- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Mondjuk nekem egy gyanús killcamom volt még a bétában aki lelőtt féloldalt-háttal állt ott lehet, hogy volt egy kis aim, de sniperek war módan sokszor kiszednek, amíg nem tudod honnan lőnek. Ez ilyen. Cheaterek meg mindig voltak, vannak és lesznek is ilyen játékokban, meg olyanok is akik szétgyakorolják magukat és quickscopeolnak esetleg aim rásegítéssel whatever.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Highground #1343 üzenetére
Dobni kell az arcába egy füstgránátot, és valami magozóval (ppsh) ledarálni közelről, amíg nem lát
De amúgy szerintem aki úgy megtanul quickscopeolni az megérdemli a jó K/D-ját. Persze nem nagy öröm olyan ellen játszani, de az még mindig nem csalás, csak gyakorlás útján szerzett skill...
-
Ragnar_
addikt
válasz
xPraetoriaNx #1335 üzenetére
Nekem is volt ilyen néhány játéknál, csak nekem meg pont fordítva. Fullscreenen mikrolaggos volt, borderless módban pedig sima..
-
Ragnar_
addikt
válasz
Highground #918 üzenetére
Preorder csak akkor ha még megjelenés előtt megveszed szerintem, ha később veszed nem preorder.. hogy a kulcsot mikor küldik passz. Szerintem megjelenéskor, ha nem írnak egyebet.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Euromail #892 üzenetére
Egy kis filozófiai kitérő. Az irreális igények elégedetlenséghez vezetnek.
Szerintem addig elég jó egy játék grafikája, amíg nem zökkent ki a hangulatból. Tehát nem kezded azt nézni, hogy ez vagy az milyen ronda a játékban ahelyett, hogy a játékmenetre tudnál figyelni. Nyilván olyan viszont nem nagyon van, hogy túl jó grafika, (kivéve ha nincs olyan gép amin normálisan futna) mert akármi bármennyire jó, többnyire mindig lehetne jobb. -
Ragnar_
addikt
válasz
Euromail #882 üzenetére
Úgy tudom van benne ingame is néhány helyen, és nyilván olyan grafika nem lesz még egy ideig, mint amilyenek CG átvezető animációk amiket napokig renderelnek célgépeken. Viszont tényleg nem értem, hogy mi a probléma pl. ezzel :
Jó,
mondjuk ez direkt beállított screenshot depth of fielddel stb. de nagyságrendileg ilyen a grafikája amennyire emlékszem. -
Ragnar_
addikt
válasz
BudaiZoli #878 üzenetére
Én azt csapattam a legtöbbet. Ugye 2 team egyik védekezik másik támad. Első a hq épület elfoglalás, aztán a hídépítés, majd a lőszerraktár, végül a tankot kellet bekísérni a légvédelmi ágyúkhoz. És ugye lehetett falat építeni védő oldalon. Mindkét oldalon voltak géppuskafészkek... Nem volt annyira darálós, mint egy tdm, de mégis pörgős volt, és valamennyire érdemes volt a csapatösszetételre, meg az itemekre figyelni, hogy legyen füstgránát pl. mert anélkül a hídépítés kb. reménytelen volt. Meg én is néhány óra után jöttem rá, hogy sokat dobhatnak a fegyver upgradek érdemes lett volna addig egy fegyvert használni amíg ki nem maxolom.
-
Ragnar_
addikt
válasz
BudaiZoli #876 üzenetére
Jaja. Mondjuk annyi változott azért, hogy lettek szintek, attachmentek, így valamennyire lehet customizálni az adott fegyvereket. Meg ugye war módban a hídépítős résznél füstgránát nélkül nem egyszerű, lehetett falrészeket építeni ezek mind plusz a régi CoD2-höz képest, viszont az alaphangulata az ugyanaz.
-
-
Ragnar_
addikt
Nem tudom milyen problémák vannak CoD-ban nekem a legtöbb rész kimaradt, főleg a modern hadviselés , úgyhogy részemről nagy problémám ezzel a CoD WW2 bétával se volt. Sőt a War mód kifejezetten tetszett. BF BC2-vel játszottam még sokat, BF3-al valamennyit de az teljesen más lépték. Nagyobb pályák, több player, járművek squadok stb..
-
Ragnar_
addikt
Elnézést kérek mindenkitől, de CoD WW2 bétában ejtette el ezt a grafika dolgot egy fórumtárs és rohadtul megtetszet az árnyalt és elfogulatlan véleménye ...
Részemről a CoD WW2 grafikájával semmi baj nincs ha a BF1mondjuk -10 Akkor a CoD WW2 Legalább - 8.5-9. Sőt nekem kifejezetten tetszett a CoD pályák kidolgozottsága, főleg, hogy kb. CoD2-t játszottam utoljára. Mégegyszer elnézést.
Ami rohadt jó lenne, az egy mod tool ami a BO3-hoz is volt, lehetne csinálni pályákat hozzá, de sajnos nem túl sok esély van rá...
-
Ragnar_
addikt
CoD WW2: 10 Things You Need To Know
(Azt kihagyták, hogy a grafikája csak egy tintapaca a BF1-hez képest, de azt már tudjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest