Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
mrhitoshi #5246 üzenetére
HC-n egy rosszul eldobott gránát és meg is van a 5 team kill és klick
amúgy megmagyarázná nekem vaki hogy hogy lehet Ghost Pro -nélkül eredményesen játszani mert nekem nem megy
most hogy Prestige 4 be léptem és nem volt meg állandóan megtalált vagy egy játékos, vagy egy helikopter már az idegbaj kerülgetett -
jozefgucci1
addikt
válasz
mrhitoshi #4652 üzenetére
Mi számít jó statnak ? Ha nincs minuszban a K/D akkor az már jó ? Neked sem való FPS játék ha ettől felmegy a pumpa.Vannak mindenkinek rossz napjai amúgy .Ha nekem nem megy akkor sem esem pánikba , inkább koncentrálok a feladatra.Amúgy sokszor van úgy hogy kb 0-12 -es staatal indítok aztán szép lassan belerázódok a dologba és a végén pl48-32 nél végzek.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
mrhitoshi #3935 üzenetére
Az cod5-ben zsiir fegyó. Azzal lehet frankón zombit irtani. Az akkor a leg tutibb amikor már sok zombi van. Pusztítja őket tömegesen.
A lompkodós zombis pályán kaptam egy forgótáras fegyót. Olyat amilyen a predator filmben a svájcinégernek volt. Úber brutálul pusztítottam vele a monstereket.
-
BigStraw
senior tag
válasz
mrhitoshi #3929 üzenetére
Nah az meg úgy megy hogy megkötsz egy szerződést pl: M1119 killer ott azt kell csinálni hogy 5 embert kell ölni a kis pisztollyal ezért kapsz xp-t a későbbi szerződéseknél pedig már pénzt is kapsz! Igazság szerint annyira sok pénz nem kapsz xp-t se de ilyen érdekesség !!
-
BigStraw
senior tag
válasz
mrhitoshi #3924 üzenetére
A combat training arra való, hogy a botokkal bírsz gyakorolni teljesen ugyan azt mint a multi szóval xp-t is kapsz fejlődni is bírsz pénzt is kapsz szóval minden ugyan az mint a multi csak nem laggol
birod a nehézséget is állitani de ha veteránra rakod akkor mindenki whzik
annyira durván nehéz ellenük hardeneden még elbirsz játszogatni
de nem számit bele a multiba abszolút teljesen különálló dolog nem keveredik a kettő tehát nem fog a multis pénzed elveszni ha combatba is elveszik!!! Lényegében teljes multi érzését kelti csak hát ffa-t és tdm-t birsz csak választani
-
ErikSon
tag
válasz
mrhitoshi #3478 üzenetére
Estét!
Csatlakozok én is az előttem szólókhoz.
A "játék" megjelenése óta lagg-lagg-lagg.
Egy valamit kipróbáltam és nekem javított ,hogy kissé simábban fusson.
(de lehet csak nálam működik?!)A grafikát felhúztam maximumra. Full felbontás, full AA, stb.
Azóta játszhatóbbnak tűnik, de lehet hogy csak placebo.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
mrhitoshi #3476 üzenetére
Már ne is haragudjanak a készítők, de egy ilyen színvonalú grafikus motor alá nehogymár elkelljen a 4 mag meg a 100ezres VGA. Egyszerűen borzadály, hogy nem képes normálisan futni az emberek nagy részénél a játék.
Az azért egy kicsit durva, hogy nem futtathatunk egyetlen programot se a Steamon kivül a háttérben? Ez baromság.
Nekem változó idöközönként kifagy. Van hogy kibírt 1 órát is, de van amikor a második kör után kifagy. Lehetséges, hogy valami programütközés vagy driver beállítás gond,.. de nagyobb az esély, hogy optimalizálatlan a gém!
:SJöhet a kövi patch.
-
F e Z o
veterán
válasz
mrhitoshi #3376 üzenetére
Nálam csak 2 gb ram van a gépben (win7 64bit), illetve egy 4870-es AMD kari, ami ugye gyengébb mint egy GTX460, mégse akad, szaggat (pedig nem is i7-es procim van), egyértelműen szarul van optimalizálva a játék. 50-110 FPS-em van pályától és cselekvéstől függően. Legkevesebb Havana mapon van,ott 50 alá is lemegy az fps.
#3395 BigStraw : örülök, hogy te is megvetted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Mazda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest