Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A Wine-nal valószínűleg én szúrtam el valamit (illetve a korábbi, lefordult verzió kavart be valamit, hiába távolítottam el). Azóta teljesen leszedtem a Wine-t, majd újratettem szigorúan a tárolóból, de valami nem kóser vele, ha Windows-os exe-t akarok indítani vele (Evernote és OneDrive-telepítővel próbáltam), gyakorlatilag egy szöveg nélküli hibaüzenetet dob.
A dokk kérdését megoldottam a Cairo-Dockkal, egyelőre stabilnak néz ki. (A gyakori indítású appokat inkább oda szoktam kitenni, mint az asztalra.)
Hardver-szempontból a Gobi 2000 mobilnet modem kérdése még mindig hátravan, valamint valamilyen energiamenedzsment és hűtésszabályzás sem árt, biztosan itt is vannak Thinkpad-specifikus, ezekre kihegyezett alkalmazások, ezeknek még utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest