Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz janos666 #11129 üzenetére

Na épp ez az... Leokézod a sok warning-ot, aztán meg szidod az AMD-t az elfüstölt kártyád, vagy széthullott oprendszered miatt... :U A dev cuccok nem veszélytelenek driver szinten.... :U A hotfixek meg látod, hogy így is jönnek, ha akció/komolyabb hiba van, szinte azonnal...
    Én, mint írtam, így is átlagosan 3 havonta frissítek drivert, és eddig nem is volt belőle problémám, ha volt, akkor is tuti volt már rá elérhető hotfix, ami azonnal segített.... :U

Én nekem mégis sokkal jobban bejön az AMD driver-rendszere, és frissítési politikája. Az über-tuningos 216-sp-s GTX260-am is a fos drivere miatt repült ki a gépemből, és cserélődött 4890-re 1 hetes korában.... :U Annyi driverhibát 2 év ATI használat mellett nem tapasztaltam, mint azzal a karival 1 hét alatt...

Amúgy az egy éves életciklus brutális csúsztatás, barátomnak lassan 3 éve megy a gépében a 3870, és elvan vele, most szemez egy 6850-el, hogy cserél rá. Nekem is 1 évig volt meg a 4890, és csak azért adtam el, mert hangos volt és picit többet fogyasztott, mint szerettem volna. Az 5850-em is több, mint fél éves, és még legalább egy évig meg is marad. De ha nem lennék ilyen hardverbuzi, hogy pár játékért is hajlandó vagyok VGA-t venni, hogy ne kelljen mediumra lehúzni, akkor ez a kari is tuti kiszolgálna még 2-3 évet.... :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák