Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

Sziasztok,

Bár már kint van a 8-as is, de egy régi 32bites laposra tettem 32 bites Centos 7-et Xfce-vel, ez utóbbit le kellett forgatni forrás epel rpm-ből, mert a félkész 32bites epelben nem voltak leforgatva, sok egyébbel, hogy valóban kényelmesebben használható legyen, ide feltöltöttem a csomagokat , hátha vki még hasznát veszi, minden nagyon rendben is menne, mindössze 160 mb-ot eszik alapjáraton és mégsem fapad még az intel-phc-t (így szépen alul lehet feszelni) is felmegy rá a kernel repóból származó kernelre, egyetlen probléma, hogy a wifijét nem tudom életre kelteni, az alap 3.10-es kernellel meg sem nyikkan, mivel abból hiányoznak a hozzá való modulok, hiába teszem fel hozzá a firmware fájlokat, a repóból való 4.14-essel már betölti a drivert, viszont a 80211-es modul tkip része nem töltődik be, a network manager applet nem is látja csak a wicd, de az meg nem tud ip címet osztani neki, ill. parancssorból sem tudom életre kelteni, más disztrók (pl. Fedora, Xubuntu) alatt csont nélkül megy ez a wifi, szóval vmi driver gondja lehet, valszeg a kernel, de ha nem muszáj nem forgatnék kernelt első körben
    Vkinek vmi tipp?

Új hozzászólás Aktív témák