- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #97 üzenetére
Nem működik sajna.
Most olvasom, hogy állítólag megy, de nekem nem működött.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vodrosjozsi #97 üzenetére
Igen, de Apple keszuleknel elvileg kell hozza iOS13.
-
vodrosjozsi
addikt
Nekem a battle royal része nem jön be de a multi bakker..
Ps4 kontrollert támogat a játék? -
Joccc07
addikt
válasz
st3v3np3t3r #94 üzenetére
Ja értem
De akkor lehetne inkább CsakmertPH -
regener
veterán
válasz
jonnyjoker01 #92 üzenetére
Alatta nem persze, de felgyullad.
-
regener
veterán
Nagyon baró a molotov, telibevágsz valakit és nem csak hogy elég még ott ugye át sem jön senki
Az E-re került plusz speckó fegyver (lángszóró, minigun, gránátvető) pedig plussz poén, egy Killhouse Frontline a lángszóróval enemy spawnon fenomenális, hiába a spawn védelem égnek és ha elmúlik a védelem bele is sebez ha még nem járt le a tűz ideje
Level 23-on járok, ott kapod meg az Ak47-et ami igen pontotatlanul lő amíg szűz, de FMJ-vel és silencerrel igen darálja az ellent.
Slussz poén hogy ha tudod hol kell túrni a falat a mapokon akkor igencsak el lehet bánni a bújkálókkal.A sniper (exdig csak interventionom van) pedig akkor lövi ki a töltényt ha felengeded a bal egeret, ami jó is meg nem is, tudaz előre célozni de szükséghelyzetben lehet pont annyival lősz később ami elég az ellenfélnek hogy ő találjon el, lévén egyhitel multiban az intervention.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nezegettem killstreakeket, ezek kepesek voltak molotov koktelt is betenni.
Azt nezte valaki hogy Nuke van?
Szerk: ugy tunik van, de nem lesz vege a meccsnek ha ellovod.
-
Joccc07
addikt
válasz
st3v3np3t3r #85 üzenetére
Csak mert miért ne?
-
Joccc07
addikt
Mindenki visszaigazolva.
Kellene még 1 klán mert már csak 2 szabad hely van.
-
akooos
veterán
Jelentkeztem én is a csapatba.
Eddig BR-t nem nyomtam, csak Frontlinet, de az nagyon bejön
-
Đusty
addikt
Ez jobb mint az eredeti. Legalábbis sokkal több sikerélményem van.
-
regener
veterán
Ha találtok egy helit, nyugodtan menjetek vele a ledobott loothoz, én tegnap kiszedtem 2 airdropot is, a kutya sem lőtt rám
-
MikeWazowski
veterán
válasz
lkksioskdl3 #78 üzenetére
1 nap után?
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Esetleg mar vannak legjobb fegyok vagy loadoutok?
H mire erdemes weapon xp tolni? -
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski #75 üzenetére
ezt most nem teljesen értem. Ugyanaz mint a pubgnél. Nem vettem észre különbséget. Bár én csak solot játszottam eddig.
-
vodrosjozsi
addikt
Jelentkeztem a Prohardver klánba
Krva jó játék lett meg kell hagyni.
Nekem jobban bejön mint a pubg vagy mint a fortnite.
Utóbbinál a telefonos verzióban nem is lehet normálisan játszani -
Dorcsika
junior tag
válasz
Ferenczi Áko #72 üzenetére
De
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski #69 üzenetére
Elvileg igen. Ugyanúgy kap xp-t de ha weapon xp carddal húzod akkor előbb lesz max szinten.
Különbséget pár skin kivételével én sem látok. Úgyhogy nem tudok.
Még az a kérdés ha mondjuk befizetek 1 hét múlva akkor visszamenőleg is megkapom a cuccokat?
-
Dorcsika
junior tag
válasz
Ferenczi Áko #70 üzenetére
A multiplayer erről szól
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem tudom meddig fogok játszani, de nem akarom azt ami az Asphalt 9-ben volt, hogy annyira ráfüggtem, hogy azzal keltem és feküdtem, aztán a munka és a magánélet is picit megsínylette..
Ez tipikusan az a játék aminek soha nem lesz vége az online miatt..
Ne értsétek félre, nagyon szórakoztató, és jó vele játszani, de egy kampány mód is jó lett volna benne, mert így csak az örökkévalóságig öljük egymást +XP miatt.. -
MikeWazowski
veterán
Gondoltam egyébként, hogy csak kozmetikai cuccokat lehet venni, de úgy voltam vele, hogy ennyi még belefér, meg ennyivel még támogatom is a fejlesztőket, mert tényleg baromi jó game lett. Remélem azért idővel még jönnek plusz pályák.
Egyébként nekem az nem világos, hogy még most is feldobja, hogy vegyek season passt és mikor rámegyek feljönnek ugye a tierek és, hogy miket ad a szint lépéseknél. De ott nem látom, hogy mi a kül. a season és a season plusz között.Ja meg a fegyvereket érdemes fejleszteni? Jól látom, hogy ha költök rá csak a kiegészítőket kapom meg előbb? Tehát maga a fegyver nem javul?
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski #65 üzenetére
Biztosan. Csak tudod, hogy van ez hiszen megvetted. "De jó lenne ha nekem is lenne az a skin" etc....
-
Dorcsika
junior tag
válasz
DiamondBack #57 üzenetére
Ugyanígy vagyok
-
st3v3np3t3r
nagyúr
én a pc-s wot-ot ezért hagytam abba... az esetek 80%ban ammo rack robbanás miatt haltam meg, érdekes módon... aztán utána olvastam, hogy vannak textúra modok, hát köszönöm... így tényleg élvezhetetlen,elveszik a játékélményt mástól... hála istennek, a wot:blitz-be már van változtatás, a magyarosítás is nehezebben működik,mint korábban
még a botokat csak-csak elfogadja az ember, de az ellenfélnek vagy túl gyenge vagy túl profi, nagyon nagyon ritka ha egyenrangúra sikerül...
cod:m-ben remélem lesz balansz még a sorsolási algoritmusban, hogy a 10-12seket ne sorsolja össze 15-18sokkal, főleg ne úgy hogy a gyengébbik szintű játékosok csak 4en vannak,a magasabb szintűek 5en...van azért még mit csiszolni a játékon
-
Joccc07
addikt
Azoknak akik még nem érzik kezük alatt a játékot azoknak érdemes kipróbálni az AI módot. Ott is jár xp igaz csökkentett mennyisegben de jár.
Más: Battle pass-t megvette valaki? Érdemes vagy full hülyeség? Mennyire megoldható a tier100 nem no life playernek?
Csak azért mert ha megvan a tier100 akkor a következő Bp már ingyen van. Most 1 nap játék után vagyok tier15 talán. -
RoMix85
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #50 üzenetére
Én játszottam a pubg mobile-t emulátorral, több klienssel is kipróbáltam, amint betöltött a játék írta is hogy "emulator detected".Onnantól csak emusokkal volt a matchmaking. Egyébként volt hogy "room"-kat csináltunk,és oda csatlakozhatott bárki, de érdekes módon hiába volt a pc-s ellenfél, valahogy mégis egy mobilos klán nyert legtöbbször! Ne felejtsük el alapból vannak mindenféle célzás rásegítő algoritmusok, míg emunál ezeket kilövi nyilván. A mobilos kiegészítőkről nem is beszélve: triggerek ,gamepadek stb Ott is inkább a ténylegesen csaló (halhatatlan, aim-os, repkedő, hipergyors és még sorolhatnám)emberek miatt lett élvezhetetlen a game.
oriic: Így van, csak akkor még Tencent Gaming Buddy néven futott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r #58 üzenetére
"a pugb mobilnak tudtommal nincs "saját" pc emulátora)"
De van. Ugyanaz a Gameloop mint itt COD:Mobilnal. Kliensben ott is van hogy toltheto.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
a pugb mobilnak tudtommal nincs "saját" pc emulátora)de lesz okt.10-től már pubg lite) hanem egy virtuális gépen androidot futtatva játszanak és ilyenkor szerintem nem választja külön... amúgy elég a Nox Playert leszedni, az egy "android emulátor", ugyan úgy be lehet lépni google fiókkal és szinte bármilyen androidos játék játszható pc-n. csupán ennyi a differencia...
mondjuk wot:blitz esetében emulátor sem szükséges, ha win10et futtat valaki gépen, mert van win10re is,de a wg meg tudta oldani...
bár én annyira nem bíznék abban, hogy a cod:m esetében is elválasztja a mobil irányításos játékosokat a pc-sektől
-
DiamondBack
senior tag
Egyem szivüket egy google play fiók hozzáadást beletehettek volna, nincsen facebookom
-
Joccc07
addikt
válasz
Őszintén?
Pont lesz@rom, hogy csalás-e.Nekem otthon kényelmesebb gépen játszani mint mobilon.
Papíron a gépes nem játszik telefonos ellen.
Meg amúgy is, mi egy csapatban vagyunk.regener: Ezt megnézem ha hazaértem, köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r #54 üzenetére
Igen de itt a Tencent fele kliensrol van szo mint PUBG eseteben. Es ott sem jatszanak elvileg egyutt mobilosok az emulatorosokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"véleményem szerint,egy mobilra kiadott játék, pc emulátoron való futtatása csalás azokkal a játékosokkal szemben,akik mobilról játszanak, "
Nem játszanak a PC-sek a mobilosok ellen.
Közben PC-n bejutottam. Simán jól néz ki a cucc 1440p-ben.
-
Zicokuka
senior tag
Emulátoron sz 5307(asszem) hibára van valami megoldás ? Nem.lép be,sok próba után se.
-
regener
veterán
Ott a Prioritize Dedicated GPU kapcsolót kapcsoltam csak ki, anno a PUBG Mobilnál annak a kikapcsolása segített az FPS-en jótékonyan.
Ingame pedig High és kapcsold ki az effekteket amiket lehet állítani.
A menüben pedig 30FPS limit van, ami engem is zavar, de ez ilyen valószinűleg a futás energiaigényét csökkentendő fix dolog az akkuk kíméléséreKaptunk egy kis ajándékot a kimaradásért:
(#49) GhostPetya
A GL beállításainál Game menüpont alatt is felraktad 1080P-re?(#50) st3v3np3t3r
Ez a Tencent (aki a játékot is fejlesztette) által kiadott emulátor, külön sorolja a mobilosokat és az emusokat egymástól. -
st3v3np3t3r
nagyúr
véleményem szerint,egy mobilra kiadott játék, pc emulátoron való futtatása csalás azokkal a játékosokkal szemben,akik mobilról játszanak, mivel messze menően nagy előnyre tesz szert az aki pc emulátoron irányítja a játékot(wasd+egér) mint aki csak telefonon játszik...gyorsabb a mozgás, gyorsabb és hatékonyabb a célzás pc-n mint telefonon... remélem cod:m-ben is bevezetik ugyan az azt izolációt mint a wot:blitz-ben, hogy ki/be kapcsolható legyen, hogy csak azonos irányítással rendelkező játékosokkal sorsolja össze a játékosokat... sajnos ez az izoláció pubg:m-ből is hiányzik
meg egy kis balansz is hiányzik még nagyon... lvl10-12-es játékosok ellen besorsol lvl15-18as játékosokat? meg 3vs5 meg 4vs5 csoportleosztás? kicsit sem egyenlő a kűzdelem
-
KaitouP
nagyúr
HC CoD játékosként azért nem egy nagy cucc ez a CoD: Mobile, elég basic stuff, bár ha másik oldaláról nézem, akkor meg mint mobiljáték, elég pazar. Huawei Mate 20 Pro-n max beállításokkal remekül fut, ami egyedül kényelmetlen, az a touchscreen vezérlés, de ezt megoldja a kontroller, ha lesz hozzá mobiltartóm.
PC-n emuval is próbáltam, mert így lenne a legideálisabb, ha már hivatalos, de a megoldás egyszerűen borzalmas - vagy én nem találtam a megfelelő beállításokat valahol. A kliensben hiába van a monitorok maximális felbontása beállítva, a játék maga mégis olyan, mintha bőven az alatti felbontason futna, így meglehetősen homályos a game. A hangzás is low quality, de azt betudom a játék mobilos mivoltának. Lassabbak is a betöltések, mint a mobilomon, ami azért fura, mert bőven erős a PC-m.
Modern Warfare release-ig elmegy, utána meg már annyira úgy se szagol hozzá a többség.
-
macikos
addikt
Jó ez!
Ez és a Mario Kart most eléggé adja
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #45 üzenetére
köszi, de nekem még mindig azt írja hogy "csak olvasható"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
st3v3np3t3r #44 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, benéztem valamit, mostmár lehet szerkeszteni (de beirtalak amúgy).
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #43 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Spreadsheet linket is hozzáadtam, bárki által szerkeszthető, remélem nem fog elszabadulni a pokol.
Beküldöm igy akkor a modiknak. Köszi a visszajelzéseket.
@st3v3np3t3r: valószinűleg azért, mert a mentést valahova elmenti a tárhelyeden. Ha telót vált a játékos, akkor csak fogni fogja a fejét, hogy miért úszott a mentés.
Szerk. kért valami regisztrációt Guestben? Vagy bármilyen linkelési lehetőséget? Nem próbáltam még igy, de ha nem, akkor tuti csak belső tárhelyen valahol tárol egy ID-t.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #36 üzenetére
annyit hozzátennék, hogy felhőmentés nem csak facebook fiókkal lehetséges... én guest-ként játszok, letöröltem a játékot,majd újratelepítettem és nem veszett el a korábbi státuszom
CODM:st3v3np3t3rHUN
-
Joccc07
addikt
válasz
jonnyjoker01 #36 üzenetére
Javításra: Nem csak a Tencent jóvoltából hanem az Activision jóvoltából is. Play storeba az Activision a kiadó.
A nevem említését külön köszönöm.
Kellene egy publikus Google sheet at összefoglalóba ahova mindenki beirhatja a nevét mert klánból nem lehet barátként hozzáadni.
-
Imre9211
aktív tag
Nagyon fasza cucc
De ehhez kéne egy kontroller mer ez a tapizás nem az igazi.
Tudna esetleg ajánlani valaki telóhoz kontrollert? (Huawei P30 Pro)
-
pauliboy23
senior tag
Apple TV-n megy esetleg? Annyira nem volt időm ránézni.
-
regener
veterán
Nálam megy, miután írtam akkor indítottam el
Észrevétel: az új MW részben elég volt 2 tár AK (nem a 74u, a rendes 47) az ellenség UAV-jába, itt 3 után is még az égen volt, pedig még FMJ is rajta van...
(#36) jonnyjoker01:
Esetleg hogy PC letöltés: https://gameloop.fun/Viszont ajánlott egy 3D profilt csinálni az alapértelmezetten "D:\Program Files\txgameassistant\ui" mappákon belül lévő "AndroidEmulator.exe" és "AndroidRenderer.exe" fájloknak, Maximális teljesítmény-re állítva az Energiagazdálkodást, máskülönben 2D órajelen megy a videókártyád és hiába vágysz a max 60FPS-re, a közelében sem leszel.
-
jonnyjoker01
veterán
Vélemények? Valaki még hozzáadna valamit?
Más: a játék elkezdett valamit betöltögetni nekem, de mindig crashelt 5-6 %-nál. Kitöröltem az app gyorsitótárát, és igy működik már rendesen, éjjelig ezt fogom tolni
-
Imre9211
aktív tag
Elindult
Bár csak azért léptem ki hogy az aksit teljesítmény üzemmódba tegyem és megosszam veletek. Lehet most visszalépek megint besz@rik
De előbb elindult
-
regener
veterán
Ha valaki gépen tolja emuval vegyen fel, elidőzök amíg kijön az MW.
Az itteni nicknevem egyezik a játékon belülivel. -
mg1992mg
őstag
Visszatérős..
Amúgy elsőre nem rossz, tetszett, még ha csak botok ellen is volt. Remélhetőleg hamar megoldják a problémát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #28 üzenetére
Yup, épp linkelni akartam, hogy másnál is van indítási/update hiba. [link]
-
törölt tag
Udv. Az mitol van,hogy iPhone XR-n van meg 23GB szabad helyem es azt irja,hogy nincs eleg tarhelyem?
-
jonnyjoker01
veterán
Tudnak az indítási hibáról: link
-
Imre9211
aktív tag
Hát ez még mindig meg van pusztulatosodva
-
Jumbozorz
senior tag
Sniper beállítottságú vagyok. Nem ér hátrány ha ezt a típusú játékstílust fogom gyakorolni a játékban ugye? Mármint nem nagyon akarok fegyvert váltogatni ilyesmi...
-
@rglaaf
veterán
válasz
markknight #24 üzenetére
Itt se jobb a helyzet
-
markknight
veterán
Se iPaden se iPhoneon nem megy. Pedig most pont kedvem lenne tolni vele
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van akinél előjött hiba, hogy induláskor az update mindig errort dob?
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17 üzenetére
kesobb perkkel tudsz fel venni ammot hullakbol
-
@rglaaf
veterán
válasz
st3v3np3t3r #17 üzenetére
Tisztára mint a "nagy"codba perkek, loadout stb minden megvan
Dom dem viszont kár hogy nincs viszobt van s&d -
KaitouP
nagyúr
Üdv mindenkinek.
-
@rglaaf
veterán
Nem megy a célzás szaladgálj bökővel iszonyat mennyit le lehet késelni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Rendszerkövetelmény:
Minimum Requirement to Play Call of Duty Mobile:Android: the minimum requirement will be Sat least Snapdragon 625, Adreno 506 and 3 GB of RAM. In this configuration, the game can run in the average setting at 30 FPS. For best results, just have a more current chipset.
iOS: the minimum requirement will be an iPhone 6. It is worth remembering that in this device, the game will run with graphics at least and below 30 FPS. For best results (60fps) you need to have at least iPhone 7 or higher.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13 üzenetére
nincs mit
akkor érthető... de amúgy vicc, hogy nem készültek ekkora rohamra... amúgy szerintem jóra sikerült,bár egy ea account vagy google play accounk linkelés is elférhetett volna benne...
-
@rglaaf
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1 üzenetére
Köszi👍
Pár körönként lehal minden ugy nez ki sokan ráugrottak a gémre -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
nem kell szerkeszteni az első hsz-t, csinálsz egy logout blogban egy témaösszefoglalót, majd azt egy moderátorral kell téma összefoglalónak beilleszteni... aztán ha lesz topik gazda, akkor ő majd tudja szerkeszteni moderátor nélkül is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
Nem kell semmi extra:
Cím
alatta a kép amit linkelt kollega (Kép felett legyen a cím mindenképp)
alatta kis leírás a játékról, hogy milyen modok vannak benne, meg amúgy is micsoda ez a cucc
alatta letöltési linkek Apple Store-hoz és Google Play-hez.Esetleg egy trailer link, hogy tudja a nép mi is ez. Csak hogy kis formája legyen a topiknk.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3 üzenetére
képpel nem kezdődhet téma összefoglaló,sajnos
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1 üzenetére
köszönjük
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor mindegy.
Leiras, letoltesi linkek legyenek azert pls az ujoncok miatt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3 üzenetére
Azt hogy kéne?
Ez az első topik amit regisztrációm óta nyitottam
-
Imre9211
aktív tag
Köszi.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok,
Létrehoztam ezt a topikot, hogy ne floodoljuk szét az android játékok topikot. Jöhet ide minden, ami COD:M.
Kis infó: jelenleg haldokolnak a szerverek, nem az ön készülékében van a hiba, ha próbáltok belépni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest