- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
shotika #1873 üzenetére
Én nagyon élem HC-n a Shipmast, belépek a játékba, és azzal a lendülettel kikapcsol az agyam, átváltok MW féle Obsidian grind üzemmódra, és kb nem is érdekel semmi. Pedig 9,5/10-szer mindíg az van, hogy annyi thermiteot dobnak le, hogy egyszerűen semmit se lehet látni
Más:
Ti a Store-ban levő operátor illetve fegyver skinekhez hogyan viszonyultok (most attól eltekintve, hogy elkérik az árukat rendesen). Nekem tetszik azért pár belőlük, szívesen meg is venném őket, csak aztán elgondolkodok, hogy az összes operátort ki kellene maxolni + a fegyvereknél szinte sehol se tartok még, emiatt aktívan nem is használnám ki azokat a skineket. Viszont az ellenpélda, hogy ha pl most nem venném meg a Krampusz skint, jó eséllyel az többet nem jönne vissza Store-ba
-
-
-
Linem
senior tag
Én is sokszor annak nézem. Objektívvel nem lehet fegyvert húzni, a kill a lényeg. Viszont a TDM meccsek nagyon rövidek. Ez már régi történet a COD-ban, hogy a killek pillanatok alatt megvannak. Nem értem, hogy a többi módhoz képest miért nem rakják feljebb 200-300 killre az elérhető célt, és akkor nem a többi játékmódban fognak TDM-ezni.
-
Acheron
őstag
"sokat átemeltek a WW2-ből is. Pl a fegyok jó része onnan lett kiszedve."
No igen, az is egy második világháborút feldolgozó játék volt, a korhűség miatt az akkori leggyakoribb fegyverekkel - ez a lista alapvetően nem fog változni a mi idősíkunkon (max néhány ritkaságot behoznak néha). -
Corpuscle
őstag
-
nutella1
őstag
Igen, de közel nem olyan és annyira végletes arányban, mint amennyire egyesek beszámolnak róla. Ha olykor becrash-el, hozzáteszem elég ritkán, újraindítod a játékot és kész. Azon nincs semmi csodálkoznivaló mint amikor például valakinél helytelen beállítások mellett túllépi a vram limitet, és attól omlik össze a program, vagy akad neki mert még mindig négymagos procival próbálkozik. Aztán telehőzöngi a fél világot, hogy xar a játék. Utána követi a fórumcsorda nagyokat helyeselve. Vicc.
-
hcol7
senior tag
+orjas +1
mw2019 ben frissites nelkul is napi inditasokkor atkellett (pc-n) a grafika beallitasokat nezni, pl visszaallt 60hz-re, meg levette a felbontast, ilyesmik..off: amugy overall ez nem tul nagy effort meg jatekosonkent sem, de ha mar az ember (az user) kepes/tud raszanni napi 1-4+orakat erre, de osszessegeben azert tenyleg "miaf@sz", h ez nemsikerul nekik evek ota.
-
nutella1
őstag
Ki veszi meg? Gyerekek gondolom, főként fiatalok. Nem fognak ezen változtatni, rengeteg pénz folyik be belőle a kasszába. Működőképes ez a modell. Nekem például a skinekkel semmi problémám nem lenne, néha látni egész ötleteseket is. Csak látnám végre, hogy fejlődik a grafika valamerre, persze nem visszafelé. Ötletes pályákról nem is beszélve. Olyan mintha maga a játék csak másodlagos volna ebben a képletben. Ez a "vedd meg és továbbra is fizess" felfogás.. Na de legalább ha lennének értelmes dolgok, amelyekre érdemes beruházni. De nincsenek
-
nitro16
senior tag
De miért váltanának? A játékos bázis nagy részét a konzolosok teszik ki, abból is mivel csak most jelent meg mind2 oldalon a next-gen konzol ezért rengeteg játékos van akinek még valamelyik régebbi fajta van. Nem fognak olyan drasztikus fejlesztést eszközölni ami a játékosok 10% érintené max (és akkor sokat mondtam). Alapból az optimalizáció konzolokra van, pc-n meg valamennyit optimalizálnak és a "többit majd megoldja erőből" elv van.
Ilyen PC árak mellett most mégtöbben vesznek konzolt. Ha meg oda raknának egy olyan grafikát akkor meg mellé lehetne venni 1,5-2M gamer gépet, hogy tényleg látni lehessen rajta a nextgent. Na ezt nagyon sok PC-s se tenné meg mert az átlag nem vesz milliókért pc-t. Tehát megint oda lyukadunk ki, hogy maradni az a pár százalék-os réteg aki ki tudná azt használni mert van megfelelő céleszköze hozzá. -
Linem
senior tag
Értem. Én már nem is követem, hogy melyik studio készíti az éppen aktuális részeket, mert 5-6 csapat van feltüntetve minden játék elején. Így lényegében úgy gondolom, hogy csak ez alapján ne vonjak le következtetést, mert például a SLEDGEHAMMER sem egyedül készítette a Vanguardot.
Például tavaly a Treyarch-ról is azt állították sokan, hogy már ez magában garancia a CW sikeréhez. Erre amit kiadtak teljes áron, pfff... Inkább nem is ismétlem már. Leírtam a véleményem már párszor a CW-ról. -
nitro16
senior tag
De a hanggal nagy problémák vannak, olvass körbe külföldi fórumokon. MW 2019-be és Warzone-ba is gyenge láncszem a hang. (Cold War nincs meg, de ott se dicsérték).
Nem egyszer jártam már úgy, hogy semmit nem lehetett hallani abból ahogy ott van az ellenfél úgy, hogy nem volt dead silence. Nem egy pénzdíjas match ment el azon streamereknek, hogy szar az audio és nem lehet semmit hallani.
Grafika MW2019 az egész vállalható. De amit Warzone-ba is lemüveltek, hogy nem tudják megcsinálni a rose skin-t normálisan és akkor játszanak a grafikai beállításokkal és jól elkúrják az egészet. Bár ez szokásuk sok frissitésnél is eljátszani, előtte frankó minden aztán utána meg játszhatok egy órát a csúszkákkal, hogy elfogadható legyen a számomra.
Az egész zombi részt a Treyarch csinálta nekik. Gondolom azért szakítanak a hagyománnyal mert a többi nem lesz olyan acélos. És legyen ami felhúzza. Mert mégis majd löhetjük a náci zombikat tömegével.
-
Linem
senior tag
A game témája engem sem igazán hozott lázba. Viszont, amit írtál, ha a játékélmény jó lesz, akkor engem is megvettek. Ehhez viszont az is kell, hogy az összkép megfelelő legyen az elvárásaimnak. Például a 2021-es évhez hű nextgen grafikai megvalósítás, tökéletes hanggal.
Errorkódokban eddig szerencsés vagyok. Egyetlen egyszer volt az MW-nél egy olyan frissítés, ami után voltak gondok, a következő esti frissítésig. Akkor az MW topik tele volt ezzel a hibával, így nyugtáztam, hogy nem nálam van a gond. Ennyi belefért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest