Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Ez sem semmi!
-
AMATŐR
őstag
Boldog Karácsonyt minden harcban edzett fórum társnak!
-
AMATŐR
őstag
A multiban hogyan lehet a fejhallgatón a mikrofont bekapcsolni? A németek állandóan karattyolnak!
-
AMATŐR
őstag
Csatlakoztam én is!
Steamen : Laca36 ként vagyok jelen! -
AMATŐR
őstag
Annyi rosszat olvastam itt egész nap, hogy szinte félve kezdtem el a telepítést. Abszolút könnyedén ment fel, semmilyen problémát nem tapasztaltam. A steam-et viszont újat dobtam fel.
Win7 alatt tolom, nekem teljesen tökéletesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest