejlesztgetnek a srácok.... Reggelente jó, nem értem napközben miért hal be....
-
DonDragonka
őstag
Jójez... -
törölt tag
Van akinek nincs cfos speedje ? Nekem nincs , lehet amiatt szarozik a torrent ? Ilyen 140el szed.... Csak reggelente szokott jó lenni.....
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #2926 üzenetére
Adblock kitűnően megoldotta a sok spetest.net-es kép problémáját.
-
EQMontoya
veterán
Alakul, de az upload még nem egészen tökéletes. -
Trak
addikt
IV. ker városszéle, emelés megvolt, ezt a 22 óra utáni állapotot szeretném mindíg:
Torrent - 5-600 le, 90 fel, és cfosspeeddell belőve mellette még simán lehet netezni is. -
Lord Myn
senior tag
Na, egyből más a leányzó fekvése: 9726 kb/s le, 920 kb/s fel, 14ms latency. Csak maradjon így!
[Szerkesztve] -
centrum
csendes tag
Nálam már megtörtént
-
Zenty
őstag
Áh bazzeg vissza állt a rend ,de nem 10 mb.
Hogy képzelik ,hogy szorakoznak ,és nemrakják már fel annyira? -
Lord Myn
senior tag
Modem resetet kell csinálni? Mert nekem is nagyon ingadozik, de a max 29xx kbps le, 48x kbps fel, szóval 3M/512K fölé nem megy egyáltalán...
-
Jessus81
tag
hát nekem is szarakszik, de az elöbb kidobta ezt:
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
-
Bdanyy
addikt
Hoppá
-
Bdanyy
addikt
Nekem tényleg tök összevissza van,van hogy 32kbps,van hogy 5000kbps körül mozog a letöltés...
[Szerkesztve] -
Laca19 (a)
aktív tag
Kemény 150 kbittel töltöm a Szökést
, pedig ma úgy megakartam nézni
Itt a PH-n pedig mire ezek a képek bejönnek....
Előnye: unokaöcsém (6 éves) itthagyta a netet, már közel egy órája, mert azt mondta csiga lassú. Legalább nem kell neki könyörögni, hogy néha ideférjek én is
Az már más kérdés, hogy mit tudok csinálni ilyen sebességgel?
Szerk: Veszprém megye, Várpalota, 5MBit (vagyis ennyinek kéne lenni)
[Szerkesztve] -
DonDragonka
őstag
392D/322U
Ennél a sebességnél még mobil telefonom is jobbat tud… -
Zenty
őstag
:le 255 kbps fel:11 kbps
menyenek a picsába ,hogy rajtam gyakorolnak
( alig tudok böngészni már ..)
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
Lasan beizzítok egy modemet hogy hozzá tudjak szólni.
-
Lobonc
tag
Hmm mostmar nekem is csak 1/0,1mbit a sebesseg....
-
MarKoo
addikt
Nekem kicsit rosszalkodik:
Debrecen -
Zenty
őstag
Hú ,de belassult!
Azt hittem lekorlátoztak.... Remélem azért ilyen csiga ,mert véletlen 100mb-itre raknak -
TeeJay
félisten
uhh most borzasztó a net
chello light percekig egy kilobájt adat se jött sehonnan
úgylátom BIX-en is van ismét egy nagy szakadék
nem lesz ez így jó kérem -
Gh0sT
addikt
Lassúúúúúúúúúúú!
Hát jah, még nem atomstabil az a 10 MB. -
jerry311
nagyúr
Ehehehe, azt játsza UPC BIX forgalom mint a tőzsdeindex: meredeken esik
7.5 --> 2.7 Gbps
3.0 --> 1.4 Gbps
- idösapám, csuklik a tehén.
- há' adj neki vizet!
- há' de nem úgy! Össze!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Most pl 2800/180k az extreme netem..... éjjen
-
Fürkész
tag
Szerintem már most sem nagyon van adatforgalom korlát, a múlt hónapban 25-e után lendültem bele a töltögetésbe (fel-le (Torrent) , és az adatforgalmam abban a hónapban 72 giga volt, most még korábban , kb 20-a körül léptem át a classik 30 gigás kolátját jelenleg 85 giga az adatforgalmam.
-
shabbarulez
őstag
válasz
jerry311 #2872 üzenetére
Összeadtad a UPC egyik portot és a Tíkom portot és összehasonlítottad a Tíkom porttal.
Nincs az még bix felé 15 ''csak'' 10. Ezért lett most ennyi mert gondolom terhelik a rendszer és a privát peeringeket is visszalökték és levették a p2p shapinget is. 15 Gbps max a külfölddel és belső forgalommal együtt lehet. 1 hónap múlva a kis csomagok még fognak ezen dobni, plusz a fejlesztések is félév végéig adnak még hozzá.
-
Jadro
veterán
Nekem egyelőre volt már 4 megás is a classicom. Felfelé 700-800 között. Reszelik...
-
Lobonc
tag
Hmm routerrel (dlink 604) és nelkule is 3/1 mbit a sebessegem.
lob -
janos1988
addikt
-
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Annyit sikerült kiderítenem a topicból, hogy a light csak ápr.1-től lesz emelve, de a korlát már márc. 1-től megszünik, vagy azzal is várnak ápr. 1-ig? -
jerry311
nagyúr
válasz
Chieftec #2893 üzenetére
De lazsálnak, 17:00-ig tart a munkaidő, esetleg ránéznek a forgalmakra, de ettől függetlenül lazsálnak. 100 Mbps hálón akkor is csak 100 Mbps megy át ha ötvenen nézegetik vagy ha rá se néznek. Ez van. Majd amikor bővítések lesznek akkor dolgoznak, de ált. akkor is csak hajnalban.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged