Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oczu
senior tag
válasz
Brian_GT #5199 üzenetére
+1 like a 2 hsz-hoz
Ahogy észreveszem, egyre több newby van a BO2-ben is, azaz talán úgy tűnik, veszik szép számmal, talán pont azért, mert a BO3 nem jött be sokaknak, többek között nekünk sem. Ugri-bugri, szuper perk, elég ha csúnyán néz az ellenfél és halott vagy
Pl az a két - a szó szoros értelmében - isten nyila, csak odaveri a földhöz és már respawnolhatsz is :-) Na attól kiakadtam. A másik ok, amiért ezt is kihagyom, az a csalók.
-
Brian_GT
őstag
válasz
DeViL-X. #5198 üzenetére
Értem miről beszélsz...CoD2-vel és Medal of Honorral toltam kb 10 évig anno...mert én sem vagyok már az extra fiatal táborba tartozó
Szóval nyilván én is jobban örültem volna egy sima ,,földhöz ragatt" következő CoD-hoz...de összességében engem nem zavar. Meglesem azt majd kiderül. Mivel a baráti körnek első körben úgy sem lesz meg, így úgy is visszatérő vendége leszek még sokáig a 2-nek is. Dee ezzel hála égnek nincs is gond, elég jól fenntartja a régi szeróit is az Activision.
-
DeViL-X.
tag
+1
Én többet toltam vele, próbáltam benne keresni a COD "FÍÍlinget" de hiába... Mesterien túlbonyolított game.
Nem tudnám eldönteni melyik a szörnyűbb az Advanced warfare vagy a bo3... De talán nem is lehet különbséget tenni.. Mint ha csak iker testvérek lennének.
Igaza lehet Brian_GT-nek abban, hogy ez jövő.. Ez ellen nem is vitázik senki. Csak, hogy ez nem is a Call of Duty!! Aki játszott az összes résszel, és vele együtt a multikkal vagy csak megállás nélkül lanoztak a haverokkal, az/azok tudják miről beszélek... Inkább lehetne a címe : Unreal Tournament 40 mint sem call of duty.. Csak akkor nem biztos, hogy ennyien megvennék! Szóval köze nincs hozzá.. Lehet közre játszik, hogy nem a kölyök, fiatal, tanuló, stb.. kategóriába tartozok, de én ezt így látom... Vitát se szeretnék kirobbantani.. Mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki és mivel fog gémelni
De legalább nem jártam úgy mint az Aw-val.. Megvettem a mit tudom én most hirtelen mi a neve full extrás pakkot az összes dlc-vel meg a mit tudom én mit kaptam hozzá csomaggal (100 ercsi volt steamen), és kemény 50-60 óra van benne..Örülök, hogy volt rá időm kipróbálni és a következő kellemetlenségtől megkímélni magam! ( már csak abban reménykedem, hogy a jövőre megjelenő COD-ban, már szó szerint repülni lehet! Mert az éppen 2521-ben játszódik! Azt még tankolni sem kell leszállni, mert pont van egy olyan perk vagy test ékszer ami ezt lehetővé teszi! ) SZÓVAL még egy év BO2 esetleg MW3...
Mindenki kezelje távolság tartóan a hozzászólásom.. Ez az én véleményem! -
Brian_GT
őstag
Én only HC. Szerintem a core vicc. Mert egy katona golyóállóban sem bír ki egy fél tárat, azt ne mondja senki
Szóval only realitás fele!!!
Kill Confirmed és S&D játszok. Ha gondolod küld el privben a neved és felveszlek steamen és egyeztetünk ott!Nekem semmi bajom az exoskeleton-nal, mert gyakorlatilag ez a jövő..csak hát igen, egy sima lövöldéből nehéz átttérni 4d harcra. Nekem se annyira hétköznapi még
-
Brian_GT
őstag
Hát mivel béta volt, gondolom azért nem tettek akkora erőveszítéseket a szerverek beállítására és erőforrásaira, így gondolom játszott ott orosz-amerikai-japán mindenki együtt...ezért is lehetett káosz. Nekem tetszett bár szegény gépem kb locsolnom kellett
Ezzel a konfiggal rémálom, de tesztnek jó volt, hogy lássam tényleg nagyon kell már egy jobb gép
Nézd, nekem is igazán olyan az időbeosztásom, hogy ha van időm játszok...de mindig máskor esek le gép elé + nekem millió dolog befolyásolja mikor vagyok...így ha gondolod akkor steamen tudunk jelezni egymásnak. Privátban, ha átdobod a neved hogy talállak meg, akkor felveszlek és folyt ott.
-
kribe
őstag
válasz
Brian_GT #5192 üzenetére
Nekem sajnos teljesen rapszodikus hogy mikor tudok játszani, de még mindig élvezem a bo2-t.
A 3 bétájáról meg annyit hogy egy nap után majdnem visszamondtam az előrendelést. Aztán találtam egy beállítást ami az egér lagot lecsökkentette úgy a felére, azután játszható volt ha normális volt a pingem (háromféle lobby volt, elsőben normális a pingem, másodikban magas a ping de másoknak is, harmadikban magas a ping de másoknak jó).
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg még aktívan játszik és lenne kedve a 3 előtt lőni párat, azt szívesen látom. Haverokkal szoktunk menni, csak most egyéb elfoglaltságok végett ők nem érnek rá...én bennem meg ott van a lőhetnék. Viszont egyedül nem annyira funny és nem lehet olyan jól összedolgozni. TS-en tudunk kommunikálni, csak e végett olyanok jelentkezzenek pls aki nem 10 éves. THX!!!
Amúgy kinek hogy tetszett a 3 bétája?
-
SloWater
tag
Hümm...
Ha megvan a BO2 automatice van BO3 béta, ezt szeressük
De mire lejön az a 13 giga az én netemmel... na mindegy, nem sírok, örülök. -
n.gab
aktív tag
Nekem a 8.1 és a 7 között 15-20ping eltérés volt a 7 javára.
Lehet nekem is megy vissza majd a 7. Csak ne tetszene ennyire a 10.
Az se értem milyen fejlesztés a szolgáltató részéről,hogy az utca végig behúzza az optika kábelt utána meg marad a réz. Kb 200méter és full optika.
Nekem most 30as netem van. Mérve tudod a rendszer 90et.
Szerintetek jelentene valami különbséget? -
kribe
őstag
Én jól elvagyok a 10-zel. A netkapcsolat terén ugyanez volt 7 alatt is. Voltak a meccsek ahol mintha hc-t játszottam volna, amint megláttak feküdtem, és voltak azok a meccsek ahol volt esélyem megnyerni a párbajokat.
Egyszer játszottam egy ismerős gépén valami 120 megabites nettel vagy hasonlóval, na az egy nem semmi élmény volt. Hirtelen mintha mindenki noob lett volna rajtam kívül. Na és egy tárral nem egy vagy két embert tudtam leszedni hanem a 4 se volt ritka.
Ezért is vagyok kissé mérges a net szolgáltatómra aki most orrba-szájba reklámozza magát a tvben hogy hány emberhez juttatja el a gyors netet az év végéig és persze a sok "fontos" 3-500 fős település mellett a mi magyar viszonylatban népes városunk nem fér bele.
-
kribe
őstag
Win 10 alatt érdemes kikapcsolni pár háttérben futó dolgot, alkalmazások engedélyeit a háttérben működésre és frissítésre, ilyesmiket. Tegnap nekem is volt pár meccsem ahol mintha gumilövedékkel lőttem volna, illetve mindenki át tudott lőni és késelni a pajzsomon. Killcamen meg látszott hogy bár nekem úgy tűnt követem a mozgását, végig kissé oldalt volt már valójában nem csoda hogy le tudott szedni.
Mostanában én is csak mókázom, claymore, kés, pajzs, rpg, stb. Volt egy flawless meccsem csak késsel és claymore-ral.
Azaz azt hiszem egy smaw kill is volt benne. Feltenném yt-ra de a win10 telepítés óta a sony movie studio-ból eltűnt a választható render opciók fele és nem tudok egy normális méretű és minőségű videót csinálni.
-
n.gab
aktív tag
válasz
DeViL-X. #5180 üzenetére
Én kb. 2-3napja vettem észre,hogy valami nem jó.
Olyan helyzetekbe szednek le ami nem szokott jelemző lenni.
Az szokott leginkább lenni,hogy lövőm a célt rajta van a kereszt de nem találom el?
Meg mintha engem gyorsabban észre vennének.
Mondjuk ez lehet attól is,hogy mostanában egyre többen mászkálnak úgy,hogy folyamatosan céloznak.
Vagy ez hülyeség?
Elég sok az új játékos. Már a KC is arról szól, hogy campelnek sajnos. -
DeViL-X.
tag
válasz
SloWater #5178 üzenetére
Hát ez az, hogy semmire....
Nagyobb részt csak megpróbálta megállítani, vagy védekezett... Fingom sincs... De ez a jelenet megért egy vereséget xDDDD
n.gab: A win 10 jó.. nekem is az van már fent. Egyéb beállítási lehetőséget én nem tudok ajánlani.. Nem tudom mivel lehetne megszüntetni.. De a mai napot a játékkal kapcsolatban megemlíteném.. Az elején egyedül mentem és kb 10 másodpercenként valami gyalázatosan el-el kezdett lagolni a game... Majd jött haver. Ketten toltuk, de ugyan az maradt.. Semmi nem változott... Mondtam neki, hogy nekem ennyi volt mára.. Lagolok mint az állat, biztos szarakodik a netem.. Majd közölte, hogy neki is...
Szóval lehet rotyognak a szerók is... :/ -
n.gab
aktív tag
Lag ellen tudtuk valami segítséget adni?
Most költöztünk át. Inviteleles netem van.
Win10 van fent a gépen. -
DeViL-X.
tag
-
kribe
őstag
Én játszom amikor időm van munka mellett, nincs órarend sajnos. Párom szintén. Mostanában többet játszik mint én, szerintem.
Vele együtt sajnos nem tudok játszani mert az egyik pc-t kicsit kibeleztük, nincs benne vga. Nem is tudom egyelőre hogy mikor lesz.
A videóval kapcsolatban meg nekem mindig gyanús aki így váltogatja, azaz inkább csak pattogtatja a kezében a fegyvert. Az ilyenek valahogy mindig nagyon jól lőnek sniperrel. Főleg azzal bár néha van másféle terminátor is ilyenből.
Ez a gyerek nagy jóindulattal egy killt hoz össze scope-pal, az összes többi retek qs. Kilstreakek meg azért kicsik mert no prestige alacsony szint. Emellett meg brutál qs skill? Nehezen hihető. -
n.gab
aktív tag
-
SloWater
tag
Sziasztok!
Frissített már valamelyikőtök win10-re, van tapasztalat arról, hogy érezhető-e bármi változás a játékban vele?
-
DeViL-X.
tag
Igen!! Trollkodtam kicsit!! De az előző meccsen kiakasztottak... (Szóval ott ette a fene)
-
kribe
őstag
-
DeViL-X.
tag
-
n.gab
aktív tag
Ti tudtok játszani?
Nálam nem lehet csatlakozni a steamre. -
kribe
őstag
-
killer095
őstag
-
killer095
őstag
Sziasztok egy kis help kéne haveromnak.
Mikor lehivja a dragonfiret hiába az emelkedéshez irt gombot nyomja nem csinál semmit (neki az a 0 vagy o)
És sehol sem találjuk azt hogy ezt hol is kéne át állítani. Valaki tud segíteni? -
kribe
őstag
Mindenkinek:
freestailo: van még egy kész videóm aminek a "hogyan ne játsszunk bo2-t" címet adnám legszívesebben, de azért fel fogom tölteni ha otthon leszek. Valószínűleg vasárnap éjszaka. Ezen kívül van pár videó ahol a párom játszik (kezdi már érezni a játékot végre), azokat vagy felteszem, vagy majd ő.
-
kribe
őstag
-
-
kribe
őstag
-
DeViL-X.
tag
válasz
killer095 #5135 üzenetére
Gratt..
Már csak azért is mert én csak itt tudok "emberkedni"
Talán jobban rááll a kezemre, nem tudom.
MW3-ban pl csak 24-ig jutottam.. Egyszer sem sikerült moabot küldenem az ellenre. Pedig van benne órám rendesenSzóval valaki itt, valaki ott jobb!
Kribe: MW2-nél még azt sem tudtam mi az a nuke, nem hogy lőjek belőle... Mondjuk ha valaki fanatikussá válik, az napról napra tanul.. Sztem. -
-
DeViL-X.
tag
Nem tudom él-e még a topik, de a tegnapi nap valami kegyetlen volt..
Az első meccsen 1 csaló!!! Néztem is egy nagyot.. ( A roha.ás ette volna meg)
De a harmadik meccsem meg 1 NUUKE!
Ez azért is kegyetlen, mert az ember ahogy leül kicsit gémerkedni, azért jó pár perc kell, hogy ráálljon a kezére! (Mi ezt csak fagyott kéznek hívjuk..)
Szóval így még a nuuke közelébe sem értem soha, nem hogy lőjek egyet
Így a játék felénél azért rángattam ide oda a fegyót mert atom szinten nem éreztem, a második felében meg a "röhögéstől" mivel szegények annyira akartak küzdeni, de nagyon nem ment nekik.. Azért minden elismerésem.. Tisztelem az ellenséget ha nem csalnak és nem lagolnak -
DeViL-X.
tag
Miért nem lepődök meg rajta, hogy egy Német tróger!!! Pffff Az egyik legszánalmasabb nemzet csalások tekintetében...
-
SloWater
tag
Ma belefutottam egy elképesztő aimbotter gyerekbe. Délután négy körül hozott vele össze a sors, egy Cargo HC TDM meccset felvettem az ő szemszögéből:
Vagy reklámozni akarta a cheat-et, amit használ (ezért van levágva a film eleje, nem akarom reklámozni) vagy annyira ostoba, hogy nem ismerem a szót, amivel jellemezni lehetne.
Úgy egy órája, amikor ismét ránéztem a Steamen, már megkapta a banánt,
[EO]LinesBOT *R3kt néven futott: -
DeViL-X.
tag
válasz
freestailo #5126 üzenetére
Ha erre a montage-ra gondolsz az nem én vagyok, hanem a klán társam és egyben a barátom haverom, minden egyben
Sajnos viszont én készítettem a "videjót" és kicsit elkapkodtam..
De ezek az ékes bizonyítékai, hogy több embert vélnek csalónak, mint ami valójában van! Pedig csak a vérünkben van
Egy kiadósabb játék után (3-4 óra) kb 15-20 reportra saccoljuk amit kapunk... (fejenként)
DE jött egy friss nuke és sajnos megint nem látni egy két kiírást, csak a végén! Úgy imádok "csalni"!!!!!
Jaaa a kijelentésedre válaszolva: SOHA NE MOND, HOGY SOHA!! -
erdeitibor
tag
Pont ma szerver leállás? Ma jött meg a játék
-
DeViL-X.
tag
Köszönöm
Én is az voltam.. Mármint berohanós fajta.. Deeee változtattam rajta.. Mondjuk ennek már vagy 10 éve
Nem szégyen visszaszaladni... Nem attól lesz jó valaki ha belerohan a "tömegbe"
Abban meg igazad van, hogy olyan ellen is kell... PRO-k ellen eddig csak 20-ig jutottam, de akkor nem is nuuk-ra hajt az ember hanem az élményreNem bánom akkor ha kikapok.. Jótól vagy jobbtól sosem... A legnagyobb ellenség a játékokban a lag!! Visszanézve a vidiket látom, hogy míg nekem 20-at kell beledarálni addig egy-két emberkének meg 5-6-ot belém.. pffff Nézem a profilt, Norvégia.. Ez a csodálatos nem a cheat.. Mondjuk ez minden egyes játékban, nem csak bo2-be
Azt meg, hogy csalt-e az a 3 srác kapásból megmondtam volna... -
n.gab
aktív tag
válasz
DeViL-X. #5120 üzenetére
Gratulálok.
Én is nagyon rég szeretnék már egy nuck medált.
Nekem nem akar összejönni. Mondjuk Én nem vagyok ilyen türelmes.
Az a berohanos fajta vagyok. Nem tudok így kivárni.
Meg ugye kell egy ellenfél csapat is hozzá akikkel ellen ezt meglehet lőni.Pont ma futottam bele 3 német srácba. Mind a 3nak tuti,hogy volt valami célratartás segédje.
Bár milyen helyzetbe mentem rájuk tuti,hogy minden golyó célba talált.
Sajnos egyre több ilyen van. -
xrace77
tag
-
DeViL-X.
tag
válasz
SloWater #5116 üzenetére
Na végre aki értelmes válasszal szolgál és nem "hőzöng"
Azt hozzá teszem, hogy a saját tapasztalatomat vázoltam az előző írásomban.. Előfordulhat, hogy te pont bele futsz egy kettőbe.. Csak szimplán az én helyzetemben annyira idegesítő minden második meccsben teleírják a falat, hogy csaló, csíííííter és jelentsétek!! Mi sem/én sem tehetek róla, hogy jobban megy mint az átlagnak.. Mikor látom a nagy tudást, hogy szalad a pálya közepén, ahonnan 10 irányból lőhetnek, és mikor valaki ledurrantja rögtön cheat meg wh... OMG wtf??
Én tele vagyok "nuuukokkal" 3.3 ratio stb... (Bár ennek ellenére nem tartom magam pro-nak vagy jónak) és tudom, hogy az emberek 98%-a nem is csal akikre írják csak éppen nem a "bob" kategóriába tartozik, persze könnyebb írni, hogy csaló meg wh, mint odafigyelni... Mindent egybevetve igaza van shotika-nak és kribe-nek! Sztem is a BO2 áll a legjobban... Ez is épp, hogy meglett
NUUK Itt is kaptam az áldást, csak visszajátszásnál vagy mutatja a kiírást vagy nem! Már észre vettem több videónál is.. pfff
-
xrace77
tag
Ma 19:00 és 01:00 óra között karbantartás miatt leállás lesz, senki ne lepődjön meg!
pcdev @pcdev 10m10 minutes ago
"Maintenance is scheduled for BlackOps2 PC & WiiU today (Tues, June 30) between 10am - 2pm PDT. The title may be unavailable at this time." -
kribe
őstag
A Black Ops-ok jók cheat szempontjából, úgy értem hogy kevés a cheater a MW-ekhez viszonyítva. Az Infinity cod-jai borzasztóak az MW2 óta, rengeteg a cheater. BO1-ben ugya még voltak szerverek, adminok akik kidobálták a csalókat, de BO2-ben is kevés van MW-hez viszonyítva.
-
shotika
őstag
válasz
SloWater #5116 üzenetére
Szerintem cheater ügyben a BO2 áll a legjobban, úgy értve, hogy én itt találkoztam a legkevesebb csalóval 2 é alatt. MW3 tele van velük, 60+ óra után kukáztam is emiatt. AW lényegtelen, mert alig van ember, egy húslevest meg tudnék főzni, amíg rácsatlakozik vhova. MW2-ben akkora laggok vannak, hogy játszhatatlan az egész. Ghosts, ott nem a csalók a legnagyobb probléma, hanem a kritikán aluli portolás.
-
SloWater
tag
válasz
DeViL-X. #5115 üzenetére
Előrebocsájtom, hogy nem tartom magam jó FPS játékosnak, max átlagosnak és néha 2-3 sör is legurul a meccsek alatt ami nem kedvez a reakcióidőnek, de HC TDM-ben időnként látok érdekes dolgokat...
Nyilván vannak igen jó játékosok, és igen jó fülesek/hangrendszerek. Az alacsony vs magas ping is magyaráz sok esetet és aki beletolt nettó 2000 óra felett nem mondható kezdőnek, viszont:
Amikor azt látom (ma dél körül) hogy a Steam profil privát, legalább 5 teljesen eltérő névvel nyomul, van rajta egy 10 napos VAC BAN, egyetlen játéka a BO2 amiben még nincs 10 órája de stabilan 4.0 K/D felett produkál és nincs fent UAV-juk és Dead Silence-el, hangtompítóval óvatosan közlekedek de a sarkoknál következetesen úgy kap el, hogy pislogni nincs időm azért merülnek fel bennem kétségek a tisztaságát illetően.
Félre ne érts, nem azt mondom, hogy a BO2 egy hackfest, de heti átlag 1-2 alkalommal belefutok ilyenekbe.
-
DeViL-X.
tag
Hol találkoztok ennyi cheaterrel
Melyik modban? Nekem kb másfél vagy inkább két havonta kell nyomjak reportot hála az égnek... Anno olvastam valahol, még mw3 megjelenésekor, hogy 1-2 reportig nem nagyon foglalkoznak vele.. Csak 5 felett.. Az mondjuk nem derült ki a cikkből, hogy egy azon személy ha jelenti ötször egymás után azt ötnek veszik-e alapul.... Ne keverjétek a gép előtt "élő" emberkéket a cheaterekkel... Az is ugyan olyan idegesítő mint maga a cheat! Saját tapasztalat.. Egész nap azt olvasni, így csal úgy csalsz, de játszani meg nulla.. pfff
-
FullGas
aktív tag
válasz
erdeitibor #5112 üzenetére
Szia én is egy hete vettem meg, nem bántam meg hogy nem vettem meg az újat 10 ezerért. Főleg azért is mert elvileg ezzel játszanak a legtöbben online. Nem tapasztaltam semmilyen hibát eddig. Nekem megérte az árát, egy darabig el leszek vele
-
erdeitibor
tag
Na az jó!
Van a servereken lagg vagy fps drop?
Azt hallottam, hogy ez rendesen össze van rakva. -
kribe
őstag
válasz
erdeitibor #5110 üzenetére
Ezzel simán kell futnia.
-
erdeitibor
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Call of Duty részt, csak nem tudom melyiket...
BO2 és MW3 között vacilálok.
Mennyien játszák még a BO2-őt?
Mennyire van rendesen optimalizálva? (meg van a Ghosts de az egy elég szutyok egy gém optimalizálás terén, na meg a csalók...)
Megéri még meg venni a BO2-t?Gépem:
i5-3570K
12Gb Ram
MSI R9 280x 3GbEzen futna rendesen?
Előre is köszi a választ!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo #5107 üzenetére
Youtube.com/wwenigma , multkor futottam bele egybe.
-
freestailo
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo #5099 üzenetére
Kar hogy a német a jatekkal egyidoben veszi a havidijas private hacket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest