Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Bedurrantották a season 1 promoját a játék indulása után? Nálam legalább is az indult el, ami a season 1-ben volt.
Ja és a WZ elkezdett egy szelíd 23 Gigás frissítést. Remek időzítés!
-
steele80
senior tag
Nálam elkezdett fagyni a játék ma. Eddig hibátlan volt. Amikor a választó képernyőn kiválasztom a multiplayert lefagy.
-
steele80
senior tag
válasz
nutella1 #2263 üzenetére
18-as kategóriás játékokban soha nem értettem meg azt az aberrációt, hogy láthatóan gyerekeknek gyártott tartalmakkal töltik meg. Ha tehetném ezt is büntetném mint a pedofiliát és azt a szülőt is, aki engedi a 10 éves gyerekének, hogy COD-ozzon, mert alkalmat szülőnek lenni. Persze tudom, hogy ez lehetetlen, de ettől még igaz!
-
steele80
senior tag
válasz
nutella1 #2223 üzenetére
Reméljük ez a vanguard csupán valaminek a vége és az MW vonal valaminek a kezdete. A vanguarddal az egyik legnagyobb gáz az, hogy ugyanolyan karakter jön veled szembe ellenségként, akivel egy csapatban vagy, vagy akár a saját karaktered is lemészárolhat. Azért arra az országos hülyére kíváncsi lennék, aki azt gondolta, hogy ez így jó lesz!
-
-
steele80
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #2039 üzenetére
Úgy van!
-
steele80
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #2037 üzenetére
Hardver bant az a gép kap amelyiken fut a csalás. Ha nem te csaltál, akkor nyugodtan megveheted újra. Viszont ha te magad voltál a csaló, amit természetesen nem feltételezek, akkor jó eséllyel azok a hardverek amin a warzone futtatva volt cheat-tel mind megkapták a banánt!
-
steele80
senior tag
Most azt hiszem ráhagyom. Én nem szoktam cheaterezni, de belefutottam és átérzem, hogy milyen lehet annak, akinek folyamatosan szétkúrják a játékát. Amit észrevettem, hogy a match summary-ból kikerült a tabella ezt nem tudom miért vették ki, innen lehetett a legjobban reportolni. Szóval nem tudom mi történt tegnap óta, de valami történt az biztos és ha az új anticheat ennyit tud az sajnálatos. Feltűnően sok volt a mai meccseimben a professzionális 1-10 közötti rank-es játékos és mind pc-s. Na mindegy is.
-
steele80
senior tag
válasz
geckowize #1467 üzenetére
Ez a fostos náci tagadás kórosabb már, mint a tetovált náci jelképekkel villogó hülye gyerekek. Miután kipróbáltam a játékot én is feltettem a kérdést, hogy mi a retkes faroknak csinálnak második vh-s játékot, ha fosnak a történelmi jelképek valós ábrázolásától? Lassan a történelem könyvekben is egy kitakart homályos folt lesz a jelképek ábrázolása. Pedig csak annyit kellene tenni, hogy megtanítani az embereket, hogy miért szar dolog az önkény és diktatúra és az izmusok!
-
steele80
senior tag
Én nem nagyon találkoztam csalóval. Viszont csak akkor veszem meg, ha normális hangja lesz a játéknak. Ha ez marad, akkor felejtős.
-
steele80
senior tag
Így néhány kör után nem fogok rohanni a megvásárlással. Ha a hangokon nem javítanak, akkor felejtős. Egyébként szépen fut, de valamiért unalmasnak tűnik.
-
steele80
senior tag
Az open béta pc-re az holnap már tölthető lesz, vagy csak 16-án fogja jelezni a battle.net, hogy tölthető és játszható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest