- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Felhasznalo9 #2499 üzenetére
Igen, a korlatlan az korlatlan. De a chello is korlatlan, hiszen senki nem tiltja meg neked, hogy 500 gigat toltsel le 1 het alatt. Ja, hogy extrem hasznalat miatt felmondjak a szerzodesed? Hat az tipikusan az igy jaras esete. Nem fog meglepeteskent erni, hiszen elolvastad az aszf-t es tudod mire szamithatsz.
-
Felhasznalo9
tag
válasz
elektro #2498 üzenetére
Elejen valoban frappansan van megfogalmazva, de ha a tablazat feletti sort bemasolom meglatod:
''A változások eredményeként a UPC chello internet-szolgáltatása 2007. március 1-jétől 1,2Mb, 5Mb, 10Mb és 20Mb-es korlátlan csomagokat kínál, az eddigi adatforgalmi szabályok megszüntetése mellett:''
Akarhogy is ertelmezed a korlatlan az korlatlan.
Mellesleg en is szamoltam es nekem asszem 100-150gb is eleg. De a 150 gb mar nagyon a max...
Akkor elkezdem (VAKACIO):
O -
dchard
veterán
Nem vezsed észre, hogy annak, akinek első körben válaszoltál az volt a problémája, hogy megint az mondták, hogy korlátlan, miközben továbbra sem az, és ebben igaza is van. Tök mindegy, hogy havi korlátnak, Fair Use policy-nak vagy akárminek hívják, attól még a korlát korlát marad.
Az más kérdés, hogy a havi 250 giga már a file-cserélő felhasználók többségének is kielégítő mennyiség (vagy legalább is sokkal inkább, mint a 30/60giga, ami eddig volt). Ez kb. olyan, mintha én megpróbálnálak meggyőzni, hogy a fehér fal márpedig fekete.
Az összehasonlításod meg, hogy hány dvd-t tud leszedni, már elmondtam miért nincs értelme, nem is mondta a srác egyébként, hogy neki nem elég.
''Egy átlagos felhaszánló akkor sem hoz össze 3 hónap alatt 750 gigát.''
A szolgáltatók kalkulációja szerint egy átlagos felhasználó kb. 3-4 gigát hoz össze, és mindez úgy jött ki, hogy az átlagban ott vannak a keményen töltögetők is.
Amúgy meg a UPC elég jól áll, legalább is ami a bixet illeti, mert átlagban egy jó 10gigabitjük szabad, szóval simán megtehetnék, hogy eltörlik a korlátot.
A nasa-val kapcsolatban meg ne próbáld a saját butaságodat rám hárítani. Rossz példa volt a részedről, leírtam miért, ennyi.
''Nem vágom miért vetted fel akkor magadra ezt.'' Ha most arra gondolsz, hogy nem vagyok csellós, nos azért ''vettem fel'', mert nem szeretem ha hülyeségeket írogatnak, meg a nemlétező tudással kábítják a kevésbé hozzáértő felhasználókat. Ha írunk valamit, legyünk tényszerűek, pláne ilyen egzakt kérdésekben. Vagy korlátos, vagy nem. Nincs út a kettő között.
jerry311: ez csak eddig volt igaz. Végigolvastam az új ÁSZF-et, és nekem az jön le belőle, hogy aki sorozatosan (a figyelmeztetések ellenére sem) tartja be a 250 gigát, attól elbúcsúzik a szolgáltató, mégpedig úgy, hogy a hűségidőből hátralévő hónapok kedvezményét is vissza kell fizetni. Tehát ez nem olyan, mint eddig a 30/60 gigánál, hogy csak korlátoznak.
shev7: olvastam a hozzászólást. Természetesen mint írtam nem csak webtv-zek (abból a megabit körüli streamből nehéz lenne még nekem is 250 gigát összehozni), csak próbáltam reflektálni arra, hogy legális tevékenységgel is ki lehet tölteni az adatmennyiséget.
Dchard
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Látom csak épp azt nem értetted belőle ami a lényeg. Fentragadtál a Nasa résznél aminek a legcsekélyebb jelentősége SEM volt.
Teljesen mind1 ki mennyivel fog tölteni akkor is durván 160 dvd lemeznyit tud leszedni.
Nem vágom miért vetted fel akkor magadra ezt. Ha meg azt hiszed, hogy akinek gondja az, hogy csak ennyi , vagy hogy egyátalán van, annak nem a WebTvből jön(ne) össze. Egy átlagos felhaszánló akkor sem hoz össze 3 hónap alatt 750 gigát. Főleg úgy, hogy idáig 3-60 gbból kellett ''megélnie''.
Istenem, miért beszélünk el egymás mellett... -
dchard
veterán
Miért péládlózik minden hozzánemértő NASA szerverrel ha kapacitásról meg sávszélességről van szó? Ezek a beírások baromi szánalmasak, egyrészt mert a NASA-nak nincsenek akkora kapacitású szuperszámítógépei, másrészt a munkehyli gépek intraneten vannak, így nem érhetőek el kívülről nemzetbiztonsági érdekek miatt.
Képzeld el, hogy ''NASA'' szerverek nélkül is ki tudom terhelni a 10 megabitet például torrentezés közben. Egyébként meg nem felfelé, hanem lefelé szokás kerekíteni, amúgy is az az 1,3 inkább lesz 1,1-1,0 .
AMúgy meg a sávszélességet ne próbáld lépten-nyomon összekevereni a forgalmi korláttal. Valakinek a 10 mega helyett 3-mad annyi sáv is elég lenne, de mivel sok webtv-t néz (pl. én) az könnyen összehozhatja csak ezzel akár a 250 gigát is (igen, nem vagyok csellós), és amúgy is ezer legális tevékenységet tudok mondani, aminél megdőlnek a téziseid (vinyó, meg dvd-k). Miért is gondolod, hogy ha valaki megnéz valamit, azt ki is archiválja?
Ez ugyan az, mint hogy minek kell a nagyobb feltöltési sáv. Hát pl. fotók, családi videók átküldése miatt. Meg persze jól jön a torrentnél is, de honnan tudod, hogy nem pont egy opensource programot seedel valaki, mint éppen most én?
Istenem, mért kerülnek elő ezek minden hónapban...
Dchard -
Grandi
aktív tag
Nem értem azokat az embereket akik sírnak a korlát miatt !!
Tegyük fel, hogy 10.24mb/sec-es neted lesz.(extreme) Az azt jelenti, hogy 1.28mb/sec-el tudsz majd tölteni. Kerekítek 1.3-ra, úgy könnyebb.
1.3 x 60 = 78 ( 78 MB jön le 1 perc alatt )
78 x 60 = 4680 (4680 MB jön le 1 óra alatt )
1 óra alatt egy teljes dvd-nyi anyagot tudsz letöltni.
ha a 3 havi korlát összege 750 GB akkor:
750 korlátot elosztom az órák számával adatforghalom terén, tehát 4-7 GB-al az épphogynem 160.
1. Ami szinte,hogy kizárt, de HA találsz egy olyan NASA servert ahonnan tudsz tölteni
1.3mb/sec-el, de akkor a korlátodat ugyan letudod 160 óra alatt.
2. Ellenben 160 dvd-nyi anyagot tudhatsz magadévá.
- Van ekkora vinyód ( 750GB )? ok folyamatosan írod is ki.
- Ennyi lemezed 3 hónapra?
- és ha mindkettő van akkor miböl tudod összehozni a 160 dvd lemeznyit? Warez? mert másból nem igen. Ha meg így van, akkor meg szerintem inkább csitt...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Most épp nem todik ímélt küldeni/fogadni.
Más is tapasztalja? Tehát központi a szarakodás? (Bp. XVII. ker.) -
bsz
csendes tag
Sziasztok!
Látom, más is írta már a 3 egymást követő hónapban 250 Gb-ot meghaladó adtforgalom esetén a korlátozást. Ami a lényeg: már megint nem mondtak igazat, nem korlátlan!
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás #2486 üzenetére
Különben mi lett volna?
Hja néztem, hirtelen megugrott az adatforgalmam... Írtam már, de most már szentül meg vagyok győződve, hogy a hálózaton belüli adatforgalmat is méri...
A zenész és a többi chellós hubnak annyi...
Bár mondjuk ha elenyészően is, de chello hálón belül gyorsabb egy kicsit az adatcsere mint kívülre
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Jaés 7100MB without korlát. (Csak le ne essek a szakadékba
)
-
Ferdzsoo
addikt
Jólvan már alig több mint egy 7.
Csak akkor leszek nagyon ideges ha tényleg igaz aza hír miszerint a lightot és a standardat csak áprilistól emelik.
Viszont a korlát mindenhol törlődik.... -
Kbali
nagyúr
válasz
Zordkaszás #2457 üzenetére
Igen, mert végül némi xp túrás után sikerült bele életet lehelnem.
-
jety91
őstag
Énis az 1mbites upot siratom nekem böven megfelelne az 5mbit is letöltésnek söt akár még a 3mbit is...
-
-
Laca19 (a)
aktív tag
Hát így emelés előtt kemény nyolc nappal hogy a francba tudnának is valamit?
Az még messze van......
Előbb-utóbb csak megtudjuk. Bár a vicc az lenne, ha március 1-ig sem dőlne el, addig meg nem lenne semmi emelés, még 5 MBit-re sem. UPC-ből még ezt is kinézem.
Jó, azért ilyen csak nem lesz
Amúgy engem nem nagyon érdekel már, hogy a DolgozóNet melyik lesz, jó pesze hogy érdekel, nyilván azért olvasgatom ezt, meg nagyritkán írok ide, de eddig bőven megvoltam a 3MBit / 30Gb-os nettel is, akkor bőven megleszek az 5MBit / 250GB nettel is ezentúl.
De azért mégiscsak jó lenne az a 10 MBit, és nem a letöltés miatt mondom, hanem főleg az 1MBit feltöltés miatt.
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Az lesz szép ,hogy hirdetik majd mindenhol ,hogy korlátlan Upc net! Őssz adsl átdzsal majd jön a hír ,hogy az új rekord nagyságú előfizetők 80% ékát el kellet bocsájtani
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
Felhasznalo9 #2474 üzenetére
A napi 22,5 GB ugyanúgy néz ki mint a napi 22,5 MB csak oldalt más számok vannak.
-
Felhasznalo9
tag
Igy mar tiszta, tenyelg elbeszeltunk egymas melett. Bocss. Amugy mar tuti minden keszen all a valtasra - gondolom mar csak aprobb modositasok vannak - , ugyanis mar 1 hete, hogy _napkozben_ 350 KB a letoltesi sebesseg, azelott kb. 320 volt, leglabbis itt a nyirsegben. Nincsenek kepek valahol arrol a 450 Gb-rol? Kiv. vagyok ra.
shev7: Jo fogalmazas, kossz
[Szerkesztve] -
uniqm1
tag
válasz
Felhasznalo9 #2471 üzenetére
Szerintem elbeszélünk 1más mellett. Ahonnan idéztem, ott visszatérő kérdés volt, hogy februárban már nincs korlát, páran viszont azt írták, hogy ennek ellenére mégis lekorlátozták őket. Erre írta válaszul az említett upc-s dolgozó, hogy igen, tényleg van korlát, mégpedig abuse és tartozás miatt.
A 250Gb-s FUP csak a márc. 1-től hatályos ÁSZF-ben van. Most elméletileg még a korábbi limitek érvényesek, az már más kérdés, hogy a hónapban a jelek szerint (valószínűleg tesztelési célból, vagy akár szimplán jófejségből) már nem korlátoznak.
-
Csapi007
veterán
válasz
DonDragonka #2460 üzenetére
Atya-úristen.
Elvileg mennyinek kéne lennie? -
Felhasznalo9
tag
Latod, meg is valaszoltad. Epp emiatt van korlat - nevezzek akarhogy - . most gondolj bele ha nem lenne es 10 mb lesz... Hanyan csinalnanak 500gb+ forgalmat?! En mar elore latom, index-en a hirt, hogy chello felmondott nehany tucat elofizetojenek
Elso helyezettunk epp a ''no limit'' miatt van ott ahol, amugy gratulalok neki.
Nehogy aztmond, hogy abuse nem ezt jelenti, hanem ami a szabvanyban van, mert tokon szurom magam
250GB vs. 1 kB-os virus, spam-et meg mar szerverukon szurik.
[Szerkesztve] -
uniqm1
tag
válasz
Felhasznalo9 #2463 üzenetére
Ha az abuse a hc letöltést jelentené, akkor az első helyezett nem járna 450GB-nál...
-
jety91
őstag
Capaszaju felhivta a chellot net miatt és megkérdezte neki mien csomagja lesz és aszonták hogy extreme...(dolgozonete van)
Nah énsi felhivtam öket és ilyet szol a kiscsaj hogy még nemlehet tudni elöre semmit
Ekkora lollerek az ügyfélszolgálaton mint ezek nem léteztek
[Szerkesztve] -
Felhasznalo9
tag
Szerintem nincs eleg kapacitasuk hozza, nemzetkozi szinten. (chello-eknak) Bar tudni kene azt is, hogy mennyit panaszkodnak az adsl userek a savszelre. (napkozbe)
Amiota megjelent nyir1en az akkor meg broadband neven futo ''chello'', - 1-2 honapos kesessel - azota elofizetoje vagyok, es akkor is voltak erdekes dolgok. Pl.: 2003-ban mar lehetett kis ideig, 350-450 kilobyte/sec-el lefele toleni, ha tullepted a korlatot akor meg ennek a felevel.
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Felhasznalo9 #2463 üzenetére
Joh de pl az adsl-elnél miért nem panaszkodnak a cégek, hogy ott fullra korlátlan ,és ebből lehet veszteség vagy mitudomén?
( most nem a loser t online-ra gondolok ahol kamu korlátlan van hanem datanet stb.)
[Szerkesztve] -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam az imént. Megnéztem, az adatforgalmamat csak úgy kiváncsiságból, és mit látok? Február hóban eddig 16 giga volt a forgalom és ebből 15-én keletkezett 10Gb. Ez csak azért fura, mert 14-étől nem volt se gép, se net, mert lakásfelújításba kezdtünk (szoba festés, parkettázás...). A modem egy másik helyiségben koax- és hálózati kábelétől megfosztva, szépen lefóliázva pihent ma délutánig.
Már írtam chello-éknak egy mail-t. Kiváncsi leszek hogyan reagálnak majd. Ennyire netfüggő lennék? -
ttzolika
csendes tag
Újra szar a ping! Most már minden délután ez lesz?
Remélem csak az átállás miatt vannak problémák, mert ha ez állandósul akkor többet vesztettünk ( én biztosan) mint nyertünk!
-
Felhasznalo9
tag
Sose a hivatalos megfogalmazast nezd.
Szo szerint:
abuse =>> durva bánásmód, erõszakos nemi közösülés, félrevezetés, gyalázkodás, gyalázkodó beszéd, helytelen alkalmazás, helytelen használat, jogtalanság, megbecstelenítés, mocskolódás, nemi erõszak, ócsárlás, rongálás, rontás, rossz célra való fordítás, sértés, sértõ beszéd, szabálytalanság, szemfényvesztés, téves alkalmazás, téves használat, túlkapás, visszaélés, --- de TO ABUSE ==>, becsap, becsmérel, erõszakot követ el, félrevezet, gyaláz, helytelenül alkalmaz, helytelenül használ fel, megbecstelenít, megcsal, megtéveszt, mocskol, ócsárol, rászed, rongál, rossz célra fordít, rosszul alkalmaz, rosszul bánik vmivel, rosszul használ fel, sérteget, sértésekkel halmoz el, visszaél.
Szerinted aozkat ertik abuse alatt chello-ek amiket a szabvany leir?Szerintem meg azt, hogy sok a hardcore letolto es vissza kell fogni oket, hogy ne csinaljanak tobb szazan havi tobb szaz gb-os forgalmat
Meg ha mar ugy valaszol, hogy ''hátralék és abuse miatt van korlát'', mar ebbol lehet sejteni, marmint, hogy idegen szot hasznal... -
Georgexy
csendes tag
Nekem ma reggel ennyi!
Javult a Ping! -
ROBERTOH
őstag
válasz
DonDragonka #2460 üzenetére
Gratula! Akkor mégiscsak használod!
Bezzeg nekem azt hozza, amit nappal is...
-
DonDragonka
őstag
DolgozóNET pontosabban a NET a dolgozómban éjjel amikor a kutya se használja…
-
Gabor970
addikt
nekem is rossz a ping, (100 körül)
BF2 serwer keresésnél 175 max pinget szoktam beállítani, néha alig talál pár használhatót, a korábbi 130-180 helyett -
Ferdzsoo
addikt
Nekem még mindíg rossz a ping...
-
gabx76
senior tag
Átléptem a korlátot és nem tiltottak le - egyelőre...
-
Fulmi
senior tag
ehh nálam mostanában laggol a CS 1.6 ami nem nagyon szokásos mivel kb a cs-nek elég egy modemes net is....
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Van egy NetGear WPN824 (rangemax) WiFi router-em (UPC-s), de a Toshiba M100-164-esem saját WLAN-ja nem látja a routert, csak a hozzá külön adott Netgear WPN111-es USB-s cuccal.
A Nokia E61-esem simán megtalálja a hálót, fel tudok jelentkezni, de a notim nem tud.
Valakinek 5let? -
Zenty
őstag
Nah megtörtént az első bibi
Nemfogadja el forgalom mérésnél a jelszó passt ,és pop nál nem engedi küldeni levelett.
Ott os jelszót kér de nem fogadja el.....
Ki probáltam webes felületen ott be enged ,de nemküldi el a levelett.... MIndig elküldött posta 0 LOL -
Csapi007
veterán
33GB, standard, no korlát.
-
ttzolika
csendes tag
Van még valakinek ping problémája chellóval? Remélem csak átmeneti a dolog, de borzasztóak az értékek: ping stabil 140!
-
uniqm1
tag
válasz
Ferdzsoo #2442 üzenetére
Abuse = Visszaélés
Nemzetközileg [RFC2142] valamint az ISZT tagok által elfogadott elvek szerint amennyiben egy szolgáltató ügyfelével ''probléma van'', vagyis az ügyfél megszeg valamilyen szabályt, mint például
* SPAMmel, kéretlen leveleket küld, hamisított vagy alaposan kifogásolható leveleket küld;
* SPAMmel reklámozza szolgáltatásait;
* mások gépét támadja, arra betör, betörési próbálkozásokat tesz;
* egyéb vonatkozásokban nem tartja be az AUP-t;
* vírusokat, email wormokat terjeszt;
* valamilyen tevékenysége törvényt sért;
* egyéb olyan esetekben, amikor valaki másokat szándékosan vagy gondatlanul zavar.
Még egy kis adalék a februári korlát(lanság)hoz:
''Kb a hónap 2/3-ánál vagyunk, ami egyenletesen elosztva a FUP szellemében olyan 250/3=166G forgalom. Ezt 160-an lépték túl, tehát kb ugyanannyian, mint a múltkori mintavételnél (akkor ha jól emléxem, vmi 150 user volt, a nagyságrend stimmel).
Az első 450GB-nál jár.'' -
Zenty
őstag
És most upc ,hogy tud hip hopra ekkorát lépni? Eddig nyavajogtak ,hogy a kábel nem engedi a korlát emelését ,mert nembirja a terhelést stb.
Gondolom volt már róla szóh ,de valaki röviden kifejtené?
Új thecet alkalmaznak vagy valamennyire tuningolják a régit és kamuztak ,hogy annyira érzékeny a hálozat? -
Ferdzsoo
addikt
5142MB eddig nó értesítés nó Korlát!
-
hati
addikt
Januárban sem mért egy byte-ot sem. Ritka eset, amikor annak örülök, h vmi nem működik.
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Tudom most annyira nem vág ide, de kéne csinálni egy statisttikát, az itt fórumozók közül hányat korlátoztak ebben a hónapban.
Jólvanna kicsit unatkozok... -
TeeJay
félisten
válasz
shabbarulez #2424 üzenetére
értem.
a pingek nem valósak az tény bár most már közelebb van a valóshoz.
legalább a mérés jobblett -
shabbarulez
őstag
-
divot
veterán
Jerry, ha akarok egy php-s motorral működő saját oldalt, akkor erre a célra felhasználhatom a chello-s tárhelyemet? Illetve mennyi lesz a tárhely március 1-től, már ha egyáltalán változik?
Köfi előre is. -
TeeJay
félisten
pedig speedtest.net-en múlthéten kicserélték a magyar mérőszervert egy sokkal stabilabbra.
most már amivel mérsz az az adatparkon belül van 10gigabites linken szóval ADSL-nél már elég pontos értékeket ad végre és nem anglia felé megy kerülővel a dolog.
a pingek is pontosabbak már úgy vettem észre. -
pityke176
csendes tag
válasz
Bandus99 #2400 üzenetére
A tv csatornák annyiban befolyásolják a sebességet hogy minél több van, annál kevesebb internetes frekvencia vivőt lehet beiktatni, mivel közel azonos frekvencia tartományt használnak, egy adott frekvencia vivőn az elméleti sávszél kb 55 Mbit/s. Én nem chellós vagyok de nekem is kábelnet van, az én szolgáltatóm pl. 320 Mhz - 470 Mhz-es részt használja az internetre és én speciel a 394 Mhz-n kapom a netet.
-
-
törölt tag
sziasztok, a directes topicban meg nem valaszoltak, ezert idekopiznek egy problemat
osszekotottem a upc-s vevoegyseget es a hazimozierositomet, atallitottam az adast magyar DD-re, es meg sem mukkant, egy hang nem jott ki, nem hogy dolby digitial...
eppen most probaltam ki, a holnaputan c film alatt...
mukodik vkinek DD-ben? ha igen, hogy kotottetek ossze? -
TLT
tag
Hello!
Lenne 1 kérdésem. Nekem chello classicom van, és hallottam a hírt hogy március elsejétől változások várhatóak. Valaki leírná nekem hogy mi fog változni? ( nekem )
köszönöm -
yimm
aktív tag
Nálam is teljessen jól küttyög 360/65 Csepel
-
Apollyon
Korrektor
válasz
paramedic #2412 üzenetére
Nálam továbbra sincs semmi probléma, megy a letöltés ezerrel.
A múltkor nagy volt a szám, hogy nekem soha nem lassul be, meg nem akadozik stb.
Nah pont aznap este – már ugye írtam – elment a net egy egész éjjelre, olyan 01.00 után.
IP cím is megváltozott vagy 3szor másnap estére, szerencsére azóta ugyanaz és nem kell hülyülnöm miatta.
Valszeg fejlesztenek gőzerővel. Hajrá!
1 jén már éjfél után restartolom a modemet, és ízzítom a speedtest-et
De valszeg csak estére lesz a gyorsítás ha hazaérek – gondolom.
Ha... -
paramedic
aktív tag
Akadozik a chello, meg-megszakad a kapcsolat.
-
Blue@X
senior tag
37 GB-nál járok és nincs korlát jelenleg, sőt le 370 kb fel meg 70 kb egyszerre stabilan.
-
bambano
titán
válasz
shabbarulez #2381 üzenetére
A cselló évekig terayonnal üzemelt. a gugli képkereső verziójának beírod, hogy terayon terapro, kapsz képet a legutolsó modelljükről és a régebbiről is.
A docsis modemjeiket terayon terajet néven keresheted. -
Bandus99
őstag
válasz
ROBERTOH #2401 üzenetére
Ez a sebesseg csokken a kp tavolsaga miatt, ha jol olvasgattam a topikot, akkor nem jellemzo a chello eseteben, mert vannak utkozben erositok.
Itt meg bejon ''cserebe'' a kepbe, a tobbi felhasznalo netezesi szokasa, ami miatt csokkenhet a sebesseg. De ez ugye nem allando, mert ha ADSL nel messze lakom, a ejem tetejere allhatok akkor sem no a sebesseg, itt viszont ha szerencsem van egesz jo sebesseget erhetek el. -
ROBERTOH
őstag
válasz
Bandus99 #2400 üzenetére
Adsl-nél a terhelésnek nincsen különösebb jelentősége, mivel minden előfizető szolgáltatása külön ''kábelen'' megy. Az 5 Mbit/s pedig inkább annak köszönhető, hogy az elosztó nem pont a házatok mellett van. (a letöltési sebesség az elosztótol való távolság függvényében csökken)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged