- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
teko99 #33974 üzenetére
Az összes driver ezt dobja ki.Csökkentett módban leszedtem DDU-val.Sikeresen le is szedi.Újra indul.Az előbb összeomlott a rendszer. atimdag-al.
Új win tegyek fel? Már nem tudok mit kitalálni.Anno is történt egy ugyan ilyen dolog.De ott egy driver frissítés megoldott a problémát.Másik.Belépek a játékba és szinte másodpercek alatt felugrott 92-93C-ra.Ha nem kapcsolom ki akkor vagy összeomlik a rendszer vagy megsül a kártya.Club3 D 6970 Coolstream Edition van.Ez a kártya rendkívül jól teszi a dolgát a mai napig.Soha nem volt finnyás semmire.(Eddig) 60-70-nél sose több a hőmérséklet.Amikor monitoroztam AIB-vel és megláttam a hőmérsékleteket majdnem kiugrottam a forgószékből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged