Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi236
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy nem akarja elindítani a steam a black ops 2-öt fel van rendesen telepítve gépre,elindítom és elkezd telepíteni 1%-n megáll és utána meg kiirja hogy (Hogy a steam ezen a windows verzión helyesen működjön,telepíteni kell a steam szolgáltatás komponenst.A szolgáltatástelepítési folyamat rendszergazda jogosultságot igényel.És rákattintok a szolgáltatás telepítésére,és elvileg települ és újraindul de ugyanezt a hibát dobja fel újra és újra.És ezt telepíti buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@ winslave04. Valakinek valami ötlete?
-
ilyen camo-t láttatok már?
-
Delta×
senior tag
Bonus >> Arms Race betéve a listába o.O
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
v!ct0y
veterán
válasz
freestailo #3881 üzenetére
Semmi köze hozzá.
-
bobooo
addikt
Finally, Prestige Master
-
freestailo
őstag
áhh team balance, egyik csapat max prestige 2, másik csapatban 3 prestige master....
-
soo277
őstag
Bocs az OFF ért
ahogy elnézem nem buzi sci-fi lesz(remélem) -
noby
aktív tag
kezdő vok érdeklődnék vettem egy bo2őt használtan viszont nem találom benne a aknavető pl ilyen fegyókat merre keressem mivel csak a sima gépfegyverek közt tudok variálni.amúgy már a 2es preztizsen van a játék.
-
Garf91
csendes tag
-
SloWater
tag
Nálatok megy a játék gyerekek???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki nem tudna róla, csak úgy a GHOST bejelentés előtt:
-
Garf91
csendes tag
-
GergoHD
tag
válasz
selejtes #3865 üzenetére
Én előrendeltem nekem is nagy trauma volt hogy nincs sőt még most is elégé zavaró. :S
Nem tudom hogy ezt miért lett volna olyan nehéz belerakni a játékba. Gondolom nem akarták azt hogy legyen egy-két nuketown kocka aki úgy érzi a pályát mintha a saját teste lenne. Tudom ez egy hülye hasonlat volt de szerintem a játékélménye miatt nem raktak bele ilyet. Ami viszont nagyon tetszik az a theater. Hogy ha vidizni akarsz nem kell felvenned minden meccset. Hanem csak simán játszol és ha úgy érezted hogy ez tetszik akkor simán vissza lehet nézni.
Ui.: Én most jegelem a gamet elmúlt időbe sokat kockultam vele és párszor felidegesített meg meg is untam hogyhogy most kicsit nyomom a BF3-at. De ott sajnos nem lehet kivinni a fegyókat aranyra -
selejtes
csendes tag
Ez egy vicc. Tehát fizettem 11 ezer forintot egy játékért, amivel eleve nem játszom h24 csak néha és még akkor se dönthetek róla, hogy azt a majdnem egy órát melyik mapokon játszom le. Másik amit nem értek az a 75pontos határ, kb 5-6 perc és vége egy meccsnek.
-
selejtes
csendes tag
sziasztok!
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miként lehet mapot választani miután rámegyek a find match opcióra ?
Kiválasztom a modot is, mondjuk:core>tdm> és utána már nincs lehetőségem, hogy variáljak.Engem eléggé zavar ez, hogy nem játszhatok azon a mapon amin szeretnék hanem random dobál pályákra.Köszi előre is. -
Tomko78
őstag
Ettől a gametöl ha egyáltalán annak lehet nevezni tele van a ..... , 5 nap után gondoltam megyek egy kicsit ffani ,elég nagy hiba volt utólag belátom , erre olyan szerver lagg volt mintha dia vetítés lett volna , 91 fix fpsel 40 pingel
[link]
-
Delta×
senior tag
Tudom de inkább a saját accom prestigelem mint asszonyét
-
AhaPersze
tag
Prestigelés után tudsz stat resetelni
-
Delta×
senior tag
Stat reset jól jönne mert elég retardált accot szereztem asszonynak
-
SloWater
tag
Bocs, hogy belepofázok és nem akarok bántani senkit, de szerintem legalábbis kérdőjeles.
Láttam már ilyet, DOM meccsen az Expressen csinálták sniperes versenyzők. Nem értettem mi a bánatot lövöldöznek ketten egymásra, hát felmentem megnézni és ezt a "farmolás" dolgot művelték, miközben a többiek megszakadtak a pontok védelmében.
Nekem valószínűleg soha nem lesz nuklear-om, de ilyen formában nem is kellene.
-
Delta×
senior tag
-
GergoHD
tag
-
-
GergoHD
tag
Emberek hogy lehetek ennyire noob ? Három napja próbálok összeszedni 10 bloodhistry medált a dsr-hez de még mindig csak 2-ő van. Egyszerűen nem tudok kb 2-őnél többet ölni a sniperrel egy életben. Próbáltam kempelni is de mindig kiszedtek. Már olyan ideges vagyok hogy üdöm az egeret az asztalhoz ha megölnek 4-es killstreaknál ami rám egyátalán nemjellemző.
(#3836) wwenigma: Oké, köszi most megpróbálom.
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
kérdésem lenne: ha már kiléptem a meccsből, akkor elő tudom még hívni az utolsó meccs eredményét? ha igen, hol?
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Gratula.
Én most a gyémánt ballistic knife-on töprengek, de nincs sok kedvem crossbow-t, és még kevésbé a pajzsot kivinni aranyra. Ballistic és Combat knife már megvan.
-
SloWater
tag
Arany lett a FAL OSW, én meg noob létemre prestige master
-
Delta×
senior tag
válasz
Télapó_ #3813 üzenetére
Gyémántra gondolsz ? vagy DLC fegyverre ? vagy WUTISDATKUTYKURUTY?!
Gyémánt fegyver : adott kategórián belül minden fegyverre arany festés meglegyen..
so.: kell egy sniper gyémánt camo akkor mind a 4 snipert told fel arany színig és unlockolja gyémánt színt o.O
De amúgy ha szószerinte platina fegyver kell akkor olyanról tudsz amiről én nem -
Télapó_
tag
Hogy lehet megszerezni a platina fegyót?
-
kribe
őstag
Adhattok nyugodtan teljes 10 pontos class setup-okat is, amelyik megtetszik kipróbálom.
-
összeraktam 1 f@sza classt, próbáljátok ki!
-
SloWater
tag
Igen jó fegyver ez a FAL OSW, nagyon megszerettem. Már nincs sok hátra, hogy arany legyen és rendesen hiányozni fog amikor félreteszem, hogy a többin dolgozzak.
-
GergoHD
tag
Szeretnék csinálni egy ilyen montage féleséget drs-el. Ahhoz hogy valami montage legyen ahoz valami killstreakeket is össze kéne hoznom nemigaz? Az nem valami jó ha csak szép killeket vágok egymás után ? Valamint szerintetek kell hozzá ilyen lassítás effekt vagy csak simán 1x-es sebességgel vegyem fel őket? Vagy esetleg tudtok mondani valamilyen tanácsokat ilyen készítéséhez? Amúgy nem valami nagy csatornára raknám fel hanem csak magamnak meg esetleg haverok szórakoztatására, de azért ne olyan legyen hogy valaki véletlen rákattint de olyan szar hogy rögtön dislikolja.
-
killer095
őstag
Na ma újabb 3 swarm
Megvan a calling card is "50 Kills with swarm" -
AhaPersze
tag
válasz
GergoHD #3800 üzenetére
Nem lehet, hogy esetleg, néha egy egy pillanatra laggolsz? Ettől a lagg után nagyot ránt a fegyón? Ha persze simán csak érzékenyebb az egér, azt nem tudom mitől van.
Ami esetleg még bezavarhat, ha Assault fegyóra Stock-ot teszel perknek. Mert azzal a célzás és mozgás tök érzékeny lesz, amikor célzol a fegyverrel. Alapból pedig lassabb a mozgás, ha célzol (kivéve pisztolyok és smgk).
De ha csak 1-1 pillanatra, akkor én inkább a laggra szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest