- Hobby elektronika
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz #10691584 #32298 üzenetére
"Ja tényeg, amúgy az megvan, hogy a ronggyá ajnározott, jövőbemutató és viágmegváltó 2-3 éves "APU"-k is legacy státuszba kerültek? "
Mondjuk azt tényleg nem tudom, hogy, ha e szerint a cikk szerint a 7000-es sorozat (nekem 7850 van), akkor, ha erre sem lesz több driver, vajon miaf**** lesz a DX12-vel? Ha javítanak valamit a win10 alatt, akkor abból a 7850-es kártyára nem kapok semmit? Marad a mostani driver, amiben kitudja, milyen bughalmaz az esetlehesen benne lévő DX12 támogatás? Mondjuk a mostani Crimson driver felmászott, nem én tőtöttem le, a csataliszt kínálta fel. De, ha ez így van, és nem lesz több driverfrissítés 7850-re, akkor mosttörlöm le a g....be a Win10-et, és megyek vissza win7-re, mert ezek szerint nekem sose lesz normálisan működő DX12-es játékom...
Vagy, (ami könnyen előfordulhat), hogy én olvasok valamit rossul.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest