Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
oceanearth
üzenetére
Vaze én mindíg kikészülök a stílusodtól.

Pont te vagy az aki megjelenik észt osztani minden digi-kopaktos topikban, ráadásul eléggé fikázós, lenézős hangnemben.
Fogd föl, hogy vannak olyan emberek is akiket nem érdekel a mélységélesség meg a fényerő. Ezek az átlagfelhasználók. Ismerek ilyet is jópárat. És a pici kompakt gépek piaca pont őrájuk épűl, akiknek csak annyi a szempont, hogy pici, könnyű és gyorsan előkap6ó legyen.
Ezt most nem k5ekedésből csak azért mert semmi értelme szerintem itt arcoskodni és egy teljesen más kategóriájú Finepixel példálózni ha az illető elégedett ezzel a kis kütyüjével.
Hozzáteszem megértem az álláspontod. Inkább s7000-et vennék én is. De az már van.
-
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth
üzenetére
Hát az ár érték arány szerintem is borzalom,de ők tudják.80k-t én nem adnák egy ilyenért az biztos.Ez pont az a kategória,amelyik mindenre jó de semmire sem használható.Én már hozzádobnák egy 20-30-at és egy jobb nagy zoomos gépet vennék,ami bárhol használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest