Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Na, akkor helyzetjelentés:
+ thinkfan pipa (bár még mindig hangosabb, illetve gyakrabban kapcsol be a venti, mint szeretném, de működik -> gondolom, ez van, melegszik az első generációs Core i5, nincs mit tenni);
- tlp fent van, de a tp_smapi nincsen - ott bukok el, hogy kellene egy tp_smapi-kmod-common nevű csomag, amilyet nem találok és annyira nem jó a németem, hogy rendesen kihámozzam a Fedorás leírásokból, hogy ezt tulajdonképpen nekem kellene-e leforgatnom, vagy valami teljesen más nevű csomag igazából kiváltja-e. Amíg nincs ez megoldva, addig nincs normális akkutöltés-állítás.
+ a Gobi 2000 beüzemelése viszont teljes siker a Vladi linkelte leírás alapján (
), a Windows 7-es Thinkpad T500-amon kiszedtem a firmware-ből szükséges fájlokat a driverből, aztán átmásolva a megfelelő könyvtárba, majd beüzemelve a Gobi Loadert, megjelent a mobilnet bekapcsolásának lehetősége a Gnome-os Network Manager-ben. Most már mobilnetről írok.Lesz ezen a gépen még whitelist-mentes BIOS telepítés (ahhoz mondjuk ki kell kerülnöm a Linuxot, Hiren's Boot CD Mini XP-je alól viszont ment más Thinkpad-en is, szóval az nem lesz gond), meg valamikor kap egy ujjlenyomatolvasós palmrestet, azt is be kell üzemelni, de gondolom, thinkfingerrel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- JavaScript topic
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a Windows 7-es Thinkpad T500-amon kiszedtem a firmware-ből szükséges fájlokat a driverből, aztán átmásolva a megfelelő könyvtárba, majd beüzemelve a Gobi Loadert, megjelent a mobilnet bekapcsolásának lehetősége a Gnome-os Network Manager-ben. Most már mobilnetről írok.