Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Kicsit még foglalkoztam ezzel a 32bit CentOS 7 témával, hogy a Fedora 31-el dobta a 32bit támogatást, aminek eredményét a fenti helyre szintén feldobtam, xfce, mellet most már van lxde is még gyengébb (vga fronton) gépekhez, de a félkész epel repóban benne van pl. az lxqt is, itt pedig a mate csomagok fenn vannak, szóval van bőven low rescue választék, géptől és személyes preferenciáktól függően, még a Chromium-ot próbálom leforgatni, de az újabb (<71) verziók aminknek már devtoolset-8 kell nem forognak le az alábbi hibával;
/usr/bin/python2 ../../tools/metrics/histograms/generate_expired_histograms_array.py -nchrome_metrics -ogen -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h -d../../chrome/MAJOR_BRANCH_DATE -m../../chrome/VERSION ../../tools/metrics/histograms/histograms.xml ../../tools/metrics/histograms/enums.xml
ninja: build stopped: subcommand failed.A 68-ast (70-esnek sajnos nem találtam forráscsomagját) sikerült leforgatnom, de jó lenne ha vmi aktuálisat is sikerülne, nem tudom, hogy a devtoolset-8 forgatásom-e a hibás vagy a konfig (4 magos Xeon 8gb ddr2 rammal 4.14 pae kenel, CentOS 7.7 i386) gyenge már a forgatáshoz, esetleg vmi függőségi probléma, itt már elfogy a tudomány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest