Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fuel

tag

válasz Lacccca87 #39896 üzenetére

Egy Ryzen 1700-al jó lesz szerintem, de a hűtés is gyári, nem lehet buherálni nagyon ez HP.
    Nincs vele gondom eddig, csak hogy gyenge a proci, az meg használt van jó árba, maximum tanulópénz lesz újból hogy többet ne vegyek brand gépet. A micro laggokhoz hozzászoktam. Sose volt jó gépem, akár épített, akár a mostani brand. Talán egyszer mikor bejött a 2mag, ott még jó volt nálam minden. Amúgy sikerült az RX 550-en a ventilátorfelpörgést megoldanom, driver gond volt, mivel én leszedtem az ajálott frissítések mindig telepítéskor és utána gyalultam le a legvégén mindent, AMD Remover Clean-el, csak hát valamiért behülyült, nem szedte le az AMD progi, DDU-t nem használtam még, majd legközelebb talán kipróbálom azt is.

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy ilyen segítőkészek vagytok! :R

u.i.: Megyek már manapság a saját fejem után, öregszem is, sajnálom ezt a kellemetlenséget, hogy túl elmélyültem ebbe a topikba is és ilyen dolgokat hoztam fel, tanulni lehet belőle, mint bármiből. Maradok AMD párti még mindig, nekem nem hiányzik hogy olvadjon a kapcsoló. :DDD

Üdv.
    Béke!

Új hozzászólás Aktív témák