- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1815 üzenetére
Jaja,SMG-ből messzire kell 2 skuló,amiből 3-4 kellett MW-ben...de lehet finomhangolják még,mert tényleg esélytelen átfutni,fedezékbe menni.Az MW-ben aktívan a syringe-t toltam flash,stb helyett,mert lehetett tényleg gyógyulni sok esetben,itt eddig nem kellett,sajnos mindennek "éles határa" is van,egy gránát is vagy elvisz,vagy kampó,de a heli is vagy ledarál,vagy nem sebez,ez normálban is.Viszont kedvez a távharcnak és a csupasz fegyóknak az elején,utána meg úgyis mindegy lesz,én MW-ben is gyorsaságra,pontosságra,range-re szereltem,ritkán kellett kettő valakibe.Én pl.irtó nudli vagyok recoiltartásban,stb,miközben elsőre átlagban odamegy a golyó,ahova szeretném,emiatt is HC-zok.
Mégegy rosszpont a HC-re:3.TK-ra kivág,mint macskát sz...ni,pont,fegyó xp és MINDEN NÉLKÜL!
Isteni köröm úszott el,mert volt egy véletlen TK-m(elédfutnak az Istenbarmai),mellé bátorkodtam lehívni a care package-t,ami az új rendszer szerint robban,miután felvettem...persze ugrik a kezdőn a csapat,+2 kill... A..ÁD!
És igen,minten más TK is beleszámít,nem úgy,mint MW-ben,ha ügyes vagy,az első mortar az utolsó is...Ezen nagyon hangolni kellene,mert rengeteg bénázós helyzet nem megoldható így tűzvonalbeli csapattárssal,és röhögve sétál el az ellen 3-4 killekkel...Plusz a HC-ben a gránátot semmilyen távból nem jelzi,még Engineerrel sem,MW-ben igen,esély nincs pl.visszadobni,se csipogás,semmi,most még nem semtexeznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest