- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #4751 üzenetére
Az a helyzet, hogy várom, leginkább azért, mert ezen a Black Opson nagyon érződik a feszített tempójú meló, sajnos nem sikerült számomra megfelelőre. Többször is próbálkoztam vele megjelenés óta, de nem tudom őszintén szeretni. Örülök neki, hogy nem költöttem semmire se benne pénzt. (persze ettől másoknak bejöhet)
Amit mindenképp várok az új résztől az az élsimítások jobb használata, vagy valamit találjanak ki, mert a játék nem elég éles.Az biztos, hogy nem lesz első napos vétel. Az elmúlt 2 epizód,a technikai hibáktól hemzsegő, és állandóan kifagyó MW2019, és a félkész Black Ops CW miatt sajnos nem tudok már bizalmat szavazni a sorozatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest