-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Aki PC-n játszik, az nem tapasztalt az elmúlt 1 hétben FPS Droppot? Van, hogy 1 óra játék alatt minden oké, de van hogy 1-2 percenként egy pillantra beesik az FPS, nem nagyon, de már pont elég ahhoz, hogy egy pillanatra megakadjon a játék. Már cseréltem VGA drivert, de nem változott, viszont csak ez a játék produkálja, más nem. Esetleg ötlet?
-
Corsa02
őstag
válasz
jozefgucci1 #5289 üzenetére
Az utolsó kettő...466.77 és a 471.11 is.
-
Corsa02
őstag
válasz
jozefgucci1 #5287 üzenetére
Igen, nálam Nvidia driver okozta, nem tudom frissítettél-e mostanában...
-
Corsa02
őstag
PC-n nálatok is, amikor menüben bolyongtok, akkor 100%-ban tekeri VGA-t a játék? Mikor elkezdek játszani akkor nincs akkora terhelés mint a menüben...Fura.
-
Corsa02
őstag
Ez a blueprint dolog ez mi egyébként? Nem nagyon találtam róla semmit....
-
Corsa02
őstag
Hmm... érdekes én 20:30-kor beléptem, játszok és nem is törtenik semmi, még mindig season 2 :D
-
Corsa02
őstag
Ezt a Best Play visszajátszást nem lehet kikapcsolni meccsek után? :)
-
Corsa02
őstag
Annak egyébként van valami előnye, hogy Gold vagy Diamond a fegyver? Fog tudni még valamit?
-
Corsa02
őstag
A thermo távcsőben, miért nemlátszik mindig az ellenfél pirosan? Van valami perkje ami kivédi?
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4686 üzenetére
Most koradélután engem is 939-es szintűvel rakott össze
Közöm nem volt hozzájuk
-
Corsa02
őstag
Sziasztok! Mostanában eléggé megtetszett a HC. Viszont itt a töltények számát, meg a storke-okat csak ilyen pöttyök meg négyzetek mutatják jobb oldalt? vagy ez nálam valami hiba?
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4645 üzenetére
Neeem, +100-ban vagyok.
Vagy valahogy rá kell kattintani hogy adja? vagy automatikus?
-
-
Corsa02
őstag
Azt hogyan tudom megcsinálni hogy a másodlagos fegyverem sniper legyen? Nem találok ilyen opciót...
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4618 üzenetére
A kérdés tőlem indult még korábban, de szóba sem került olcsó vagy drága egér, beállításokról volt szó és egy mérésről amit nem értettem, de megoldottuk, beállítottam, ennyi
-
Corsa02
őstag
Ez világos, én az egeres topicban azt kérdeztem, hogy ezt a True sens nevű, cm/360°, vonalzós mérést majd számítást hogyan kell megcsinálni pontosan? Lemérem az elmozdulást és hogyan tovább?? Erre akartam választ, itt már csak azért kérdeztem, hogy lássak párat, hogy hátha rájövök
-
Corsa02
őstag
válasz
KaitouP #4594 üzenetére
Értem, köszi. Sajna nem teljesen világos ez az érzékenység mérése dolog, én csuklóból "egerezek" és így ha 800Dpi-n vagyok akkor nagyon kis szögben fordul a karakter, tehát növelem az in-game érzékenységet, akkor viszont nehezebb célozni, pontatlan...sajnos Cold Warban sem találtam még meg az optimálisat
-
Corsa02
őstag
Sziasztok! A napokban kaptam/nyertem új operátort, ezek csak kinézetben másak vagy van valami új skill is ami jön vele?
-
Corsa02
őstag
válasz
Sebibalu #4498 üzenetére
Oksa! Egyébként tegnap marha érdekes volt mert sok órát játszottam már a játékkal, de tegnap voltak anomáliák, egyszer játék közben újra is indult a gép, amit sosem csinált eddig, bármelyik másik játékkal sem. Hőfokok rendben, semmi egyébb jel nem utal hibára... okozott már valakinek ilyet ez a játék?
-
Corsa02
őstag
Nekem ma este UI errort dobál a menüben, eddig ilyen nem volt...ez is szerver oldali hiba lehet?
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Ezer éve játszottam a COD2-vel Multit, msot a napokban megvettem e Cold War-t. Tetszik a multi része, kicsit rákaptam megint. Egy-két kérdésem lenne:
- Amikor vége egy TDM-nek akkor nincs statisztika, hogy ki lett a legjobb, ki mennyit szedett le. Úgy emlékszem ez volt COD2-ben. Valóban nincs, vagy be kell kapcsolni valamit?
- Az embert fejleszteni nem lehet, ahogy fegyvert is?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest