Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeViL-X.
tag
Maradjon csak ott
Én nem találkoztam vele hála a magasságosnak
Na de a másikkal se.. Annó a ghost multiban találkoztam egy irdatlan szerencsétlen csalóval
DE ezek a retkek talán jobban vonzódnak a hck-hoz... ott talán jobban kiélvezhetik az agyrohadásukat, vagy nem tudom..
-
Oczu
senior tag
válasz
SloWater #5296 üzenetére
Péntek este kettőbe futotttam.
Igaz HC KC-ben van egy gyerek több néven, Vindex, Expression, Qlavo, meg mit tudom én mi, naponta cseréli. A borzalom az az, hogy még wh-val is rettentő béna, visszanézve a videoit egyértelmű a csalás.
A másik, ha jól emlékszem Linux a neve TDM-ben nyomul.
-
DeViL-X.
tag
válasz
SloWater #5296 üzenetére
Inkább ott mint a simában
De viccet félretéve lassan 6 hónapja nem találkoztam csalóval.. Persze ha arra gondoltál
Az én bajom csak az hogy eltüntették a német szerverek nagy részét! Bo3 miatt gondolom... Egy héten vagy inkább 2 hetente bedob egyre ahol normális pingem van.. Bár a legrosszabb még is az, hogy egyre több a holdról játszó ember.. Szó szerint nem tud menni a játékban, teleportál össze-vissza "CSAK" 480-as a pingje.. Valami borzalom... De legalább sok az új emberke még mindig.. Na hát én azokat kegyetlen mód nem szoktam kímélni..
Bár már leszoktam a nucleárok "gyűjtéséről", de azért egy-kettő akarva akaratlanul becsúszik
Ez eddig a "legborzalmasabbra" sikerült videjóm.. Ennyire durva nukot még nem lőttem... Megér egy megtekintést
-
SloWater
tag
A mai este a cirill betűs steam profillal futó atompro játékosoké volt HC TDM-ben
-
SloWater
tag
válasz
Hokunda #5293 üzenetére
Van értelme a multinak, ha nem is 10 ezres nagyságrendről beszélünk de stabil a játékospool, minden napszakban találni meccset. PC a platform, csak hogy tiszta legyen
Szerintem DLC-be nincs értelme beruházni, hacsak nem számít az ára. Én megvettem az egyiket, de ritkán dobja be a pályáit (igaz szinte csak HC-t játszom) ellenben mióta megvan, mintha lassabban állnának össze a meccsek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Hokunda #5293 üzenetére
Jo valasztas, udv koztunk.
A BO3-at PC-n eleg kevesen toljak, de gondolom meg a peak magasabb a 2nel... de itt stabil a tabor, Ghosts meg AW mellett is volt hetkoznap 6-8k jatekos. Ujabban sajnos nem tudom mert egy ideje mar nem jatszok PC-n...
DLCbol az osszes jo, de matchmakingben keveset dob be mert a tobbseg egyet se vett meg.
-
Hokunda
senior tag
GMG Vipben megvettem - ennyit megért - nem vagyok egy hatalmas fps játékos, de a CS:GOra ráunva kellett egy kis újítás, ha feszültséget vezetnék le.
Igazából két kérdésem lenne, egyáltalán - így a BOIII megjelenése után - lesz még a multi részének értelme vagy átpártolnak teljes egészében a felhasználók?
A másik pedig az elsőből következően, ha még lényegi ember marad mely dlck kellenek a "teljes" élményhez? A 4 tartalom/sztori? (15 euro/db) Mert akkor ugye a sp egybe jobban megérné.
-
DeViL-X.
tag
Na meglett a negyvenedik is
Bár az egy hónapja bekötött új "internyet" szerintem jótékony hatással volt a játékaimra.. 23-ról hamar felment
Azt hozzáteszem, csak TDM! Bár mégse.. Hazudok.. 1 FFA van közte.. Talán ha megjelenés napjától lett volna ez, esetleg bevertem volna a 100-as listát.. De csak talán
-
killer095
őstag
-
cellpeti
nagyúr
Ezen hogy menne a játék?
Intel Core i5-2540M@2.6Ghz
4GB DDR3
AMD Radeon HD 7400M series -
juve600
nagyúr
na meg is vettem
este próba
cod,cod2,cod4,mw-mw2,bo1,aw már megvolt ,erre is kiváncsi leszek
-
juve600
nagyúr
Üdv
Most tervezem megvennii a játékot,a dlc-k nélkül is tudok azért multizni ?
-
Brian_GT
őstag
válasz
killer095 #5265 üzenetére
Annyi nem szeretem a tdm-et, mert nem látom értelmét. Akkor már kc...csak az a baj, hogy vagy campek hadába vagy csomó csalóba futok bele. Báár arról mesélhetnénk ezen a héten hány csalóba futottunk. Látják, hogy már le vannak sz**a a szerverek és hozzák a kiló csalást a vérpistikék!
-
killer095
őstag
Majdnem sikerült a nuklear megint (eddig még 1sincs,multkor 29-0 c4et kaptam az arcomba)
Most meg túl hamar vége lettKésőn csatlakoztam
-
DeViL-X.
tag
3 nap szenvedés után végre meglett a Nuked out calling card is... Nem volt egyszerű
100 köröli játékossal meg végképp... Valamelyik azt se tudta, hogy menjen előre, mert úgy lagolt szegény mint ha 4 fps-el tolta volna! Soha többet FFA!
DE! A lényeg, hogy mikor vissza mentem sima TDM-re olyan könnyűnek tűnt mindenNem kellett 170 fele figyelni.... Megkapták a magukét..
Zajlott már a game, és a szokásos köpködés se maradt el rám nézve!
(Sztem a játékosok nagy többsége azt se tudja mi az a kis minimap ott fent a bal felső sarokban)
-
SloWater
tag
A hálózati forgalmat generáló programokat általánosságban, és úgy értettem, hogy bármi, ami adatot forgalmazhat - ugye nem kell a játék idejére a torrent lelövése témával kezdenem
Telóknál pl. a mailkliens vagy FB alkalmazás, a PC-n, laptopon meg akármi, ami rendszeresen frissítéseket keres vagy kapcsolatot tart egy távoli kiszolgálóval.
Játék idejére a OneDrive Sync-től kezdve mindent lelövök a gépemen ami random netet használhat és a hiánya nem veszélyezteti a rendszer stabilitását, még a telómon a wifit is lekapcsolom. Amíg lövöldözök ne szinkronizáljon nekem semmi, se a felhővel se semmi mással.
A párom gépéről pl. tegnap radíroztam le a kib... Java-t megint, mert egyfolytában frissítésért vinnyogott, de az iTunes is kezd az agyamra menni: kéthavonta egyszer használja és amikor frissíteni akar napokig ott villog neki a tálcán mert nem foglalkozik vele.
Erre gondoltál, ugyanarról beszélünk?
-
SloWater
tag
QOS? Jó is lenne
de ebben a speedport-ban egyedül a külső megjelenése lehet érték...
Amíg Szegeden éltem egy Cisco-t kaptam, azt szépen lehetett konfigurálni a 30/5-ös kábelnettel.
Mióta visszaköltöztem Pestre, itt, ahol a lakásom van 10/1-es nettel kell beérnem oldschool rézpáron.
A csere egyelőre nem opció, igyekszem kihozni a rendelkezésre álló körülményekből amit lehet. -
-
SloWater
tag
Oczu, Brian_GT:
A FB video autostartot a bevezetése utáni első napokban letiltottam úgy a saját gépemen, mint a párom laptopján
Általában manuális kontroll alatt van mindkét gépen és okostelefonon a hálózati forgalmat generáló programok nagy része.
A csajom netezési szokásainak konfigurálásához viszont csak korlátozott jogaim vannak
a módosítási kísérletek döntő része veszekedés felugró ablakkal hibára fut...
Maga a netsebesség önmagában nem jelent különösebb problémát, persze a 10/1 és a 30/5 között azért érezni a különbséget. Tegnap este a wifi routeren SSID névmódosítást végeztem és rejtettem is, plusz jelszót cseréltem ami javulást hozott, lehet valamelyik szomszéd gyík lopta a netem.
Gondoltam rá, hogy MAC cím alapján korlátozom a hozzáféréseket, de az meg azzal járna, hogy amikor vendégeink vannak mindig böngyörgethetném a beállításokat, ahhoz meg lusta vagyok. -
Brian_GT
őstag
Miket játszol? Mi csak hardcore-ban tapasztaltuk ezt, ott is S&D és KC. Ott csak és kizárólag orosz szerverre dob fel napok óta. Ott játszhatatlan... sajnos ha még mikrolagg lenne. Társam is elindul és olyat fagy, fél pályát ugrik. Célozni meg lehetetlen... lmg-vel lövés alatt beáll a hang és a kép és olyan mintha pötyögnék vele, miközben állok a ravaszon
Slowater: Ha nem elég vaskos a net, akkor okozhatja nyilván igen...kapcsold le az fb-n az auto videostart-ot!!!
-
Oczu
senior tag
válasz
Brian_GT #5249 üzenetére
Ezt viszont most cáfolnom kell. Egyetértek abban, hogy szvsz kinyírják a játékot, de nekem random 1-2 kidobáson kívül (az is a steam miatt: no connection) nincs problémám. Mikrolagok előfordulnak, főleg KC !!! -ben, érdekes, hogy TDM-ben csak elvétve tapasztalok.
Sajnos én is úgy érzem, az utolsó játékokat nyomjuk, ezek a "pénzéhes üzletemberek" mindenre képesek.SloWater
Sajnos az automata videostart az oka, nálunk kb ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy a srácokat megkértem, amíg játszom, ne nézzenek videókat.
-
SloWater
tag
Kezd eldurranni az agyam
Nem tudom, hogy a játék, vagy az ótvar facebook az oka, de pár hete a következőt tapasztalom: lövöldözök önfeledten, ám amikor a párom a laptopján elkezd facebookozni a pingem felugrik 999-re és vége a mókának. Van, hogy respawn után eresztem ki a halálom előtt elindított lövéseket
Egy "speedport w724v type ci" osztja nem túl combos netet és nincs benne - vagy nem találom - sávszél megosztási vagy beállítási opció.
kérdés 1.: tapasztal valaki hasonlót?
kérdés 2.: van valakinek tapasztalata ezzel az ergya routerrel vagy tippje szoftveres megoldásra ami jelzi a FB-nak, hogy coki (video autostart letiltva)! -
Brian_GT
őstag
A játék kb. majd 1 hetes tanulság levonása után kb. kuka szintjével egyenlő. Nem lehet játszani, szó szerint. A szokásos szerver kidobálások megszűntek bár, de olyan mintha eltűntek volna a közeli ország szerverei és csak oroszokon lehet játszani. Olyan laggok és pingek mellett egyszerűen lőni-mozogni-célozni sem lehet. Napokon át próbáltuk, és hétfő óta meg előtte is már ez ment. Kezd nagyon egyértelművé válni, hogy véget ér a BO2. Ne kérdezzétek hogyan, de nagyon kezd körvonalazódni bennem is, hogy vmi által, de kinyírják a szerókat, hogy bo3-at vedd és játszd. És ez nem összeesküvés elmélet. A játék 1 hete játszhatatlan
-
kribe
őstag
Én szinte mindig Flak jacket-et és Tactical mask-et használok, mert általában nem vagyok eléggé figyelmes ahhoz hogy ne sétáljak bele claymoreba vagy random gránátokba, bettybe. Vannak pályák pl Nuketown ahol még akkor se váltok ezekről ha pedig a játékmód miatt más sokkal hasznosabb lenne. Domination-ben túlélni ezek nélkül egy B zászlón nem szokott összejönni pl. Egyébként is ha elkezdek egy tac mask nélküli classt használni tuti éppen az a lobby lesz az ahol úgy fogják dobálni a bénító gránátot mint bekokainozott Tibi bácsi a pöttyös labdákat.
Turbine-on nekem a géppuskás házzal szembeni oldal a kedvencem, ha tehetem el se nagyon mozdulok onnét csak járőrözök egyik végétől a másikig. Középen lenni főleg nem szeretek, a "repülőre" -amit még én is így hívok pedig tudom hogy az egy kidőlt szélturbina törzse- meg igyekszem sosem felmenni. Nem sniperezek úgyhogy nem is hiányzik. Expressen kedvencem a két kis folyosó, és a köztük lévő terület, illetve a két egyenes folyosó amit ezekből jól be lehet lőni.
Expressen láttam olyan videót hogy a pálya közepén felragasztotta a semtexet a vonatra és éppen a zászlónál robbant fel, nagyon tetszett de még nem sikerült összehozni. C4-et használok inkább.
-
Oczu
senior tag
válasz
SloWater #5245 üzenetére
Javaslat, habár így magam ellen beszélek, ha összeakadunk
Amiért főleg cheatereznek:, hallom, honnan jön. Pofon egyszerű a képlet, a legtöbb pályan awereness-vel nyomulok silent step-vel kombinálva, gyakorlatilag mindent hallok. Ugye a birka végigtrappol pl Turbine-on a repülön, azonnal tudom, hol van, vagy akár az Expressen, az átkötőnek is megvan a kicsit visszahangos dübögése. Ebben persze nem merül ki a tudomány. A stock mindig ott van, a sarkos kibújás igencsak meglepi az ellent, mire felkapná a fegyót, már éppen respawnol
Egyszer én is így jártam, igaz akkor még kezdő voltam, azt sem tudtam, mi a fenétől haltam meg.......akkor megtanultam, ennek ellenére még párszor rájöttem, hogy a vonat nem játékszer
-
SloWater
tag
válasz
Cheesus #5243 üzenetére
Az illetően, hogy az Iron Sight mellé nem lehet más kiegészítőt feltenni tévedtem, bocs! Most értem el, megvan végre végleg weapon prestgie 2-ben
és kiderült, hogy rosszul emlékeztem, mehet mellé:
- Supressor
- Fast Mag
- FMJ
- Extended Clip
- Laser SightOczu!
A Turbine-on a repülőgép törzs tényleg jó. A közepén, a nyitottabb oldalra (amerre a telepített gépfegyver van) meg lehet lepni a szikláknál leselkedőket, illetve a lenti végéből a híd két végén kempelőket
Az Express-en én általában lent kezdek a lift felé, a két átkötő hidat inkább támadni szoktam, ritkán megyek fel rájuk. Az pálya egyszer majdnem szívleállást okozott: nem figyeltem a vonatra és elcsapott, eldobtam az egeret úgy megijedtempedig több, mint 1000 órám volt akkor már a játékban.
Az Owerflow-on középre bemenni tényleg öngyilkosság, csak objektív játékmódokban a feladat miatt teszem. -
Oczu
senior tag
válasz
SloWater #5242 üzenetére
A stílusunk hasonló, én is csak nagyon ritkán megyek középre, mondjuk a Turbine kivétel, ott a repülőgép törzsben otthon érzem magam, no nem mint camper, hanem eléggé érzem azt a pályát.Express szintén csak a két feljáró, vagy éppen a két átkötő híd, Overflow szinte teljesen körbe, középen csak is victim lehetsz.
Cheterek: Vannak, de már ismerem őket. Sajna én is megkapom nap, mint nap, de nem érdekel. Reportoltak 1000x, mégis benn vagyok:-)
Sniper témához nem tudok szólni, halálosan béna vagyok, így nem is használom :-)
-
Cheesus
senior tag
válasz
SloWater #5242 üzenetére
+Brian_GT +freestailo:
Köszi a válaszokat, ha sikerül egyszer megszerezem az iron sight-ot tuti nem prestige-elem egy ideig
Énis inkább a pálya szélén szoktam közlekedni, perk-nek most pl a Cold Blood is be van állítva, kiegészítőnek pedig a hangtompító és a variable zoom van. Szerencsére ritkán idegesítem fel magam rajta, de pl a statjaim ilyenkor siralmasakDe hát ezt is végig kell szenvedni, főleg amikor sorban jönnek egymás után, én meg szedegetem ki őket úgy, hogy közben én is haladok.
-
SloWater
tag
válasz
Cheesus #5239 üzenetére
Előre mondom, hogy nem tartom magam jó sniper-nek!
Én jellemzően a pálya szélén maradok, ritkán megyek be vele középre, így kevesebb irányból vagy támadható. Az Express, az Overflow, és a Turbine szerintem jók abból a szempontból, hogy ezeknek a szélein vannak hosszú "cső" szakaszok, ahol kihasználhatod a sniper előnyeit relatív biztonságban, mert csak 2-3 irányt kell figyelni.
Sarkokon, kanyarokban célra tartva fordulok be, vagy kinézek egy pillanatra, visszahúzódok egy másodpercre és úgy megyek ki. A kempelés sniperrel szerintem elfogadható, de sokáig én sem maradok egy helyen vele, kivéve ha jó a pozíció, viszont max 2-3 kill után húzok onnan is mert akkor már célirányosan levadászni jönnek az embert
Másodlagos fegyver kell hozzá az tuti, ha nem akarsz pisztolyt hordani mellé akkor az első adandó alkalommal fel kell szedni valami fegyvert a földről, mert közelharcban hátrányt jelent egy hosszú puska hacsak nem vagy nagyon jó vele.
A Ballista-n az Iron Sights kiegészítőt én nagyon szeretem, de tényleg szívás, hogy az utolsó elérhető csatolmány (főleg ha prestige-eled a fegyót is, akkor háromszor kell végigmenni a megszerzéséhez vezető úton). Azt viszont tudnod kell, hogy ha azt rakod rá, akkor nem rakhatsz fel másik kiegészítőt!Most épp ezen dolgozom amúgy, még vagy 20 kill kell vele, hogy meglegyen az Iron Sights rá és még 4 bloodthirsty, hogy arany legyen maga a Ballista.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Cheesus #5239 üzenetére
Átérzem azt a részét a helyzetednek, hogy prestige és egyéb dolgok miatt, miket kell használni
Itt nem értem meg az ellenfeleket és csapattársakat, hogy mikor nálam is meglátnak 1 target findert stb.... már megy a szokásos szöveg... mondom challenge-prestige yáááá?? És nem értik...mintha totál más játékról lenne szó. Imádom ilyenkor az ilyen hülyéket
A sniper kérdéssel az a baj, hogy annyira játékosközösség válogatja mennyire lesz jó neked... sajnos a tapasztalat az, hogy ha én is sniperkedem, akkor én megyek a sűrűjében, ha nem elől, mert béna a team. A másik oldalról meg, nem a sniper lő le campelve...hanem sima assault-smg stb emberke. Olyankor fejjel tudnék menni a falnak. Szóval én alapból pisztolyt is rakok be magamnak, mert az esetek 70%-ban kénytelen leszek közelharcolni úgy is. Annyit tudok javasolni, hogy a laser attach csodákra képes ha ilyen hipfire megoldásra kerül sor. Én amíg pisztollyal tanultam, nagyon szerettem, hogy azért van egy megközelítőleg adott magasság, amire tudom mérni a kapáslövést...amolyan horizont a gépeknél
Szóval ha minden célzó nélkül kell lőnöd én ezt javaslom.Amúgy sajnos egyre gyakrabban vesszük észre ngab-al, hogy iszonyat sok lett a cheater. Hardcore alatt játszunk S&D-t és KC-t...de volt olyan este, egymás után léptünk le 1-1 kör után, mert mindig volt csaló. Napközben, ha reggel vagy olyan 4-ig tudsz játszani...akkor meg semmi. Tök jó a party... nem is csoda...délután-estére hazaér iskolából stb a sok 10 éves és izzítják a csalást.
Maga a campelés pedig... én ezért szeretem a S&D-t, mert ott aki véd az kempeljen ha akar...aki meg támad támadjon. Hadd ne kelljen mondanom, ez mennyire jön be. Támadó beírja csomószor a védőnek, hogy ilyen-olyan camper...de miért ne campeljen...ez a dolga!!! Ezért nem kéne ott vitának lennie, hisz mindegyik félnek megvan a feladata...csak 3/4-e sajnos cseszik betartani
Lásd... ha én vagy ngab nem vesszük fel a bombát kezdéskor... általában 90%-ban a csapat úgy megy el mellette, mintha tdm lenne
Mondjuk ez játék alatt is igaz... én ha kell feláldozom magam a körért, más meg megy tdm-zni.
-
Cheesus
senior tag
Kinek mi a véleménye a kempelésről?
A pár SMG prestige-eltetése után kedvet kaptam a Party Games által néha bedobott távcső nélküli Ballisztára, viszont csalódottan vettem tudomásul, hogy az az utolsó unlockolható dolog...
Elkezdtem hát tolni vele, és HC-ban elég vegyesek vele a tapasztalataim. Nyilván rohangálok vele, de célzás nélkül rendkívül kicsi az esélyem hogy egy velem szembe szaladó ellent eltaláljak. Néha megállok egy-egy kanyarban felmérni a terepet, de annyira belémivódott CoD4-től kezdődőleg, hogy még sniper-rel se lehet kempelni hogy 1-2 mp-nél tovább nem szoktam egyhelyben állni. Nyilván nem arra gondolok hogy meccs végéig egy helyen fogok kuporogni, de azért jó lenne a pályák ilyen téren való kihasználását is igénybe venni.Tehát amire kíváncsi vagyok lényegében, hogy ki hogyan szokta használni a mesterlövész classt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Brian_GT #5235 üzenetére
A grafika és a hangok tényleg jók, de csata hangulata nincs. Az összes Hoth pályás videón rohangál 10-15 fő/team.. Hol van már egy 20v20 vagy egy 30v30 csata videó... na az már csata feeling lenne... Meg ezek a power-upok is szánalom kategóriát súrolják
de ettől függetlenül BO3-n kívül ez lesz még egyetlen értelmes online-lövölde...idén.
-
Brian_GT
őstag
Nyilt open béta lesz a játéknak, amolyan szerver stressztest gyanánt, szóval nem lesz zsákbamacska. Amúgy elég sok minden derül ám ki róla, pl. ma is a dedikált szerverek kapcsán stb. Alapból a cryengine nem szokott hazudni...és amit láttunk belőle az nagyon brutális. Engem a hangok benne kilóra megvettek, szóval nálam is csere lett...bo3 ment a kukába és SW előrendelés lett belőle.
-
k-adi
nagyúr
Az új SW Battlefrontot én is nagyon várom, de félek, hogy hatalmas nagy besülés lesz belőle. Még mindig alig láttunk pár videót belőle, meg még párat a BETA vagy Alfa-ból, ami ugye jelent amit jelent.... A BO3-at legalább szarrá bétázták a népek, ezernyi feedback érkezett nekik, remélhetőleg ha nem is nagy, de kisebb változások, balance-ok még lesznek a start előtt. Viszont ezt nem merem állítani az SWB-ről.
-
Brian_GT
őstag
Ma esti party kimondottan lagmentesre sikeredett, bár volt 1-2 helyzet amikor csúnya lag volt és nem a gépemtől stb. Remélhetőleg csak betegeskedett így együtt a 2...de azért bekérdezek majd hiv fórumon erre, csak most én is betegeskedem...átérzem a szerver baját és átvettem
-
k-adi
nagyúr
válasz
freestailo #5224 üzenetére
én rá se mentem!
na majd BO3
-
DeViL-X.
tag
válasz
Brian_GT #5219 üzenetére
Hát azt a felnézést és informálódást majd oszd meg velünk is...
Nekem az első akadások több mint 4 hónapja kezdődtek.. Akkor az internetszolgáltatónak tulajdonítottam mindent, hogy csak a netem a ratyi, de azóta rájöttem, hogy mind a kettő az!! Bár akkor még nem is voltak ennyire rosszak szerverek.... vagy mit tudom én minek köszönhető ez...
-
k-adi
nagyúr
Hamarosan (november x) jön az új rész, úgyhogy nem csodálkoznék ha "véletlen" sorba kapcsolnák le a szervereket és állnának át a BO3-ra
-
Brian_GT
őstag
Igen sajnos körülbelül a nagyobb steam-es leárazások óta, mintha nem találná magát a BO2 és a Steam. Őszi leárazások idején szokott ekkora leterheltség mellett ilyen lenni. Azok a steam-es játékok amik nem multi orientáltak semmi gond nincs, én is simán játszok másik steam-es játékokkal....de valahogy a multis címeknél nem igazán sikerül a steam szerverek és a multi játékok közti szinkronizáció. Ha bírja is a kapcsolat, akkor is folyamatos laggolás kíséri, egy idő után viszont, ahogy egyre több a felhasználó, úgy omlik be a teljes rendszer. Ezt legjobban az mutatja, hogy egy S&D meccs alatt, kezdónk 4vs 4-ben pl. és mire eljutunk a 3. körre már csak 2v1 van, majd mi is kiesünk server crash-eléssel
Nem tudom, hogy a BO2 háza táján van ekkora gond, vagy a steam felől is...nem volt időm megolvasni a cod fórumát, de lehet felnézek majd, írnak-e vmit.
-
-
Oczu
senior tag
Tapasztalt valaki mostanában Steam connection errort? Nekem a napokban elég sűrün leakad a Steam, vagy csak spontán beakadozik.
-
DeViL-X.
tag
Én külföldön tolom.. A pinget pedig leveszem a játék beállításaiban, hogy "hol keressen" gémet. Mennyi legyen a maximum ahova betesz. LINK
Persze az otthoniak (Magyarok) ezt vajmi kevés eséllyel tudják elérni, mivel magyarba nincs BO2 szeró!!
Németben viszont vannak.. Van hogy bedob arra és akkor kegyetlen vagyokEz egy régi kép, de azóta is előfordul, hogy "rátalálok"!!
Régen az xfire nevű progival meg lehetett nézni, hogy Európa mely szerveire kerültünk... Ezzel a beállítással (MAX ping 40) egyszer sem voltunk más kontinensen!! Volt Olasz, Német, Francia, Spanyol stb...
Természetesen 50-100-as ping között előfordulhat, hogy máshol kötünk ki!
Szóval a pinget max a játékban tudod "csökkenteni"... Haveromnak stabil 45-ös pingje van Német szerókon és ő magyarban él! Vagyis azt hiszem, hogy német szerók, mert már nem tudjuk megnézni
Sokat számít az is, hogy városban élsz vagy valamilyen kisebb községben. Minél több csatlakozási pontot tesz meg a jel, annál rosszabb.. Ebbe most inkább ne menjünk bele csak említem...Brian_GT: Igen a netem eléggé rafinált egy jószág!! Másfél évig semmi bajom nem volt vele.. De kb. 4 hónapja megsértődött vagy nem tudom
Jön a hétvége,majd leülök kicsit gémerkedni és jön a laggg! Nézek egy speedtestet!! 130-as ping a letöltés pedig megáll 2,38 Mbps-nál
és csak áll csak áll... lel. Oldalakat nem nyit meg stb... Megérett a cserére
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Cheesus #5212 üzenetére
Valamiért eltolja az equalizert, nálam is mindig halk volt.
A ShadowPlay csak azt szeretné hogy rakj alá valami jó darálós zenét.
-
Cheesus
senior tag
Hali
Lenne egy félOff kérdésem.
Újra elővettem a BO2-t, és gondoltam hogy a kezdeti bénázásomat felveszem NVidia ShadowPlay-el. Le is mentette szépen a videót, viszont egyáltalán nem volt hang. Viszont direkt előtte tettem egy próbát a Fallout NW-al, és ott meg volt hang rendesen, és nem állítottam át semmit se a programban, se a játékokban.
A másik pedig hogy miért iszonyat halk a BO2? Fejhallgatóval játszom, és maxra fel kell tekerni a hangerőt, hogy valami egyáltalán hallatszódjon
-
Oczu
senior tag
válasz
freestailo #5209 üzenetére
24 ms, jitter 2ms
Német szerveren 40ms, jitter 3ms
-
Brian_GT
őstag
Felesleges pinggel bajlódni egy BO2 esetében, ahol akár nem európai szerverre is feltud sorsolni. Ha egy rendes európai szerveren, nincs stabil 30-50 közötti ping, akkor igen, lehet gond...de nekem is van, hogy 100at éri, mert olyan nemzetiségű a szerver amire épp bedob a matchmaking. De egy normális net ezt letudja kezelni, szóval igen ha ekkor is bajok vannak és láthatóan a neteddel, akkor szolgáltató.
-
Oczu
senior tag
-
DeViL-X.
tag
válasz
Brian_GT #5204 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyen választ kapok és direkt nem lőttem le a poént! Azaz 4 hónapja harcolok az internet szolgáltatómmal, hogy nem stabil a netkapcsolat, mivel nincs olyan nap, hogy ne találkozzak ezzel a jelenséggel.. A kérdést azért tettem fel, hogy 200%-ban meggyőződjek az igazamról..
Játék megkezdésekor 45-50-es ping.. Ledarálok mindenkit, majd eltelik 1 perc lövöm az "ellent" és fél tár nem elég, akkor tab és csak nézek mint a jehova tanúja.... pfff 77-80-as ping.. Majd szaggat a játék... Akad, lagol mint ha 15 fps-m lenne... Katasztrófa!!! A kedves szolgáltató meg ilyeneket böfög a telefonba hogy húzzam ki a routert majd dugjam vissza.. Biztos nálam van a hiba.. pff lel.. Szóval thx a gyors válaszért
(A lemondás már folyamatban van)Igen tisztában vagyok azzal, hogy ki adott ki mit, és ahogy írtam is, nem ócsárolni akartam a játékokat, mert ahogy láttam azért vannak akiknek bejön. Ezek csak a személyes tapasztalataim és véleményeim voltak..
Meg alapjában véve eljátszogattam mindegyik játékkal pár órát, és ez a mennyiség elég is volt számomra
Ha pár szóval akarnám jellemezni a játékot elég lett volna ezt írnom: Csalódott vagyok, hogy megint repkedünk a mától a holnapig -
Oczu
senior tag
válasz
DeViL-X. #5203 üzenetére
Apropó.. Van aki tapasztalt extra lagokat, váratlan ping növekedést BO2-ben?? Kis idő elteltével játszhatatlanná váló szerókat??
Sajnos igen. microlag, akadozó szerók, indokolatlan ping növekedés, ami igazán nem is látszik, csak akkor, amikor lősz, ...s ami nagyon bosszant, az elképesztő lagkomp, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Egyszerűen olyan gagyi k/d-ket lövök mostanában, hogy elképesztő. 2,7-ről pár nap alatt 2,2-re estem, igaz csináltam egy fresh start-ot.
-
Brian_GT
őstag
válasz
DeViL-X. #5203 üzenetére
,,Apropó.. Van aki tapasztalt extra lagokat, váratlan ping növekedést BO2-ben?? Kis idő elteltével játszhatatlanná váló szerókat?? "
Semmi ilyesmit... megnövekedett pinget nem tudom, mert nyilván játék alatt nem a Tab-on fekszem
... de ha emelkedett is, akkor olyan szintig amit én menet közben nem vettem észre. Az utóbbi 3-4 napban napi 5-6 óra beleesett azért és ez idő alatt ilyen nekem nem volt.
Amúgy azt azért ne felejtsük el, hogy csak a kiadó közös. Más készítette az AW-t is és a BO3-at is. Szóval igazából persze, mint játékos nekünk egy hasonló játék nagyon, de nekik belső kommunikációban teljesen más.
-
DeViL-X.
tag
válasz
Brian_GT #5199 üzenetére
Csak körül írtam az estleges dolgokat, hogy miért nem tetszhet nekem, ettől eltekintve lehet más is az ok.. Nem tudom..
Én is egy "földhöz ragadt" gémet szerettem volna, de nem ezt kaptuk. Azt hiszem bennem van a hiba
Annyira szerettem volna "megkedvelni" a játékot már az AW-nál is, de nem ment.. Nagyon nem feküdt rá a kezemre.. Nagyon nem ezt szoktam meg cod szériáktól... Mikor pedig eljött a sztornózás ideje, úgy kezdtem el várni a BO3-t mint a messiást.. De mikor megláttam az előzetest majdnem sírva fakadtam..
Totál azt hittem, hogy egy vicc az egész
Még egyszer elkészíteni egy ugyan olyan ugri-bugri játékot hááááát ez van! Persze vannak benne pluszok és sokban különbözik az aw-tól, csak sajnos a lényeg ugyan az.. Ettől eltekintve akinek bejön az biztos örülni fog neki és sok kellemes órája lesz benne.
Oczu hozzászólása pedig rövid, tömör és minden benne van.. +1
plusz még egy igen erős egyetértés a sok új játékosról.. Remélem marad még 1 évig ez a játékos mennyiség ami jelenleg is tapasztalható... (Vagy több)Apropó.. Van aki tapasztalt extra lagokat, váratlan ping növekedést BO2-ben?? Kis idő elteltével játszhatatlanná váló szerókat??
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Brian_GT #5201 üzenetére
Amikor én játszottam vele (konzolon), az jött le hogy ez erősen skillbased lesz. A gunplay nagyon tiszta, talán még a BO2-nél is jobban... a Specialist abilityk úgyis csak egyszer használatosak - legalábbis addig amíg újra nem töltődik a csík -, de tökre balanszba vannak, megvan hogy melyik milyen játékstílusért ordít.
A pályák is teljesen jól vannak átgondolva, már amiket láthattunk eddig... az AW-hoz képest (amit így is szerettem, úgy 10-15 kört ver simán az IW Ghosts-jára, simán olyan mint az amúgy is Sledgehammer-munka MW3 multija) sokkal nagyobb fejlődés van, sokkal átgondoltabb az egész.
-
Brian_GT
őstag
Ammm ez a csalók dolog, én nem vettem ilyet annyira észre...nyilván ha előfordult, mert én bétával aránylag keveset tudtam játszani, mert nem akartam leolvasztani ezt a gépet...szegény örültem megtudtam lesni rajta
... szóval nyilván megjelenés után minden figyelem már az új részre fog terelődni és mivel ugyan úgy lesznek esport események belőle, árgus szemmel fogják nézni, ki az aki csal.
Amúgy igen, folyamatosan látom én is, hogy jönnek az újak...nekem korábbról már megvolt a játék, csak valahogy idő hiányában elmaradt + egyedül szerintem nem jó egy ilyet játszani és idő kellett beszerveznem barátokat
Én most prestige 2 végét tolom...de nyilván én is sztem 1 évet még simán adok ennek a résznek, mert haverok akik nemrég megvették, nyilván nem fogják egyből lerakni és megvenni a 3-at mikor ezt is most vették meg.
Amit azért észrevettem, hogy ezek a specialist képességek annyira sztem nem lesznek előtérben később...most azért ment ennyire, mert nyilván mindenki kiakarta próbálni...azt mindenki minden körben hozta a másik fajta karaktert és próbálgatta. Szerintem ez ugyan olyan lesz idővel, mint a bo2, hogy bármit csinálhatsz akkor is az fog dönteni ki veszi észre előbb a másikat és az a személy mennyire ügyes. Mert 2-ben is egy szál pisztollyal is csodákat lehet művelni, mindenféle attach nélkül. Csak hát tudás szint kell rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest