Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz
belaazallat #38298 üzenetére
Szinte semmi változás...
-
Apucy01
őstag
válasz
belaazallat #38292 üzenetére
Szia!
Most lepucoltam a drivert ddu+ amd uninstal progi a játékot is leszedtem most telepítem vissza kiváncsi leszek mi lesz belöle -
Lacccca87
addikt
válasz
N.Szil #38291 üzenetére
Valamivel megneznem hogy a video memoria mennyire van hasznalva. Mert az a 64bites 4gb os kiszerekes nagyon gyenge, es lehet miutan elfogy a vudeoram akkor szokott igy ajadozni a legtobb esetben ha gyenge a nemoria savszel. Nakatok megugye a pci sav is csak 4x a 16x hekyett ha jol gondolom. Mondhatnam hogy sikerult downgradelni is mert a 1070ti szerintem erosebb mint ez.
-
N.Szil
tag
Kártya hőfoka msi afterburnerel olyan 62 fok játék közbe
-
N.Szil
tag
Sziasztok.
Remélem jó helyen kérdezek ha nem akkor elnézést kérek. De már tiszta ideg vagyok. Gyereknek vettem egy SAPPHIRE Radeon PULSE RX6400 4GB GDDR6 64bit videokártyát "rábeszéltem, hogy ez lenne a legjobb a gépébe" ő GTX 1650-et akart és megszívtuk.
Kaptam egy tippet erre a problémára, hogy futtassak egy furmark-ot, megtettem de nem értek hozzá. Csináltam képet, esetleg valaki lecsekkolná aki ért hozzá, hogy most a SAPPHIRE Radeon PULSE RX6400 4GB GDDR6 64bit videokártyával van baj, gariztatnom kellene, vagy más baj van.
furmark1
furmark2
furmark3
furmark4
-
Apucy01
őstag
válasz
belaazallat #38288 üzenetére
Szia csak a fortnite más minden ok. DDU t használok mindig.
-
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Rég jártam errefelé.
Volna egy kis gondom , van egy régi öreg kártyám amit használok egy r9 380 4gb. tökéletesen teszi a dolgát de! A fortnite követeli a 22.2.2 ami viszont nem támogatja ezt a kártyát! Ugyan ezeken a beállításokon a játék tökéletesen futott az előző szezonban most viszont borzalmasan akad. Most a leujabb driver van fönt amit a kártyához találtam, előtte a 21.5.2 volt fönt amivel tökéletesen futott minden most a 22.6.1-win10-win11-64bit-legacyasics-june23-2022-legacy van fönt. Ami ujabb mint a 22.2.2 amit a játék követel, segítsetek léci mit tegyek mert kártyát cserélni nem tudok!Köszönöm!
-
Pano
addikt
-
Pano
addikt
válasz
bobalazs #38278 üzenetére
Az a bajom igazából, hogy vettem egy 165HZ-es monitort. Játékok alatt minden tök frankó, de amint nekiállok filmet nézni iszonyat szellemképesedés/utánhúzás jelentkezik bizonyos mozgás típusoknál, amit nem tudok sehogy se kiirtani, csak ha átváltok 60Hz-re.
De csak a videós anyagoknál.
Már tényleg mindent megpróbáltam a VGA és op rendszer cserén át, a monitor beállítások széthekkeléséig. Szervízbe is elküldtem, de ott azt mondták nincs baja.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Lehet adrenaliban olyat állítani, hogy egy bizonyos alkalmazás milyen frissítési frekvenciát használjon?
Tehát mondjuk egy videó lejátszó esetén 60Hz. -
looser
addikt
Helló!
Cyberpunk 2077 esetén az újabb driverekben javították a sötétséget? Egy 2011-es driver van fent, amit még fél éve ajánlottak a jelenség kiküszöböléséhez, esetleg az újabbakban már megoldódott? (RX 580)
A játék topicjában nem kaptam választ, hátha valaki ide benézeget, csak oda nem :-)Üdv
-
GAbre
veterán
Üdv!
Hónapok óta megy normálisan Uhd felbontáson 1 kisebb kártya dp átalakítóval.
De most elkezdte azt csinálni,hogy ugyanazon a felbontáson 30hz-en képes leadni normálisan a képet.(Már ha szoftverben felülírom.
Ha windowsban állítom be,akkor 30hz-en széthúzza,de összenyomja a képet.
Ha 50hz-en,akkor meg 16:9es képbe rakja.
Nem értem,minden úgy van,ahogy eddig,semmihez nem lett hozzányúlva,másik kártyával is néztem,átalakító is sértetlennek tűnik. -
F_Zolee
veterán
Lefuttattam Comodo, Avast one és malwarebytes kombót de kb semmit se találtak. Utóbbi max a qbittorrent részről blokkolhat ip címeket.
-
F_Zolee
veterán
Hello
Megpróbálom itt is hátha találkozott már valaki hasonlóval. [link]
-
Kender23
aktív tag
válasz
bobalazs #38257 üzenetére
Valami nem kóser, mert levettem a ház oldalát és lement 65re... Jó persze, most mondhatná bárki, hogy:"akkor vedd le bakker" " Na de ez nem normális ezek szerint, lehet majd a + 1 venti és a ház tetején lévő porvédő eltávolításával jobb lesz a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
72-75 C nornális egy videkártyánál? A ventik auton pörögnek, de ha msi af. - el manuálisan 60%-ra rakom, akkor 70-72C. 3 ház venti van, 2 a ház első részén, a harmadik kifújja a levegőt, rendeltem egy negyediket is, turbon pörögnek. Májusban lett újrapasztázva a kártya, Sapphire RX480 8GB, ezekenk úgy tudom elég jók a ventijük..
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz
Pitterix #38245 üzenetére
Üdv. 2 év után visszatértem a Radeonra. De mikor telepíteném fel a legújabb adrenalin-t, akkor azt írja, hogy hoppá, nem kompatibilis a windowsal és leáll. Most futtatom a win10 frissítést (már a harmadikat) , hátha akkor jó lesz, de ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen fogadom
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pitterix #38242 üzenetére
Ez inkább tűnik AV problémának, mint tűzfal. Tűzfal miatt legfeljebb netre nem tud kinézni, de attól még elindul.
Milyen AV-t használsz és főleg melyik verziójú OS-t? pl. W11 build 22000.852
szerk. a kiírt hibaüzenetről készült kivágott képernyőfotó is sok segítség lett volna, hogy lehessen ötletelni mi okozza a gondot nálad.
W11 b22000 naprakész frissítésekkel + Vega 64 + 22.8.2 + WinDefender kombón nem jelentkezik az általad említett hiba/probléma
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
Visszaraktam a 21.1.1 verziót és lássanak csodát, tudom kezelni a Radeon szoftvert.
Az újaknál, hiába raktam kivételek közé, képtelenség volt megnyitni. -
Visormail
addikt
-
PunkPéter
újonc
Közben meg is oldottam. Ezt telepítettem: amd-software-adrenalin-edition-22.8.2-minimalsetup-220822_web és felrakta a májusi drivert + chipset is frissült, most már tökéletesen fut minden. Igen, a C-n van egy AMD mappa, a régebbi verziókat töröltem "manuálisan", de akkor törlöm a többit is. Köszi a segítséget!
-
beef
őstag
válasz
PunkPéter #38235 üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasnod: #38222
Próbáld így telepíteni.A kaotikus mappa nem kaotikus, csak érthetetlen módon az AMD nem pucolja maga után a telepítő fileokat.
Ha ez a C:\AMD mappában van, akkor nyugodtan törölheted az egészet. Semmire nincs használva telepítés után. -
PunkPéter
újonc
Sziasztok! Remélem jó helyre írom a problémámat.
Adott egy Ryzen 3 2200G CPU egy Vega 8 IGP-vel. Egy ideje már olyan problémám volt vele, hogy pl. Facebookon ha videó játszódott le, vagy storyban videó volt, akkor elsötétült a kép. Tegnap meguntam ezt és frissítettem a drivert. Na azóta megszűnt ez a probléma, de lett egy újabb. Az eddig tökéletesen működő játékok (League of Legends & Raid Shadow Legends) gyakorlatilag játszhatatlanok lettek, annyira kevés az FPS, laggol az egész, borzalom. Megpróbáltam visszatenni a májusi drivert, de nem segített. Közben a mappa, ahová telepítgeti a drivereket elég kaotikus lett. kép
Hogyan tudnám legyalulni az összes drivert és újratelepíteni a 0-ról az egészet? -
westlake
félisten
-
R3nts
senior tag
válasz
Pityu. #38049 üzenetére
Ezt újraindítás után dobja? Nekem is ilyet dobált, és a Win LETILTOTTA a drivert, az eszközkezelőben kellett újra engedélyeznem...Nekem egy RX570-es kártyával csinálta ezt, mindig videolejátszáskor, vagy hw-dekódolású videolejátszóval, vagy böngészőben videolejátszásokkor... A 22.8.1 nekem kuka, mert ezt csinálta naponta 3x, a 22.7.1 is (pedig régebben amikor az volt fenn, NEM CSINÁLTA), most a 22.5.2-t tettem vissza azzal jó, ami a feletti, akár whql, akár optional, azzal mind fagy, és eldobja a drivert...,... de azóta kijött a 22.8.2 de még nem "mertem" kipróbálni...
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a Windows frissítések cseszik szét, mert 1-1 update után, olyan szinten tré lesz a hw-videolejátszás, hogy drivert kell update-elnem, hátha frissebbel megjavul... A friss pedig elkezdi megint ezeket csinálni, amikről írtam, és amit írtál Te is... szóval meg kell várni egy olyan alkalmas pillanatot, amikor az aktuális fennlévő driver öszhangba kerül egy aktuális Win update-tel... és sajnos nem elég, hogy onnantól kezdve drivert nem frissítesz, mert ha oprendszert viszont igen, akkor az úgy is szétcseszi a hw videolejátszást...
Én kb. fél éve szívok ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Mennyire jó az Adrenalin 22.8.1 Optional driver?Ahogy olvastamn van aki azt mondja az optional driverek nem jók csak a whql de van aki azt mondja ezeket is nyugodtan fel lehet telepíteni nincs gond.
Nem rég felraktam a Marvel’s Spider-Man Remastered játékot és indításnál írta a legújabb drivert játék közben meg kifagyott nem tudom lehet e köze a drivernek hozzá,nekem most 22.6.1 driver van fent. -
beef
őstag
Kint van a 22.8.1
(nem whql) -
RoliHero
tag
Sziasztok!
Frissítettem a driver-t a 22.7.1 -re, utána minden video lejátszásánál izom szaggatás illetve vga terhelése felugrott közben.
Visszatettem a 22.5.1-et és minden megjavultMásnak is volt ilyen vagy csak egyedi probléma?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Erre a 168-as hibáról tud valaki valamit mondani?
Eddig simán a Radeon-nal raktam fel a driver-eket, amikor jelezte, hogy van valami új minden különösebb probléma nélkül. Ezzel a driver-rel változhatott most valami?
A kari egy 6900 XT.
[ Szerkesztve ]
-
p@gabi
tag
válasz
bobalazs #38199 üzenetére
Köszi,de csak most kerültem a gép közelébe
Amit te írtál szoftveradatokat megtaláltam én is,csak olyan furán írta ki,nem a megszokott módon,mint régen
Azt hiányoltam,de úgy néz ki visszakaptam
Manuálisan letöltöttem a legfrissebb verziót,telepítettem és ebben már benne van a kezdőoldalon a régen megszokott ablak,mutatja az aktuális verziót,meg azt is,hogy van-e éppen frissebb elérhető verzió
Szóval visszakerült,nem tudom mikor,mert mostanában sajna nem volt időm frissítgetni,de a lényeg,hogy most már van
Közben újabb problémába ütköztem(lehet a későbbiekben lesz még)
Volt lemente az előző verzióból profilom,azt nem engedi visszatölteni már
Ez lenne a kissebbik baj,végigjátszanám én újból a beállításokat,csak az a probléma,hogy azt meg nem menti el
Kéri az elérési utat az ablak,hogy hová mentse,kiválasztom,rányomok a mentésre és nem csinál semmit
Néhányszor megpróbáltam,több helyre is menteni,de semmi
Több időt most nem tudtam ma már rászánni,majd azért próbálkozom még vele,hátha összejön -
olymind1
senior tag
válasz
bozont #38204 üzenetére
Esetleg ez: https://www.testufo.com
Van freesync teszt is: https://www.testufo.com/vrr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd