Új hozzászólás Aktív témák
-
RedMantis
csendes tag
válasz
Szten Márs #14 üzenetére
Csak röviden, mert nem ide tartozik:
- alacsony ISO-n (Pl. 200) 300D-nél nincs zaj az árnyékos részeken még akkor sem, ha kicsit utólag kivilágosítjuk, nagytesó itt elvérzik.
- a zár hangja és "visszarúgása"
Van még pár ilyen dolog, de itt egy másik gépről van szó.450D: A zajszintekre kíváncsi leszek, abban már a 400D sem volt valami jó.
-
RedMantis
csendes tag
Kb. 18e képet "belepaszíroztam" az utóbbi időben a 30D-be és még mindig állítom, hogy bizonyos dolgokban-helyzetekben-tulajdonságokban igenis gagyibb, mint a 300D. Persze van amiben jobb.
Ha már kötözködsz, akkor olvass pontosan. Nem szar, csak szerintem felesleges a stabi ilyen gyt.-on. Bár aki folyton sötétében fotóz kézből mozdulatlan dolgokat, annak biztos jól jön. Én ilyen képeket nem szoktam csinálni, így nekem felesleges. -
RedMantis
csendes tag
Én legtöbbször embereket fotózok. Ott a stabi nem segít, mert ezek az ádáz fotóalanyok folyton MOZOGNAK!
Nálam ezért nem lényeges a stabilizátor.
Színpadi képekél pedig, szintén a mozgás miatt, jobban járok egy olyan obival ami 2,8-on is éles képet ad. Persze ezek sajnos drágák, de ez van. -
RedMantis
csendes tag
Üdv!
Az a 3"'-os LCD a felbontása miatt nem jelenít meg semmit élesen, tehát a fókuszálás csak saccra műkődik majd. Talán ott lesz a kép éles, ahol az élőkép nem látszik annyira életlennek.
Az eredeti KIT obinak sem volt semmi baja, ha egy normálisat fogott ki az ember. Miből gondolod, hogy ez jobb optikailag? Attól, hogy teljesen feleslegesen beletettek egy stabilizátort? 55mm-re szinte felesleges.
Én a képzajra leszek kíváncsi, mert abban már a 400D (és a 40D) sem hozta a Canontól addig megszokott alacsony szintet. Itt még több pixel ugyanakkora helyen = még nagyobb zaj, persze a pixelcsatába be kell szállni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest