Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
en is kileptem a prohardver klanbol. Meg a jatekot is abba hagytam.
Nektek jo jatekot! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #195 üzenetére
Battlepass season mission vagy miatököm (nem weekly, nem daily hanem folyamatosan aktív, kb 400 BP-ért).
Más: Nekem már az ilyen meccsekből van elegem...
Konkrétan annyi az egész, hogy melyik csapat tud gyorsabban/több BOT-ot farmolni, szinte egyáltalán nem az ügyességről szól. Ha nem lesz opció arra, hogy kiszedjük a botokat, lehet hamar abba fogom hagyni a játékot, mert egyrészt unalmas, másrészt például ezt a meccset is könnyeben lehoztam volna 1v5-ben, mint botokkal, mert feedelnek mint az állat.
-
Cicafiúka
újonc
Kipróbáltam a battle royal módot de nekem nem tetszik. Ha br akkor inkább pubg-zek de a szokásos cod-os módok nagyon jók!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
jonnyjoker01 #194 üzenetére
Hogy mennyi gondod van
-
Delerium
senior tag
válasz
Player vs AI-ban is számol vagy ott nem?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sniper küldetés? Az melyik? 😲
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tetszik, hogy szinkronizálja a játék az érzékenységet PC és telefon között
PC-n tegnap farmoltam a 400 LMG, sniper és 8000 kill battlepass küldetéseket, ma gondoltam rankedezek és az fogatott az első mecsben, hogy PC-s alacsony érzékenység szinkronizálódott, gyorsan állítgathattam meccs közben
-
Delerium
senior tag
Silver rankednél csak dominationt lehet játszani? Átverve érzem magam, nem szeretem
-
Ferenczi Áko
addikt
Na laptopon játszottam "sima" match-et, legalább volt egy kis sikerélmény, nem csak engem öltek meg
-
Ferenczi Áko
addikt
Egyébként jár valami előnnyel ha egy klánban vagyok? Az Asphalt 9-nél értettem, de itt nem igazán
-
smokin
tag
Amúgy nem lenne jobb mondjuk egy discord szerveren beszélgetni,mint itt?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Prohardver klánból dobjatok ki, hogy legyen helye másnak. Abbahagytam a játékot. ING: Foxzor.
További jó játékot! -
Cicafiúka
újonc
Beférnék én is valamelyik klánba?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gergo5991 #173 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, annyi a látványos különbség, hogy rankedben nincsenek botok, míg a sima matchmakingben vannak. A másik, hogy rankedben rang szerint válogat embereket, míg sima matchmakingben szint szerint és így lehetnek olyanok is, akik már sokkal előrébb vannak perkek és skillek tekintetében, csak most kezdenek el rankedezni. Továbbá ha előrébb vagy rangban akkor értelemszerűen jobb játékosok ellen fog berakni a játék.
Még egy, legtöbben tableten claw-olnak ami azt jelenti, hogy több, mint két ujjal játszanak, emiatt sokkal jobban tudnak célozni, mozogni. M+K használat nem támogatott a játékban.
-
gergo5991
őstag
válasz
Ferenczi Áko #172 üzenetére
rankedon olyan emberek játszanak akik ipad-re / tabletra egeret billentyüt kötnek és ugy kb 20x könyebb a game, vagy esetleg controllert
héten tervezek én is csak emiatt venni bt-ot egeret és billt -
Ferenczi Áko
addikt
Sima mach-ben elég jól teljesítek, de ranked mach az látványosan nehezebb.. Miért?
-
gergo5991
őstag
válasz
jonnyjoker01 #170 üzenetére
Olyan problemam lenne meg, jo par kor ota nem enged granatot dobni a jatek
-
gergo5991
őstag
válasz
jonnyjoker01 #168 üzenetére
nem mutatja
-
gergo5991
őstag
nemtudjatok lehet tobbfee layoutot betenni kezelesugyileg? Ami iphonen jo az az ipadsn nem, de meg ipadre kalibralom be akkor meg telefonon csuszik el a loves futas meg minden..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #160 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Csokishurka #163 üzenetére
Az első pár meccs az elég light
-
Csokishurka
őstag
válasz
Ferenczi Áko #162 üzenetére
Hehe Köszi
(Játékban egyébként Csokibacsi néven vagyok)
Egy kérdés a BR módban vannak botok? Főleg az elején értem.
Tegnap toltam 3-at abből kettő 1 meg egy 2 helyezet. Pedig elég sügér vagyok mobilos fps játékokhoz. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Csokishurka #161 üzenetére
Szerintem be lesz ide írva a csoportba, de akkor stipi-stop CSOKISHURKA kollégának egy helyért
-
Csokishurka
őstag
válasz
Ferenczi Áko #159 üzenetére
Rendben akkor várok
Szóljatok már ha megvan a +5 fő hely. -
Ferenczi Áko
addikt
Végre be tudtam jelentkezni laptopon, toltam egy meccset.. 1 ölés és kb 10 halál. Maradok a telefonnál
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Csokishurka #157 üzenetére
Szerintem várj, mert toljuk rendesen, és akkor +5 főt fel tudunk venni!
-
Joccc07
addikt
válasz
Csokishurka #157 üzenetére
Lehet bővíteni csak sokat kell hozzá játszani. Szintlépésenként ad +5 helyet. 12500 activity pont kell a második szinthez. 4400 pontnál jár a klán. 6 pontot ad egy befejezett MP meccsért például.
-
Csokishurka
őstag
válasz
vodrosjozsi #154 üzenetére
Mi a clan neve? Csatlakoznék én is.
Szerk. Bocsi megtaláltam
Szerk2. Tele vanLehet bővíteni a létszám limitet vagy esetleg csináljak egy Prohardver 2. clánt?
-
Imre9211
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #155 üzenetére
Mi a neved a játékban? Had lőjelek halomra kiskakas
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
jonnyjoker01 #152 üzenetére
2 meccs alatt egy szintugrás megvan, 22es vagyok, szal 30ig elmegyek holnap az tuti
-
gergo5991
őstag
sziasztok, valaki tud magyar klánt amiben elférnék?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wjbhbdux #149 üzenetére
Rankedezz, ott nem lesznek botok.
A legerősebb fegyver jelenleg a battlepass 100-as rewardja, amit ingyenes játékosok is megkapnak, már ha eljutnak 100-ig
A boltban vehető fegyvereket szintlépéssel is fel lehet oldani, a fizetős perkek pedig minimális előnyt nyújtanak csak, szerintem nem p2w.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van a játékhoz valamiféle GFX Tool? Sajnos a telómnak csak a Medium graf van meg engedve. Lehet esetleg vagyok felül írni mint a Pubg mobilban? Köszönöm.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
jonnyjoker01 #130 üzenetére
Nekem level 10 körül elfogyott a türelmem a botozással, a BR-t még megnéztem de ez így nem élvezetes. Inkább felrakom valamelyik régi részt minthogy ezzel szívjak, magas szinten úgyis pay2win lesz (ha mar nem, akkor holnap, activision.)
-
akooos
veterán
Nálam 4 óra 24 perc mobilnet alatt zabált 72,74 mega adatot, úgyhogy egyáltalán nem veszélyes.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jonnyjoker01 #143 üzenetére
Igen, igen!
-
smokin
tag
A játékos táblában a neveket kiírja be?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
vodrosjozsi #136 üzenetére
Oda már nem mert betelt
-
smokin
tag
Hali srácok!
Tolom én is mint a lopott biciklit,ha valakit érdekel akkor az Immortal Forces klánban még van bőszen hely.
-
Dorcsika
junior tag
Bocs a dupláért! A profil képem még most sem jelenik meg a játékban. :/ A facebook-ban kéne valamit beállítanom?
-
jonnyjoker01
veterán
Crashelt a játék amikor elkezdtem lőni egy random faszira, azóta el sem indul
Párszor próbáltam belépni, de meguntam hogy folyton kidob belépéskor ezért inkább a beadandómat csináltam egyik kolistársammal
Most végeztünk, eszek aztán próbálkozok újra, lefekvés előtt egy pár órát játszani szeretnék még@wjhbdbux (remélem jól írtam le
)
Azok botok akarnak lenni, amíg alacsony szintű vagy, lesz egy pár a lobbyban (ranked veterán felett nincs, BR-ben nem tudom hogy van, de ott is töltik a lobbit botokkal, normalis meccsben pedig 29 szintnél már nem látok botokat).
-
wjbhbdux
veterán
Hát nem szoktam mobilos játékokhoz nyúlni, de megnéztem ha már ilyen nagy név.. CoD-hoz nyilván nincs köze, nemtom milyen hasonló mobil FPS-ek vannak de gondolom abból reskineltek valamit és átvették pár ismert pálya alaprajzát.
szerintem az nem lehet igaz, hogy a gameloop-al nem rak össze mobilos játékosokkal, mert én ilyen ordas f*szlámákat nem henteltem az elmúlt évtizedben
Úgy tűnt hogy semmi régiós matchmaking nincs, mindenféle arab, orosz, ázsiai nevek bekeverve, olyan érzésre a ping mint régen amikor dialuppal CSztünk.a trappolás olyan hangos már távolról, fejhallgató = wallhack kb.
-
Joccc07
addikt
válasz
jonnyjoker01 #103 üzenetére
Hova tűntél? Kifagyott vagy offoltad? Azért én megnyertem kettőnk helyett is.
Más: A klán betelt.
-
mg1992mg
őstag
válasz
st3v3np3t3r #50 üzenetére
PC-s emulátoron játszókat nem dob össze mobilossal.Nvm, nem vettem észre, hogy tegnapi komment
-
Ferenczi Áko
addikt
Bár bejelentkezni nem enged.. A Facebbok login után ezt írja: Connection terminated, please reconnect (0, 100004)
guest-kén megy a játék..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #117 üzenetére
Gameloop-ot használjuk amit hivatalosan lehet leszedni. Ahogy látom te más programmal játszol.
-
Joccc07
addikt
válasz
Ferenczi Áko #117 üzenetére
Ez mi ez?
Nekem nem is így néz ki. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #114 üzenetére
PC-s emulator beállításai.
-
RoMix85
aktív tag
Ramnál nem jobb a 4gb? Az a max beállítható... Érdekes hogy nekem pl hogy a game fülnél a 1080p választható, pedig pubgm-nál 2k is lehetett. Ez most inaktív. Gép elég hozzá, ötlet?!
Többiek: Ha túl könnyűnek találjátok a multit, lehet menni rankedet, kicsit másabb
Amíg sima multit tolom,20-30 kill,rankednél 10-et ha ölök, és többször halok
-
Dorcsika
junior tag
Csináltam egy fész profilt a játék miatt. Azt hogy tudom beállítani hogy a profilképem a játékban is megjelenjen?
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok
Van még hely a klánba? Mennék én is
De nem tudom pontosan hogy megy ez
Elég sokat tolom de jó lenne egy fasza közösségben
Amúgy Szalonnalebeny a szoldzsöröm neveLövök mindenre ami mozog(nem, nem friendly fire
)
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
láma kérdés, nevet hol tudom átírni?
-
vodrosjozsi
addikt
Ha Discord-on fent vagyok akkor ide nyugodtan csatlakozhattok.
[link]
Játék közben kicsit könnyebb iitt írni mint pH-n.
Of course Prohardver a discord szerver neve -
Dorcsika
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #101 üzenetére
Ne is rakják egybe őket.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
jonnyjoker01 #103 üzenetére
Nekem eddig nem volt. Mondjuk ki se léptem belőle
-
jonnyjoker01
veterán
Nektek szokott crashelni induláskor a játék? Nekem kell 3-4 indítás, hogy elinduljon
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #100 üzenetére
Nem baj, én úgy élvezem a játékot ha sz.rrá vernek
-
jonnyjoker01
veterán
Most olvastam egy cikket, hogy nincs hivatalos kontroller támogatás mert nincs elég kontrolleres játékos, hogy külön matchmakingjük legyen és az érintőkijelzősökkel nem akarják egyberakni őket
@regener: én is arra gondoltam, de nekem nem égett a testük spawn protection alatt
Botok ellen most kipróbáltam és csak akkor kezdtek el égni, amikor elmúlt a spawn protection, szerintem véd a passzív lángok ellen is. Nem tudom neked hogy jött össze
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest