- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Powerbank topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
-
oceanearth
őstag
nem észt osztok, csak elmondom a véleményem a túristacsattogtatókról, amik szerintem telejsen fölö9slegesek, ha nem tetszik ne olvasd el. nem én avgyok egyedül ilyen , hanem pl red is. és az 5ös hszemben nem volt olyan durva a hangenemem, csak reagáltam egy olyan hozzászólásra ami hülyeség megértem ha avlaki ilyet vesz, mert kompakt kell neki, de akkor ne írjon ekkora hülyeségeket ''Szépek a képek, nagy a kijelző, atomerős az akksi, fémből van, nagyon kicsi, és villámgyors. Mi kell még?''. mert ez nem egy meggyőző vélemény. ráadásul ezért az árért inkább veszek ultrakompakt canont, amik sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest