Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
nutella1 #2860 üzenetére
Lehet a másik oldalról kéne megfogni, mert láthatóan a technikai oldal mindig le van maradva.
Valójában az emberek/gamerek fejében kéne rendet tenni, a sok frusztrált kis csicska csíter gyerekek lelkiéletét javítani és kevésbé csalnának. Rengeteg tanulmány kimutatta már, hogy azok csalnak általában videójátékokban akik a való életben egy lúzer senkik emiatt ott élik ki magukat - mások kárára.
-
válasz
nutella1 #2857 üzenetére
Engem a legjobban inkább az zavar, hogy amiért elkérnek és amennyit, elvárható lenne a tiszta, csalóktól mentes játék. Én szívesen veszek meg dolgokat, mert engem is el lehet vinni a diszkóval. De már jó rég óta nem költöttem pénzt, pontosan az MW óta, mert nem tiszta a játék. Azt a valag lóvét, ami befolyik a vásárlásokból, inkább arra kéne költeni, hogy egy valóban működő csalás elleni rendszert dolgozzanak ki. Engem sokkal jobban zavarnak a csalók, meg a rossz SBMM.
Kiveséztük már számtalan alkalommal, de a Ricochet mint halottnak a csók.
A 30-40 ropis játékért, plusz a szintén drága kiegészítőkért, jogosan várható el, a csalásmentes játék. Nem 2004-ben vagyunk már... -
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2843 üzenetére
Sean Connery jöhetne imkább+James Bondosdi...
Meglett a BP természetesen,keleten lakm,dög meleg volt,úgyse tudtam aludni...
Ennyi letudva.
Egyébként az mondjuk gáz dolog,hogy "elvileg" ugye vásárolható cucc nem ad előnyt,csak pl.bejön a képbe a mostani pénzes csomagban vehető csajszi fekete ruhában+vékony,és igen,a hitboxa is kisebbPlusz még "ingyen" is van,mert az árában benne van a 2400cp,úgyhogy még vettem egy T1000-et is abból...Irtózatosat lehet menni a csajszival shoot house-on,sötétebb mapokon.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2840 üzenetére
Lehet. De most morci vagyok, mert igenis Vanguardozni akartam még, nem Cold warozni...
2 hét szopáson vagyok túl szabadságolások miatt, nem tudtam annyit játszani, de izél a bp. Mondjuk meg is vehetném a szinteket, és akkor Vanguard. Vagy mondjuk nem törődni a bp-vel és kész.
De az meg olyan semmilyen, szintben is 131 vagyok csak, nem lesz úgyse kéccáz... Ma Coldozok, sörözök, alszok(bszok) az egészre egyet. Nem tudom, miért fájt bedobni egy bármi duplát, úgyis temetik a gémet, kamu volt a 6 season is, legalább a s... ét nyalják már ki, aki tolja, mikor kezdték, még minden héten volt dupla valami. Kár, hogy a napi küldiket se tették be a Coldból. Ott mindennap esik valami token+jön minden nap új kihívás, még tök sok van, az is 2500xp+valami extra értelmet ad a napnak, most épp 50 killt toltam thermallal a maiért, sokszor sikerült az összeset megcsinálni season végére.
-
-
-
válasz
nutella1 #2808 üzenetére
Ha már nem megy a játék, akkor csinálnak pénzért kontentet, ami meg ugye az idiotizmus felsőfoka annak tükrében, hogy összekeverik a világháborúval. Be se kapcsoltam a Vanguardot 3 hete. Visszamentem Modern Warferezni és milyen érdekes, a legtöbb XP-t adja a játék még mindig. Mindenesetre azt tudom, hogy ezt a két stúdiót hanyagolni fogom, bár a treyarc nagyon jó a zombiban!
-
-
-
-
válasz
nutella1 #2726 üzenetére
Nekem az MW-vel az a gondom, hogy piszok sok a csaló, de nagyon durván. Legszívesebben azzal játszanék, mert az az etalon. A WZ-vel is sokat játszottam az első Verdansk térképeken, de amikor jött a CW-s verzió, akkor csökkent. A Calderával, meg játszottam 3 és fél percet.
Az MW-hez képest a CW visszalépés volt, de a Vanguard még jobban az. -
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2690 üzenetére
Sajnos az új trend nem csak a játékiparban figyelhető meg, profit maximalizálás minden áron, rövid életrartamú eszközök, és stb...de ez már nagyon off.
Egyetértek abban veled, hogy csak az a lényeg, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki a felhasználóból és maga a game csak másodlagos, viszont ami a Codban van ez számomra nem egy rossz modell, ha már a sok rossz között kell dönteni.
- Ingyen kapom a tartalmat, az hogy ennek a mennyisége/milyensége megfelelő e, azon lehet vitatkozni.
- Nem kell költenem pénzt, ha nem akarok.
- Ha nem költök, akkor nem leszek hátrányban azokkal szemben, akik nyomják bele a lét.A CoDok mindig is az aktuális trendeket lovagolták meg legyen szó játékmechanikáról vagy mikrotranzakcióról.
Az a King Kongos event is pont ezért született meg, mert a többségnek bejön.
Én nem is gondolom, hogy baj, ha van ilyen, ha nem tetszik nem játszom vele, engem nem zavar.
Persze mondhatnád(tök jogosan), hogy ehelyett az evett helyett inkább a meglévő problémákra koncetráltál volna az erőforrásaikat, de biznisz az biznisz. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
Ugyanazt kapod a pénzedért, azt az "alapot", amit közel 20 éve is, a pluszt régen az ingyenes közösségi modok, skinek, custom mapok, játékmódok és maga a közösség adta.
Mitől kifosztó rendszer ez? Mert a skinekért, csecsebecsékért fizetni kell
Akit nem érdekel az optikai tunning, az nem fog kiadni érte pénzt, azt nem is fogják "lehúzni"
Az új mapokat, fegyverek, játékmódokat ingyen kapod.
Hú, de szemét egy modell ez... jah nem.(A dedikált szervereknek én is örülnék.)
-
k-adi
nagyúr
válasz
nutella1 #2666 üzenetére
"Önmagában a második vh.abszolút nem egy rossz ötlet, és egy olyan játék a szériában is megállná a helyét ha a kivitelezés eredeti ötleteket tartalmazna. Egyetlen probléma van."
Igen, az egyetlen probléma hogy mindig ugyanaz a hadszíntér. Ugyan a vanguard single-vel még nem játszottam per se, de nagyjából amennyit tudok róla gondolom az is valami normandia-berlin-stalingrad vonalon mozog, pedig a francia-olasz partizán akciókról vagy északi finn, afrika-corps stb. egy csomó mindent lehetne, meg még egyéb helyszínekről is, csak azok "kevésbé" híresek. Na meg persze lehet a "másik csapat" szemszögéből is egy mini-kampány a változatosság kedvéért és most itt nem egy 1 rövid haditábor-őr vagy és segítesz menekülni egy fogolynak küldetésre gondolok... -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2674 üzenetére
Így van nagyon nem értünk egyet és soha nem is fogunk, de ahogy mondtad nincs ezzel semmi probléma.
Az én tapasztalatom más. 2004 óta játszom online fps-ekkel, a CoD-on kívül volt szerencsém az összes felkapott ill. jópár rétegjátékhoz is ez idő alatt, minden korszaknak megvoltak a maga "plusz pénzlehúzós" módszerei. Viszont a CoD franchise mindig egy vonalat képviselt és ez a mai napig nem változott, persze nyilván voltak olyan címek, mint a BF, amire igazak az állításaid, hiszen a félszimulátor kezdetekből napjainkra egy bugyuta lövölde lett, itt megfigyelhető ez a fajta visszaesés.
A CoD:UO-t, CoD 2-t, CoD 4-et a modok és a játékosközössége tette azzá, ami, ha felmész egy alap szerverre ezekben a játékokban megtapasztalhatod, hogy a gameplay pont ugyanaz, mint a mostani címeknél "mészaztlősz", a kompetitív szegmens, a játékosközösség érdeme, nem a játéké.
Én vissza szoktam járni uo-zni néha, így nem a megszépült elmékeire hagyatkozom.
Mondhatnám is rá, hogy ötletelen,semmi eredeti nincs benne, mert kapunk pár pályát, ami a single playerből van némi átalakítással, nincs fejlődési rendszer, nincs attachment, és a gunplay sem más, mint most.
Vagy Cod4-et is említhetném, nyilván ott pluszban van már a mára már megszokott fejlődési rendszer, attachment, perkek. Gameplayben, gunplayben semmivel sem hoz többet, mint az "új" CoD-ok.
A csalásvédelem sem volt semmivel jobb, a PB könnyedén kijátszható volt(béreltem szervert, tudnék mesélni), persze nyilván érzetre azért lehetett kellemesebb, mert az adminok kivágtak mindenkit, aki jobb volt náluk, így tényleg kevesebb csaló volt, meg sajnos tisztességes jó gamer is...Kicsit hosszúra sikerült, de talán így érthető, hogy miért is vélekedem így.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2666 üzenetére
Gondolom az alapján mondták ezt magukról, hogy kaptak visszajelzéseket a világháborús téma miatt. Alapból engem sem érdekel a 2.világháború tematika, de ettől függetlenül lehet aprítani a Shipmenten és a Das Haus-on.
Kit érdekel, hogy mikor játszódik..
Ha van egy kis szabadidőm, akkor multiban aprítom az enemyt. Annyira fanatikus azért nem vagyok, hogy a háború évszáma befolyásoljon ebben. Akinek számít, az nem vette meg. -
-
-
-
-
-
-
válasz
nutella1 #2547 üzenetére
Nem akarok ezen lovagolni, de a ricochet annyit ért mint halottnak a csók. Szerintem nem is létezik, mert nagyon érdekes dolgok vannak. Már leszarom, csak időnként amikor rossz napom van, akkor húzom fel magam, hogy a lét elkérik a termékért, meg a bp-ért, meg minden másért, de megvédeni a tiszta játékot azt nuku.
Lehet majd javasolom nekik, hogy írják át az eula-t, ahol feltüntetik a csalókat is, hogy a játék része. -
-
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2538 üzenetére
Ez nálam is így van. Alig van időm játszani, de már a héten kész leszek a BP-vel.
83-ason vagyok heti 4-5 óra játékkal. Mondjuk már másodszor kaptam BP level upot, amivel 20-as szinteket ugrok. Persze ez nem gond, és nem panaszképp írtam, csak hát így ez a szezon2 nagyon gyors.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
nutella1 #2419 üzenetére
Bocsi, ezt már akartam írni, hogy nem vidéken lakok, hanem a Hollywood táblától balra.
Budapest közvetlen határában. A vidék az nem ez.
De értelek.Viszont, hogy ON is legyek:
Valamit tényleg mókoltak a Vanguardban, mert jobb lett a grafika. A szolgáltatói probléma ellenére, valami változott jó irányba. De a Combat Shotgunt meg szerintem túlnerfelték. Használhatatlan. -
válasz
nutella1 #2417 üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topikot, így ezt még had írjam le:
Engem az zavar, hogy fizetek 1000/25-ért és a szerződésben pedig 100/4 a garantált! Gusztustalan és ha reklamálsz, akkor ezzel védekeznek. Nem értem, hogy ezt hogy engedheti meg a Magyar Hírközlési Hatóság? Bemegyek egy autószalonba és veszek egy 600 lóerős Mercedest, akkor nem trükköznek, hogy időnként tudja az autó az 500-at, de a garantál a 200 lóerő.
Na ennyit erről és bocsánat a sok offért. Nem szokásom,de ez most kijött belőlem. Sokszor kiderül, hogy nem a játékban meg a kiszolgáló szervereivel van gond, hanem az internetszolgáltatóval. -
-
válasz
nutella1 #2413 üzenetére
Hmmm. 1000/25-ös netet adnak itt, amiből a 25-öt felemelték 40-re. tehát 1000/40-es a netem és tovább bővítik 200-ra.
Eddig minden szuperül muzsikált. Megvolt le és fel a maximális sebesség. Egy hete sok a packet burst a Vanguardban. Azt hittem szerver gond. Tegnap reggel rámértem a sebességre és letöltés: 826 vagy kevesebb, feltöltés a szokásosan már 42-43 helyett, 0,86.
Bejelentettem a hibát, tegnap reggel, majd 12:01-kor jött az üzenet, hogy elhárítva. Este hazaértem, már csak feltöltési irányba 0,74-et mértem a normális helyett és a letöltés is csökkent. Este hibajegy újranyit, majd ma reggel 8 után üzenet, hogy a hiba elhárítva. Netsebesség megmér, ugyan az a szar sebesség. Most nyitva a jegy megint, de egy tróger cég lett, tróger emberekkel. 2-szer visszadobja, hogy megoldotta. Eddig szopok.
Normál esetben: 948/43-at mérek. Elméleti maximum miatt nem lesz 1000, mert 1000-res a hálókártyám. Ja és kábelen mérve, nem wi-fi.
Amúgy a szervizes nem látja a gondot, az ügyfélszolgálatos meg aki vonalmérést végez, látja, hogy szar van a palacsintában. -
Silverboy
aktív tag
válasz
nutella1 #2369 üzenetére
3 éra van (sry mobilról írtam), de kvázi igen.
IW2 (cod2) a mai napig a kedvencem, moddolhatóságának köszönhetően
.
Cod2 BotZombiektől az SQL összekötéseken át mindenre képes egy kis kiterjesztéssel, majdhogynem, és minden elérhető benne, kvázi ópenszóóósz.CoD 4 (IW3) már nem ilyen jó
, utána meg elindult a lejtő.
UltraOFF:
(Aki esetleg egy enyhén modolt és tupírozott, cod2 szervert szeretne (esetleg statisztika követéssel stb... ötletek is irhattok), az pingeljen meg pü-be, ha leszünk kb 10-15-en, csinálok egy PH pub szervert, már csak a régi emlékek miatt)
0% refactor: IW6-ig igen, toldozott foltozott. (Átnevezett, számozott, stb.)
40% refactor: IW6 (ghost, bo3) és IW7 (egy nagy patch volt kb 40% újraírva)100% refactor: IW8 a valódi NextGen engine (MW2019, Vanguard)
Így nézve, meg igazad van, azért szúrtam kiegészítésnek.
Cold War -> BOIV motorján ül, IW7,5 ~ csak a toolkit ugyan az. ~ Valszeg még nem nem készült el az IW8 mikor elkezdték a munkát. -
-
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2348 üzenetére
Írtam volna választ az erre a postodra kapott válaszra (nyilván nem neked címezve, of course), de elküldeni már nem tudtam, úgy látom, más is megelégelte az okosságot, és moderátor oldalról rendbe lett téve. Köszönöm az illetékes moderátornak, és mindenkinek, aki ezt a vonalat nem viszi tovább - jó avagy rossz a játék, mindegy is, a személyeskedés nem fogja eldönteni.
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2346 üzenetére
Dobálozol ezekkel a szavakkal "A játék egyre tartalmatlanabb, felszínesebb, színvonaltalanabb".
De kifejtve, alátámasztva nincs.
Melyik rész volt színvonalas, tartalmas, kevésbé felszínes?
Kérlek hasonlítsd össze azt a részt meg ezt, hogy mi a különbség!
Kérlek linkeld már be azt a hivatalos kijelentést, hogy lecserélik a grafikus motort!
Melyik single rész volt még színvonalas?
Azóta megjelentek miért nem azok?Az COD Uo gyerekorom meghatározó multi játéka volt, szerettem imádtam, de ami tartalom és mélység volt benne az mind a közösség miatt volt, nem maga a játék miatt.
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2341 üzenetére
- Ha ez így lenne, hogy a "pusztán a kozmetikai holmik értékesítése az egyetlen és kizárólagos cél", akkor egy játszhatatlan, súlyos bugoktól hemzsegő foshamazt kaptunk volna, nem ezt...
- Amellett, hogy öntik ránk a bugyutábbnál bugyutább skineket, mellette foglalkoznak a játékmenetet befolyásoló bugokkal is. Így pont nem érdekel, ha Jack Sparrow skinjét éppen 150 ezerért dobálják a store ban.
- Itt van, ahol egyet is értünk, hogy minél több multi map kell.
- A dedikált szervereket meg engedd, úgy sem lesz(nyilván én is örülnék neki) . Ezt most vagy elfogadod vagy keresel olyan gamet, ahol van.
- Milyen igérgetések vannak évről-évre
- Szerintem leraktak egy jó alapot, és nem gondolnám, hogy abban nincs érdemi munka. Nagyon sok mindent természetesnek vesz ma már a közösség.
- Persze, nyomják ezerrel a skineket, hiszen igény van rá, akkor meg hülyék lennének nem orrba-szájba ezt tolni.
Az meg, hogy miért költ valaki több százezret egy játékban skinekre, azt nem is akarom tudni, sem érteni.Elmesélek pluszban egy történetet.
15-20 évvel ezelőtt, mikor a Call of Duty United Offensive-el vertük el a szabadidőnket, napi szinten szembetalálkoztunk 2-3 játékmenetet befolyásoló buggal, amit azóta sem javítottak. A killcam bugról(ami versenyeket befolyásolt) meg nem is beszélek inkább.
Pedig akkoriban még nem voltak fizetős skinek, operátorok, és mégsem javították ki egyiket sem.
Akkor most hogy is van ez?! -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2337 üzenetére
Bár nem igazán szoktam ilyet vásárolni, de maga az üzleti modell nagyon tetszik.
Míg a játékmenetet nem befolyásolják, addig a kozmetikai cuccok értékesítése engem nem zavar.
Jobb ez a modell, hogy a tartalom ingyen jön mindenkinek, az árát meg a "skinekből" szedik be, mint a másik fajta, mint pl a BO1-nél, ahol a dlc-k szétkapták a játékosbázist.Engem ezek a kozmetikai dolgok sosem zavartak, nem gondolom, hogy elrontana bármilyen játékot is. Ha van rá kereslet, akkor nyomják!
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2333 üzenetére
Nincsenek érveim?
Mindent amit a kolléga írt megcáfoltam.
A dedikált szervereken és az azokkal szorosan kapcsolatba lévő módokon kívül lényegi különbség nincs.
-Ez a jobb pályavezetés ez ki szerint jobb? Milyen tényekkel támasztod alá? Vagy ha szubjektív, akkor kérdezzünk meg pár régi "prot" lehet kicsit meglepődnél.
- Vannak benne fizetős tartalmak, amik nem befolyásolják a játékmenetet. Áruld már el, hogy ez hogyan csökkenti egy adott játék szavatosságát???
- a balanszot meg az op fegyvereket, metát már az előbb kifejtettem.
- attól nem lesz valami minőségibb, mert neked megszépülnek az emlékeid.A dedikált szervezek és a promod, ami vitte hátán.
-
válasz
nutella1 #2308 üzenetére
Ez tetszett.
A gyehennán égjen el a testük.
Más: Olyannyira letojom ezt a játékozást, hogy igaz, hogy lvl 500-on vagyok (sosem értem el ennyit) de 2 hete Infectedet játszom a CW-ben.A lvl 500 meg 3 hét kihagyással jött össze, és esténként, meg hétvége. De marhára unalmas a Vangard.
-
válasz
nutella1 #2302 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. A csítről meg ne is beszéljünk, hogy annak milyen ára van. Haverom küldte, hogy az egyik oldal csodaszépen pörög ahol ezeket a szutykokat árulják. Azt mutatta, hogy aki megveszi a "monitorkalibráló" programot az egy hónapban kifizeti a játék többszörösét is.
Dehogy fogják anticsíttel lekapcsolni ezeket az alkalmazásokat.
Komolyan mondom, lehet másfelé kéne nézni, de hát ugye eddig egyik másik fps sem hozta nekem a COD érzést.
Verdansk a régi amikor még nyitva voltak a bunkerek, kimondottan hiányzik. Nagyon nagy csatákat vívtunk egy-két bunkerben. -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2300 üzenetére
Az emberek nem azért tolják a nuke-das haus-shipment kombót, mert a többi rossz... hanem mert rá vannak kényszerítve a szinttel, a battlepassal, a fegyók felszerelésével+operátorok húzása! Enélkül menne minden map... ha 55 után csak díszek lennének a szintek, a BP kihúzható lenne casual játékkal, ha a fegyverek kiegjeihez nem kéne 70 szint... szerintem most túltolták ezt a szintezősdit, erre rátesz a nem felére, hanem a negyedére kb. visszacsökkentett mindenféle xp, hogy 3.hete,e hétvégén se lesz semmi dupla... komolyan küzdök a lvl200-zal+a bp is még csak 89,pedig játszogatok, csak ünnepkor pont nem ez a szutyok volt fontos...
De hát persze a bp-t venni is lehet, a tiereket, még jó, hogy dupla xp-t nem. Simán lehetne ingyen, ha még kicsit szorítanának a hurkon, mégtöbn sz.. t kelljen csinálni, többet játszani, higy "látsszon is" valahol, időt tettem bele. Feleannyi időm bentvan mint a Cold warban volt, de itt nincs goldom, 180 körüli szint(4 prestige), legyen mondjuk 2 bp, mert preseasonba 100-assal jöttem át. Vanguardba belefért 18 prestige, a 6 szezon, csomó arany, 3 gyémánt+zombiztam is
MW-ben meg full gyémánt meglett lazán+sok obsidian is. És időben mem több, amit rászántam arra se... Mennék én más mapra is, de nem úgy, hogy egy körre harmad szint+1 centi bp járjon(32 colon), megnyerve+valami toppal. Át is mentem most a cold warra, ott rendbetették nagyjából legalább a bp-t, egy jobb nuketown kör fél prestige+1 szint volt tegnap
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #2300 üzenetére
És az a baj hiába a hc tdm all van téve , utóbbi időben csak 2-3 mapot hajt nagyon , régen legalább sokkal több map forgott , ez meg már nekem is unalmas , hogy lv 20000 szintű legyek , némelyik fegyver színhez meg esélytelen a longshotot megszerezni , mikor van hozzá 3 cucc és messze senkit sem látok , mert szétlő csipás távcsöves lmg vagy assultal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest