Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Bár már kint van a 8-as is, de egy régi 32bites laposra tettem 32 bites Centos 7-et Xfce-vel, ez utóbbit le kellett forgatni forrás epel rpm-ből, mert a félkész 32bites epelben nem voltak leforgatva, sok egyébbel, hogy valóban kényelmesebben használható legyen, ide feltöltöttem a csomagokat , hátha vki még hasznát veszi, minden nagyon rendben is menne, mindössze 160 mb-ot eszik alapjáraton és mégsem fapad
még az intel-phc-t (így szépen alul lehet feszelni) is felmegy rá a kernel repóból származó kernelre, egyetlen probléma, hogy a wifijét nem tudom életre kelteni, az alap 3.10-es kernellel meg sem nyikkan, mivel abból hiányoznak a hozzá való modulok, hiába teszem fel hozzá a firmware fájlokat, a repóból való 4.14-essel már betölti a drivert, viszont a 80211-es modul tkip része nem töltődik be, a network manager applet nem is látja csak a wicd, de az meg nem tud ip címet osztani neki, ill. parancssorból sem tudom életre kelteni, más disztrók (pl. Fedora, Xubuntu) alatt csont nélkül megy ez a wifi, szóval vmi driver gondja lehet, valszeg a kernel, de ha nem muszáj nem forgatnék kernelt első körben
Vkinek vmi tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest