Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
oceanearth #5 üzenetére
Vaze én mindíg kikészülök a stílusodtól.
Pont te vagy az aki megjelenik észt osztani minden digi-kopaktos topikban, ráadásul eléggé fikázós, lenézős hangnemben.
Fogd föl, hogy vannak olyan emberek is akiket nem érdekel a mélységélesség meg a fényerő. Ezek az átlagfelhasználók. Ismerek ilyet is jópárat. És a pici kompakt gépek piaca pont őrájuk épűl, akiknek csak annyi a szempont, hogy pici, könnyű és gyorsan előkap6ó legyen.
Ezt most nem k5ekedésből csak azért mert semmi értelme szerintem itt arcoskodni és egy teljesen más kategóriájú Finepixel példálózni ha az illető elégedett ezzel a kis kütyüjével.
Hozzáteszem megértem az álláspontod. Inkább s7000-et vennék én is. De az már van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest