Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
TheLion001 #1629 üzenetére
Nekem volt egyszer hasonló problémám a piros tintával (vákum hiánya miatt, vagy mert túl híg volt) elkezdett folyni, az volt a hiba jelenség, hogy minden nyomat piros színben játszott, amikor a patronokat megnéztem a sárga szivacsán lehetett is látni hogy fel szívott egy kis piros tintát, a hiba akkor szűnt meg, amikor kifogyott a piros és újra töltöttem.
-
larpi
tag
válasz
Talán próbálkozz azzal, hogy a nyomtató tulajdonságai menüben mindent állíts vissza alapértékekre.A profiloknál válaszd az alapértelmezett beállítást.És végül egy fúvókaellenőrzést is lehetne csinálni.Végső esetben megpróbálnám ujból felrakni a drivert.
-
afterburner_
őstag
válasz
hmm...nekem azert eleg szep valtozasok szoktak lenni...lehet akkor durvan erosebb a piros tinta intenzitása mint a sárga meg a kéké!
hígítsd desztilaltvizzel a pirosat
én legalabbis azt szoktam még csinalni
milyen tinta ez amugy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged