- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
Fene tudja. LV jó dolog, AF-el meg mégjobb. Nagy LCD jó dolog. Másfélszeres felbontás már érezhető különbség, bár nem vészes, és optika is kell hozzá... Az én nézőpontom szerint a 30D csak felépítésében jobb, de 2 évet a 450D is ki fog bírni, és végre normálisabb lett az ergonómiája is kicsivel.
A dologhoz hozzátartozik, hogy haragszom a Canon-ra a 30D miatt, mert igazából semmi érdemit nem változtattak rajta a 20D-hez képest. Ami meg alig változott a 10D-hez képest (bár sokkal többet, mint a 30 a 20-hoz képest).
Szerintem ezen kár vitázni, mert nagyon szubjektív. Meg aztán semmi köze az elkészült képek minőségéhez. Majd az első tesztekből úgyis sokminden kiderül. -
RedMantis
csendes tag
Kb. 18e képet "belepaszíroztam" az utóbbi időben a 30D-be és még mindig állítom, hogy bizonyos dolgokban-helyzetekben-tulajdonságokban igenis gagyibb, mint a 300D. Persze van amiben jobb.
Ha már kötözködsz, akkor olvass pontosan. Nem szar, csak szerintem felesleges a stabi ilyen gyt.-on. Bár aki folyton sötétében fotóz kézből mozdulatlan dolgokat, annak biztos jól jön. Én ilyen képeket nem szoktam csinálni, így nekem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged