Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
nitro16 #1299 üzenetére
Felveszlek majd friendnek. Általában 20-21:00 után szoktam játszani. Mikrofont viszont nem használok, mert a gyerkőc (18 hónapos) egy szobában alszik ilyenkor és máshol meg gyenge a WiFi jel. Ranked meccsre jöhetne még pár ember, mert a random emberek elég gyengék.
A fegyvereknél viszont most jól jött a buff az RUS74u, MSMC és a Chicomra, mert rájuk fért. De ahogy írod kár állandóan változtatni. Lenne mindegyik fegyvernek egyedi kezelési tulajdonsága és maradna úgy állandóan. Csak a sok hülyegyerek telesírja a resdittet és butítanak akkor. Az S36 is ezért lett jóval gyengébb régóta. Sok S36 camper bújkált a sarokban.
-
nitro16
senior tag
válasz
Delerium #1295 üzenetére
Szerintem meg baromi szar lett.
Eddig olyan hiba volt csak nálam, hogy random kidobott ez is idegesítő volt, illetve néha elment a hang majd vissza is jött. Most lagg a szervereknél, elmegy játék közbe a hang és vissza sem jön... teljesen be kell zárnom a játékot és újra vissza lépni, hogy legyen újra. Fegyvereknél megint az erősítés/ gyengítés borzalom lett, nem értem miért nem lehetett úgy hagyni ahogy volt az elején és kész, ezzel kb mintha minden egyes szezonnál meg kellene tanulni újra játszani a játékkal.
Ez a szétbontott event rész is vicc szerintem, mert ugye sorba kell haladni és csak úgy tudod feloldani egymás után (gondolom azért tették így, hogy több ideig tartson) de akkor lett volna olyan, hogy oké sorba kell feloldani, de ha már 50 embert kilőttem sniperrel akkor számolja ott is de csak feloldani akkor engedje amikor oda értem. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne.
Battle royale résznél a nomad skin elég jó, viszont érdekes lesz majd megcsinálni a top10-be kerülést, úgy hogy nem szabad ölni embert. (Majd repkedek helikopterrel végig szerintem)
Locus megvolt már így az nem volt lényeg, pharo szerintem elég gyenge, outlaw sniper egész jó, legalább adhattak volna ha eléri az ember az 50 szintet a battle pass-ba valami jó fegyót de csak átdolgozott msmc-van. Vagy akkor store-ba 20k-t valami jó fegyvert lehessen venni, de oda is csak m4 jade került...
Ami jól néz ki még az a samurai skin, az kellene is de nem akarok elnyomni rá rengeteg cp-t aztán meg se kapom....
Fall-N: Tdm-nél én is kerestem csak, hogy használja valaki már de sehol semmi, azt ajánlom, hogy játszál domination matchet és ott egy kör alatt akár meg is lehet szerezni. (Nekem ott egy kör alatt meglett).
Más: Elkezdtem a championshipet tegnap első kör meg is van, aki játszik rendszeresen és lenne kedve ranked, meg battle royal-t is nyomni az legyen oly kedves és vegyen fel ismerősnek, nevem alúl megtalálható. köszi
-
Delerium
senior tag
-
Magnat
veterán
Üdv,
BR-ben ha leguggolva megyek, akkor lát az ellenség a radaron ha a közelében vagyok?
-
Delerium
senior tag
Talán az eddigi legjobb szezon kezdés a mostani, bár én teljesen f2p vagyok, de annyi tartalom került ma be, hogy nem győzöm csinálni. Sokkal jobb így, hogy nem kell mindenféle hülye cselendzseket csinálni azért, hogy kapd a XP-t. Nem vették ki teljesen, de végre nem az van, hogy kaptál érte 80XP-t hanem van mögötte tartalom. Ingyen Locus, ingyen rare karakter, ingyen Pharo és még sorolhatnám. Most kitett magáért az Activision, a szerverek is stabilak(egyelőre).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #1290 üzenetére
Nem nézted be, ez az érintőképernyő technológiájának hibája, ami tipustól függ milyen mértékben jelenik meg. Az én telefonom érintőpanele 180hz-es (Xiaomi Mi 9T Pro) igy minimálisan jelentkezik ez a probléma, de jelen van akkor is, nagyon apró mozdulatoknál akadozva ugrik egyet, nem folyamatosan sima mint pl. egér esetén.
-
nitro16
senior tag
A HVK-30 meg a KN44-t is meg lehetett szerezni challange-be szóval sima ügy. De tény, hogy sok cumó van ami battle pass-ba van, én azt mondom aki teheti vegye meg egyszer 3500 HUF-t a 800 CP-t és abból 560 megy a battle pass feloldására majd ha végig nyomja 50 szintig akkor megint lesz 800 CP így minden hónapba meg tudja ezt csinálni....
Az ilyen láda nyítogatás pakokkat meg hanyagolni kell, hogy ne ússzon el a CP mert úgyse a jó fegyver vagy a fasza skint kapod.
+1 Én a ranked matchet általában a fegyóig szoktam elvinni, aztán hanyagolom mert általában a csapat legtöbbször béna(random emberkékkel).... Battle royalt meg maxolom.
Championshipre jelentkezet valaki innen?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1286 üzenetére
Lehet az a baj, hogy én sem értem...
A lényeg, hogy néha mintha nem érzékelné a játék, hogy mozgatom az ujjam. Tehát kicsit balra húzom az ujjam és állok egy helybe... ezért gondoltam, hogy, ha érzékenyebb akkor minimális mozdítás hatására is oldalra lép. De sztem akkor valamit benéztem, mindegy, azért köszönöm! -
Delerium
senior tag
Én speciel egyik fegyveremen sem használok skint, nem szeretem ha csillivilli meg hupilila csíkos. Tudnék válogatni, de nekem egy fegyver legyen fegyver, most az, hogy elbukok valami plusz statot(éledésnél gyorsabb futás, plusz 1 golyó a tárban stb) nem hat meg. Az OP fegyverek úgyis havonta változnak, hol az ASM10, hol az S36. Nagyon régóta szinte csak a RUS-t használom.
-
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1279 üzenetére
Az a baj, hogy a játék egy skingyűjtős móka manapság. Ugyanaz a fegyver (AK47, M4, LK, PDW stb.) szerezhető meg eltérő skinnel. Arra vigyáznak, hogy a használhatóbb fegyverek csak megvehetőek legyenek. Ezért nincs HVK-30, GKS, KN44 ugyanúgy tolva, mint a többi alap fegyver.
A profik által használt MSMC, UL sincs annyira tolva inkább vegyék meg a bundlet.
-
Magnat
veterán
A Trickster nevű hókuszpókusz csak Premium Passal elérhető v hogyan lehet megszerezni?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #1282 üzenetére
Az a baj nem értem a kérdést. Az érzékenységet a sensitivity fülön tudod állítani a beállításokban. Ha talán a touch accelerationról beszélsz, az legfelül lesz. Az, hogyha minimálisan mozdítod az ujjad is érzékelje rendesen, az érintőpanel frissítési rátájától függ (touch sampling rate) ami hardveres dolog, típusfüggő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #1278 üzenetére
Ja, és nem xda hanem xdk
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #1265 üzenetére
Ezt nem tudja senki?
-
jonnyjoker01
veterán
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1278 üzenetére
Valószínűleg sokan beleuntak már a játékba, meg egy mobil játékot annyira nem is lehet komolyan venni mint a PC-s vagy konzolos mulikat. Hiába jön a tournament, már sokkal kevesebben lehetnek a játékosok mint mondjuk 1 hónapja, bár talán most a járvány miatt ez nem igaz. Átvettem a helyed, de én sem vagyok túl aktív mostanában, nem volt semmi cél a játékban, ranked annyira nem vonz, ahhoz én béna vagyok max pro 1 voltam. Az új seasont várom kicsit, ez a kovboj téma tetszik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Compaqt #1277 üzenetére
1.5 óta CS-ztem aktívan. 3 éve hagytam abba a CS-t, pedig a GO-t imádtam. Annó még Óbudán az XDA-s srácokkal, köztük Dozerral Lan-ozni jártunk. Valóban így kellene játszani, de én már nem veszem ennyire komolyan. Megöregedtem már. Játszok napi 1-2 órát kikapcsolódásra. Master II-be vagyok most is, full soloban. Azért lehet haladni egyedül is, csak kell néha egy xanax.
Klánból kiléptem, Albaregia az új master. -
MikeWazowski
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #1264 üzenetére
Sajnos emiatt léptem ki. Kellene csinálni egy olyat ahol nem csak innen vannak emberek ranked meccshez. A klánnak így semmi jelentősége, mert nem játszik senki egymással, meg sajnos az a hátránya, hogy ha nincs szint limit akkor sok alkalmi játékos is van a klánban akik lehúzzák az egészet.
Az is baromi bosszantó, hogy megrekedtem Elite IV szinten, mert random teammates-szel majdnem hogy csak veszíteni lehet. Így már biztos nem lesz meg sem a Pro I, sem a Master I és az utána járó fegyverek sem.
-
nagyesz13
csendes tag
válasz
MikeWazowski #1264 üzenetére
Köszi a felvételt. Egyik számteches jóbarátom is beszállna a klánba. Esetleg az egyik low poer inaktív ember helyére beszálhatna?
-
ericdrawen74
senior tag
A gameloop-ot használom az ultra hd 2k-t miért nem lehet beállítani? gtx 1060 a minimum az enyém gtx 1070.
-
MikeWazowski
veterán
Azt egyébként hol lehet beállítani, hogy milyen érzékeny legyen a mozgás? Hogy mikor csak 1 mm-t mozgatom az ujjam is teljes sebességgel mozogjon? Rémlik, hogy valahol régebben állítottam, de most sehol nem találom.
-
nagyesz13
csendes tag
Sziasztok!
Jelentkeztem a Prohardver Cod mobile csoportba. Adamakovacs néven. Nem tudtam megnézni, hogy hányadik helyen van a klán, eléggé úgy nézem sokan inaktívak. Min den esetre megnézném a dolgot.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ericdrawen74 #1253 üzenetére
Aha, akkor csak a developerektől függ mikor lesz javítva, nincs rá fix. Redditen minden héten elmondja a community manager, hogy nem tudják hogy mi okozza ezt a bugot, úgyhogy szerintem nem lesz egyhamar javítva.
Szerk.: a tegnapi community update-ben listázzák újra ezt a hibát többek közt, és ennyit írnak róla:
"Of course, there are plenty of fixes on the way in the next update and you’ll be able to see that in the next community update, which will feature the full patch notes, or in-game."
Szóval jövőhéten tudjuk meg, hogy javították-e, nem mondott most semmi konkrétumot.
@Compaqt: én medium-on játszottam, az tökéletes kompetitív nézőpontból, high és afelett van egy fura "porzó" effekt amikor a golyó nekicsapódik valaminek (ami nem ember), és az már rontja a láthatóságot. Van előnye meg hátránya is a low-on való játszásnak, néhány modell nem tölt be a játékostól távolabb, ami növeli a láthatóságot, viszont ha az ellenség valami furcsa pozícióban van fedezék mögött néhány helyen csak a piros fényeket tölti be és a karaktermodellt nem, viszont ez elég ritka (ez is egy bug, ami megjelenés óta a játékban van egyébként, csak hogy panaszkodjak még egy sort
).
@Barell: van Prohardver klán (karakterre pontosan ez a neve: "Prohardver")
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Csapathoz csatlakoznék, kicsit unalmas némán össze vissza rohangáló társakkal játszani! :)
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1252 üzenetére
Szia!
Teljesen elsötétül a kép a játékot újra kell indítanom. Az android 9-nél nem volt ilyen problémám egyszer sem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
ericdrawen74 #1250 üzenetére
Elsötétül alatt mit értesz? Leveszi a fényerőt? Vagy full fekete lesz a kép? Utóbbi egy ismert bug megjelenés óta de még nem sikerült kijavítaniuk.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1249 üzenetére
Köszi!
-
ericdrawen74
senior tag
Üdv!
Van egy Galaxy A70-em és amióta Android 10-re frissített, jàték alatt rendszeresen elsötétül a képernyő. Talàlkozott valaki hasonló problémával? Ha igen, tud rá valamilyen megoldást? -
jonnyjoker01
veterán
A botoknak egy meccsben hasonló szintjeik vannak (max 1-2 szint eltérés egymás között). A két 67-es az bot, fedefendy és gaquilino valószínűleg együtt játszanak (mind2 neve full nagybetűs és mindketten fb profilképet használnak, plusz ilyen alacsony szintű csak úgy kerülhet veled meccsbe, ha magasabb szintűvel van partyban).
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1238 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Compaqt #1242 üzenetére
Menj egy bot meccsbe, kényelmesen fogd meg a telefont és húzd el a "néző" ujjadat (bal hüvelyk?) a képernyő széle felé. A lényeg hogy ezzel a swype-al 180 fokos fordulatot tudj tenni könnyen (tehát nem feszengve átnyúlni a kijelző túloldalára, csak egy kényelmes simítás). Look & Firing sens legyen ugyanaz, hogy jobban fejlődjön a muscle memory. Aim acceleration legyen kikapcsolva. [Ez a videó jól elmagyarázza, én nem nagyon tudok magyarul beszélni
]
Ezután [ezzel a kalkulátorral] számítsd ki a többi sensit, ezzel kb 1:1 távolságot kell megtennie az ujjadnak minden scope-al, könnyen "memorizálja" a mozdulatsort.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1233 üzenetére
Egyébként én azért is nyomok néha az unrankedet mert lazítani teljesen jó, valamint össze akarok már hozni egy atomot...
de még nem sikerült.
-
Fall-N
veterán
válasz
Az a baj, hogy az sem lenne jó mert akkor az lenne a baj a gyengébb játékosoknak, hogy erős ellenfél van és túl sokat lőnék le őket.
-
Magnat
veterán
válasz
Világos, csak akkor meg az ok okozatból hiányzik egy lépcső: azért botok, mert túl kicsi a rankjük, amit meg onnan tudni, hogy nincs avatarkeretük ...
-
jonnyjoker01
veterán
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1228 üzenetére
Avatar keretük sztem nem azért van mert botok, hanem mert az csak bizonyos rank fölött elérhető (persze ettől még lehetnek azok)
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1233 üzenetére
Egyetértek. Érdemesebb klánt alapítani és csoportosan játszani rankedet. Én is pár magyarral toltam, de ők nem minden nap játszanak.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1223 üzenetére
Én is soknak tartom, de most az egyszer megvettem ezt. Több bundle-t nem veszek.
Botok: Ezért célszerű ranked meccset játszani. Nem véletlenül nehezebb. Persze lehet lazítani párszor, de így oda a kihívás. Meg a béna botok miatt könnyen lehet veszíteni.
Fegyverek: De volt egy-két pay2win fegyver. Ilyen volt a kizárólag megvehető Man O War és a HBrA3 fegyver. Utóbbi elég erős.
Teszt szetverről: Ez az új vadnyugati BP nem tudom milyen lesz (Ghost vadnyugati skin, Saloon pálya) de nekem annyira nem jön be. A Capture the flag sem egy nagy szám. A megszerezhető fegyverekre leszek kíváncsi.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #1232 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy erősen virít nálam a nosztalgiafaktor gyerekkoromból (COD 1, 2, MW1) és összehasonlítva a botok miatt élettelennek érzem az unranked meccseket. Ha éppen nem úgy viselkednek mint egy spinbot, akkor teljesen kiszámíthatóak, minden meccs ugyanúgy zajlik. Unalmas az egész.
Az egész csak a játékosok manipulációja miatt lett belerakva, hogy mindenki úgy érezhesse, hogy ő a király, ami miatt nő az esélye, hogy hosszútávú játékos lesz belőle, amivel nő az esélye, hogy költ a játékban.
Azért az a neve a játék kategóriájának, hogy Multiplayer, mert elő emberekkel együtt/ellen lehet játszani. De ez az egész egy nagy kamu és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a botok minél élethűebbek legyenek.
Mindegy elengedem, nagyon idegesít ez a téma és utálom, hogy ebbe az irányba halad a fejlesztés. A mostani season update "javította" a ranked matchmakinget is, és solo queue-ba mindig úgy rakja össze az embereket, hogy 2-3 jobb játékos, 3-2 rosszabb (rejtett MMR rendszer alapján). Teljesen ugyanaz ahogy egy rendes public match van összerakva a botokkal. Nem 5 v 5 ugyanolyan képességű játékos. Azt max premade csapattal lehet elérni.
-
-
T. I.
senior tag
válasz
Én a hivatalos megjelenés óta játszom, de már 2-3hét után rájön az ember legalább a meccs végi statból, hogy ki volt bot és ki élő player.
Engem az bosszant, és főleg szezon elején volt ilyen, hogy rendre sima MP-ben kétféle meccs volt csak. 3-4 kör taknyosra szop@tás overskilled enemy által, utána 1 kör, úgy, hogy 2-3 igazi teammate plusz 2-3 bot vs 5 bot enemy. Ekkor jöttek az ilyen 50-5 eredmények FL-ban. Olyan,mintha a meccsméking ezzel a sz@rsággal akart volna kompenzálni. Nem volt nagy élmény egyik verzió sem. Most viszont sok a kiélezett meccsem,ami sokkal jobb mint a sima win. -
Fr0z3n
őstag
válasz
A pélóba, már kezdtem az hinni hogy jól játszok
-
jonnyjoker01
veterán
Sajnos el kell keserítselek, ezek mind botok voltak (a csapattársaid és az enemyk is). Az új update-el megnövelték a botok számát és szigorítták a publikus meccsekben a játékosok közötti skill különbséget, ha a játék nem talál a saját szintedhez mért csapattársakat és ellenfeleket, bot lobbikba rak be.
Onnan lehet észrevenni (legalábbis a kép alapján), hogy nincsen avatar kerete egyik karakternek se (plusz a neveket is felismerem, angrycockROACH, MONstaSTOMPa és TormentedSoulz ikonikus bot nevek, sokszor találkozok velül publikus meccsben).
Játék közben a mozgásukon lehet kifigyelni, meg a killcamen, hogy ölnek meg (általában a tested köré kiválaszt egy pontot, és odarántja a fegyvert tökéletesen (mozgást is követve), lő egy picit a levegőbe melléd, majd kilép célzási módból és vissza, ekkor már tökéletesen a testeden lesz a célkereszt és pillanat alatt megöl. Általában ha észrevesz egy bot és viszonylag közel áll hozzád, akkor csúszik vagy ugrik egyet automatikusan. Ha eközben ölne meg, akkor látszik a killcamen, hogy csúszás/ugrás közben is tökéletes pontossággal lő, mozgást mértani pontossággal követve.
-
Fall-N
veterán
válasz
Compaqt #1202 üzenetére
Nem a GKS sokkal erősebb. Sőt én távolról is simán kilövöm az ellent, ezért 90 %-ban azt használom. Nagyobb pályákra meg DL-Q33 vagy az AK47 - Steel Blue + Tactical Scoop.
A netkód meg tényleg takony. Sokszor kell várni a respawnra, mert belassul a játék. Ez taktikai játékoknál rohadt irritáló, mert minél előbb kéne haladni előre ha kilőttek.
Más: Amúgy sem lesz jó irányú a játék fejlesztése. Én ma telepítettem fel a beta CoDM-et, és át lesz alakítva a BP és a Season Pass rendszere, ahogy az eventek.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1200 üzenetére
Nem mindenkinek elérhető, de nekem is egy ideje váltotta a lucky draw-okat és a crate-eket a bundle. A nagyobbak 2100-2400 CP-k (ami Forintosítva, 8990 Ft egy 2000 CP + ad mellé 400-at, így pont futja). Itt garantáltan megkapod a pakkot, nem a szerencsére bízza, hogy hány CP-be kerül a fegyver, vagy hanyadik láda nyitogatás után dob,üha egyáltalán dob is valami értelmeset. Nekem például a Battle Pass alatt nem sikerült megszerezni az Arctic .50 - Steel Blue-t, az előzőben is lemaradtam az LK24 - Vikingről.
A GKS - Tactical Unicorn is így lett meg. Baromi erős fegyver és jópofa, mégha nem is túl férfias a kinézete.
Idővel ha bejön az Activisonnek a Bundle dolog akkor váltja a nem túl olcsó láda és szerencsekerék rendszert. Jelenleg nem mindenkinek elérhető, elég beleolvasni a redditen.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1215 üzenetére
Köszi, na majd figyelem akkor a színeket!
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1212 üzenetére
Ennyi féle tár van BR-ben? Soha nem láttam és soha nem is volt különböző tárkapacitásom mint 20-30-40...
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1208 üzenetére
Eddig innen Jonnynak és neked draw van meg crate, nekem bundle, azok saját képek. Nem tudom mi alapján osztották el, ha még a régiók sem stimmelnek. Írtak olyat is, hogy reggel még volt, délután már nem, vagy épp csak 1-2 volt.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1210 üzenetére
Ugyanarról a fegyverről van szó természetesen, M4, M16, AK117, ASM10, Type 25, AK47 mind 20-as tárral jönnek alapban és lesz belőlük 30-as vagy 40-es. Én színben nem láttam difit, heavy magnak hívja mindet, de akkor majd figyelem.
-
Magnat
veterán
Üdv,
játszadozom néha ezzel a játékkal, tudja vki, h mitől függ BR-ben, h ha felveszem a heavy mag-et, akkor mikor lesz 30 és mikor 40 a tárkapacitás? Vmi bugnak tűnik, de még nem sikerült a törvényszerűséget kitapasztalni ... ugyanígy azt sem, h ha leugrok vhonnan, ki tudom váltani vhogy, h kinyíljon a denevérruha? Néha tök gyorsan kinyílik, néha meg leesek úgy, h életerőt is veszítek, mert nem nyílt ki.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ellakoxi #1206 üzenetére
Én személyesen sokat panaszkodtam erről.
Röviden: szar a netkód. Iszonyatos szinkronizációs késés van a szerver és kliensek között, amit úgy veszek észre hogy egyre rosszabb, játék megjelenése óta folymatosan romlik és nem sikerült javítani még mindig. Wiresharkkal megnéztem, a bejövő csomagok száma másodpercenként 20-30 között ingadozik, a kimenő csomagok száma pedig 5-20 között, ami eszméletlenül gyér.
Valamit csinálnak ezügyben, mert kéthavonta a nagy updatekkor egy pár napig sok javulás érezhető, kisebb a késés, de tényleg egy pár nap után visszaáll az update előtti állapotra, jelenleg például a legrosszabb.
Én már egyébként nem is játszok a játékkal emiatt, kaptam Valorant béta hozzáférést, ég és föld a különbség (Valorant 128 tick szerverekkel indult és jelenleg a legjobb netkóddal rendelkezik a világon).
-
Ellakoxi
friss újonc
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nálatok is olyan tökéletesen megy e játék, mint nálam. Nem akarok nagyképű lenni, de nem vagyok rossz -mondjuk kiváló se- játékos, de ez, hogy kettőt pattan az ellenfél, és hardpoint-ba 0-0-ról, hirtelen 50-0 az állás... meg Hard vagy domi alatt egy killem van, mert simán egy meccs alatt 50x tölt újra a játék... nem látom az ellenfelet, a visszajátszásban sem... csak úgy random meghalok. Iszonyatosan laggol a játék.
És ezért ki fog bárkit is kárpótolni, hogy az elmúlt 4-5 napban, mp-ben majdnem 2 szintet csúsztam le?
És nem, nem nálam van a gond. Nézek más játékosokat, ahol ugyanezt tapasztalom. Van, ahol kevésbé és van, ahol egyáltalán nem. Van bolgár, német, amerikai és arab “barátom” is, akik szintén ilyen porblémákkal küszködnek. Először azt hittem, hogy új frissítés jön, de már vagy 6 napja gond van. És eddig nem volt ilyen probléma. Sosem volt a nettel probléma, sem a telefonommal. 6 nappal ezelőttig.
Szóval, csak nagyon mérges vagyok, ezért csak annyi a kérdésem, hogy nálatok ez nincs? Mert a napokban írt hsz.-ekből nem derült ki... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Compaqt #1204 üzenetére
PDW annyiban különbözik a RUS-tól, hogy kicsit rosszabb a vertikális recoilja (de ezt könnyű kompenzálni) és nagyobb a tár kapacitása. TTK-ban megegyeznek kb minden távon. Ha megy a recoil control, akkor PDW egyértelműen jobb, ha nehezen megy a kompenzálás akkor maradj a RUS-nál szerintem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #1201 üzenetére
Ez jó irány szerintem, mondjuk elég gáz, hogy nem mindenki kapja.
Az a baj, hogy a magyar fizetésekhez még a bundle sem jó ajánlat. 2400 CP az kb 10 ezer forint, a lucky draw pedig 50 ezer forint. Egy-két skinért ezek az árak nagyon el vannak szállva itt magyarhonban. Legalábbis én 1-2 ezer forintnál többet egy skinért a büdös életben nem adnék ki, legyen az bármennyire "menő".
Amúgy van egy hiba a CP vásárlással is: 4000 CP 13 ezer forint, 8000 CP 37 ezer forint - ha kétszer veszem meg a 4000 CP-set akkor 8000 CP 26 ezer forintra jön ki, 11 ezer forinttal olcsóbban.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1200 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Temu
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max