Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér a vezetékmentes billentyűzetben! Maradhat?
- ASUS ROG Ally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A Wine-nal valószínűleg én szúrtam el valamit (illetve a korábbi, lefordult verzió kavart be valamit, hiába távolítottam el). Azóta teljesen leszedtem a Wine-t, majd újratettem szigorúan a tárolóból, de valami nem kóser vele, ha Windows-os exe-t akarok indítani vele (Evernote és OneDrive-telepítővel próbáltam), gyakorlatilag egy szöveg nélküli hibaüzenetet dob.
A dokk kérdését megoldottam a Cairo-Dockkal, egyelőre stabilnak néz ki. (A gyakori indítású appokat inkább oda szoktam kitenni, mint az asztalra.)
Hardver-szempontból a Gobi 2000 mobilnet modem kérdése még mindig hátravan, valamint valamilyen energiamenedzsment és hűtésszabályzás sem árt, biztosan itt is vannak Thinkpad-specifikus, ezekre kihegyezett alkalmazások, ezeknek még utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest