Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
oceanearth
üzenetére
Vaze én mindíg kikészülök a stílusodtól.

Pont te vagy az aki megjelenik észt osztani minden digi-kopaktos topikban, ráadásul eléggé fikázós, lenézős hangnemben.
Fogd föl, hogy vannak olyan emberek is akiket nem érdekel a mélységélesség meg a fényerő. Ezek az átlagfelhasználók. Ismerek ilyet is jópárat. És a pici kompakt gépek piaca pont őrájuk épűl, akiknek csak annyi a szempont, hogy pici, könnyű és gyorsan előkap6ó legyen.
Ezt most nem k5ekedésből csak azért mert semmi értelme szerintem itt arcoskodni és egy teljesen más kategóriájú Finepixel példálózni ha az illető elégedett ezzel a kis kütyüjével.
Hozzáteszem megértem az álláspontod. Inkább s7000-et vennék én is. De az már van.
-
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth
üzenetére
Hát az ár érték arány szerintem is borzalom,de ők tudják.80k-t én nem adnák egy ilyenért az biztos.Ez pont az a kategória,amelyik mindenre jó de semmire sem használható.Én már hozzádobnák egy 20-30-at és egy jobb nagy zoomos gépet vennék,ami bárhol használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- HP LaserJet Enterprise M604
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- HP Color LaserJet M552DN (színes lézernyomtató, új tonerek, garancia, ÁFA-s számla)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi