Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Som@
őstag
sirály12-nél volt a kulcsszó: ''Eddig mindennel elboldogult + halk is. Nekem ez a sebesség ok, direkt nem is vettem gyorsabbat. Még néha ezt is laszabályozom lassabbra.''
Neked is ezt kellene tenned. Hogy milyen progival? Hm. Jó kérdés. Szerintem a Nero DriveSpeed program is hasonló célt szolgál. :) -
Tand
csendes tag
Úgy látom, hogy nektek is volt már ilyen élményben részetek. Mi a f..-t lehet csinálni??? A M.s.r.l-ban vettem, azok meg nem hiszem ,hogy visszavennék ilyen ''csip-csup'' probléma miatt.
-
Pet_i
senior tag
-
sirály12
őstag
Ehh.
Még szoknom kell ezt az új operát. És be is kellene végre állítani. :B :U
A duplázottból az egyiket kiszedtem - Som@ :P -
sirály12
őstag
Nekem egy 16*10*40 es LG íróm van nagy megelégedésemre. Kopp-kopp-kopp. Eddig mindennel elboldogult + halk is. Nekem ez a sebesség ok, direkt nem is vettem gyorsabbat. Még néha ezt is laszabályozom lassabbra.
Egy ien 52*-os olvasó bizti suvíteni fog. -
acer_
aktív tag
hmm. egy ilyen 32-es creative-ot egy volt osztálytársam hirtelen felindulásbol menet közben kitépett a gépéből, és zutty, ki a másodikról. Azért, mert nem volt hajlandó olvasni az ''újabb'' írókkal írt lemezeket (2x matushita-t komázta, felette nem nagyon...).
Nekem is volt lg-m. 52-es. Hangos is volt. 2 hónapig húzta, akkor kivettem, és azóta a fiókban áll. -
Glottis
senior tag
Hajj, az én régi 32x-es Creativom!
Amíg pörgette a cd-t, addig nem volt baj, de amint észrevette, hogy nincs sok olvasás, kicsit lenyugodott, de a cd-ket tovább pörgette!
Tette ezt valami olyan alacson fordulaton, hogy a ''morgást'' 2 szobával távolabb is lehetett hallani, és a gépház csavarjai időnként kilazultak.:)) -
wrz
aktív tag
Nyugi, az előbb hoztak egy metróban vett gépet, ultragagyi házban 52X-es philips cd-vel, hát az úgy zúgott, hogy majdnem kirohantam a lakásból:D
Amúgy rossz volt az új gép, úgyhogy holnap viszik vissza.
Nekem ami bevált az a 40X LG író, tök halk, van egy sima 52X LG-m is az jóval hangosabb, ki is szereltem, úgyse kell kettő. -
Tand
csendes tag
Könyörgöm segítsetek!!
Adott egy LG cd-rom, és úgy sivít, hogy hangosabb egy repülőnél. Mivel és hogy lehetne ezt megszüntetni???
a Topic címét átírtam - Som@
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest