- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #118 üzenetére
Corel X8-ban csináltam egy sablont, így vannak megcsinálva a BD és a DVD borítók.
A DVD sorozatokra van, az csak szöveg. A BD természetesen rendes full color kép. Mindjárt csinálok egy nyomatot.Ezek a lemezek TDK CD-k, csak a próbanyomatoknak tartom fenn, meg néha erre írok a kocsiba MID: 97m17s06f (Moser Baer India)
A DVD is TDK CMC-MAG akármi, a BD pedig 4x Verba Datalife, de ugyanezeket produkálja.
A betűk kitöltése azért van, mert Corel alatt szétbontottam a ttf fontokat sima vonalakká (curves) és hogy külön szinezhessem a sorokat, break aparttal szétkaptam a kombinált itemeket. Így azok a betűk, amik nem írhatóak körbe egy vonallal, pl az "O" (belső kör/külső kör) külön objektumként vannak jelen.
Ha a belső vonalak kitöltését fehérre tenném, akkor ugyanúgy látszanának, mint a betűk.Én is a nyomtatható oldal felőli részt szkenneltem be, ez nem az írható oldal ... ha egyre gondolunk
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest