Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Régivel is, frissítettel is. Frissített pendrive-ról (LiLi-vel és Win32diskimager-rel is kiírva) és DVD-ről is, régit csak DVD-ről.
Lenovo Thinkcentre M55, Intel Q965-ös chipsetes alaplap, nem tudom, milyen RAID vezérlő lehet az alaplapon, mert nem írják Lenovóék sem.
Mondjuk valószínűleg valami hardveresen szállt el ezzel a hibernálással és nem magához téréssel, mert más (Windows 7, Ubuntu Studio - az előbb néztem meg velük) sem akar elindulni, ha telepíteném.
Pedig cseréltem már kábelt, volt BIOS alap visszaállítás, át is dugtam már másik SATA portba, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest